8
Matkap kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Bosch Easyımpact 570 Darbeli Matkap - Sırt Çantalı

3.499 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bosch Easyımpact 570 Darbeli Matkap - Sırt Çantalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADANUSTORE Satıcı Ünvanı: SONAY ÖZOKÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2610107969
    Bu ürün ADANUSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pozisyonlandırma Bosch EasyImpact 570. Bu kompakt güç paketi ile (basit) delme işleri artık çocuk oyuncağı!
  • User benefit Delmek hiç bu kadar kolay olmamıştı benzersiz ağırlığı ve kompakt, ergonomik tasarımı ile el aletinin kullanımı son derece kolaydır.
  • Diğer avantajlar Malzemeye özgü çalışma için vidalama/delme/darbeli delme fonksiyon şalteri* Usage level Easy* Ürün adı EasyImpact 570
  • Giriş gücü 570 W
  • Çıkış gücü, maks. 370 W
  • Nominal dönme momenti 1,5 Nm
  • EN 60745 uyarınca durma torku 12 Nm
  • Rölanti devir sayısı 50 - 3.000 dev/dak
  • Darbe sayısı 33.000 darbe/dak
  • Ağırlığı 1,6 kg
  • Betonda maks. delme çapı 10 mm
  • Çelikte maks. delme çapı 8 mm
  • Ahşapta maks. delme çapı 25 mm

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
Geri Bildirim Ver

Bosch EasyImpact 570 Darbeli Matkap - Sırt Çantalı

Bosch Easyimpact 570 darbeli matkap –sırt çantalı Bosch Easyimpact 570, kaliteli kullanım deneyimi ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Hızlı ve kolay uç değiştirme özelliği ile akıllı kilit özelliğine sahip matkap delme sırasında hız kontrolü sağlamaktadır. Hafif kompakt ve ergonomik tasarımı ile rahat kullanıma sahiptir. Duvarda 10 mm ve 25 mm’ye kadar zahmetsiz bir şekilde delme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Kusursuz ağırlığı ve ergonomik tasarıma sahip, Bosch Easyimpact kullanımı son derece kolay bir üründür. Kompakt tasarıma sahip olmasına rağmen yüksek delme gücüyle basit delme işlemlerini pratik bir şekilde yapmaktadır. Bosch Easyimpact 570 darbeli matkap - Bosch sırt çantalı ürününü satın alarak siz de hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

  • Ergonomik Tasarım
  • Kompakt Yapı
  • Kaliteli Kullanım Deneyimi

Bosch Easyimpact 570 Darbeli Matkap –Sırt çantalı Bosch Easylmpact 570 Kullanımı

Bosch Easyimpact 570 Darbeli Matkap –Sırt çantalı Bosch Easylmpact 570 Kullanımı

Bosch Easyimpact darbeli matkap kullanıcılara kolaylık ve pratiklik sunan bir üründür. Bosch Easyimpact 570 darbeli matkap kablolu bir kullanıma sahiptir. Kablo uzunluğu ise 2,5 metre olarak belirtilmektedir. Bosch darbeli matkap kullanıcılara delme ve vidalama gibi işlemleri yapabilme imkânı sunmaktadır. Ayrıca darbeli matkap kullanım sırasında çift yöne dönebilme özeliğine sahiptir. Matkabı sağ ve sol tarafa dönebilmesi Bosch Easyimpact darbeli matkabın kullanımını işlevsel hale getirmektedir. Bosch darbeli matkap ergonomik tasarımı sayesinde yumuşak bir şekilde kavranabilmektedir. Bosch marka darbeli matkabın yumuşak bir şekilde kavranabilmesini sağlayan özelliği ise ürünün derinlik çubuğu ve yan tutma sapı olmaktadır.

Bosch Easyimpact 570 Darbeli Matkap –Sırt çantalı Bosch Easylmpact 570 Avantajları

Bosch Easyimpact 570 Darbeli Matkap –Sırt çantalı Bosch Easylmpact 570 Avantajları

Bosch darbeli matkap kullanıcılarına birçok avantaj sunmaktadır. Malzeme özelliklerine göre farklı çalışma şekillerinde performans sunan ürün vidalama, delme ve darbeli fonksiyon şalteri ile oldukça kullanışlı bir üründür. Bosch darbeli matkabın elektronik devir sayısı ayarı sayesinde şalter düğmesi ile 50 güç seviyesiyle hassa ayar gerektiren çalışmalarda kolaylık sağlamaktadır. Buna örnek olarak kaygan yüzeylerde delme ve vida sıkılması gibi işlemleri kolayca yapabilirsiniz Daha hassas çalışmalarda, delme derinliğini belirleyerek tozsuz çalışabilirsiniz. Bosch Easyimpact 570 Darbeli Matkap –Sırt çantalı, özelliği sayesinde istediğiniz yere kolayca taşıyabilirsiniz. Anti slip özelliği ile tasarımına fark katarak ilave tutamaca sahiptir. Şekilsel uyumu ile bağlama boynundan kayması engellenmektedir. En iyi kullanım için soft-grip içeren yeni teknolojisi ile ergonomik tasarıma sahiptir. Sağa, sola dönüş özelliği sayesinde vidalama işlemleri için oldukça ideal bir üründür. Pratik saklama imkânına sahip olan ürün askı düzeneği sayesinde Bosch darbeli matkabın kullanımı son derece kolaydır. Bosch darbeli matkabı daha uygun fiyatlara satın almak için Bosch Easyimpact 570 darbeli matkap - Bosch sırt çantalı indirim dönemlerini takip edebilirsiniz. Böylelikle bütçe dostu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Bosch Easyimpact 570 Darbeli Matkap –Sırt çantalı Bosch Easylmpact 570 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Bosch Easyimpact 570 Darbeli Matkap –Sırt çantalı Bosch Easylmpact 570 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Bosch markalı el aletleri arasına yer alan, Bosch Easyimpact 570 darbeli matkap - sırt çantası hediyeli, ergonomik tasarımı ve işlevsel özellikleri ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Bosch Easyimpact 570 darbeli matkap özellikleri arasında kompakt tasarımı ve yenilikçi tasarımı da dikkat çekmektedir. Yüksek delici güce sahip el aletinin giriş gücü 570 watt’tır. Bosch darbeli matkabın çıkış gücü ise 370 watt olarak ifade edilmektedir. Beton, çelik, ahşap ve birçok malzemeyi delebilme gücüne sahip olana matkap betonu maksimum 10 mm, metali maksimum 8 mm ve ahşabı da 25 mm delme çapı ile delmektedir. Delme özelliği bulunan Bosch matkap dakikada 33.000 darbe vurma özelliğine sahiptir. Bu matkap ile delik açılacak veya vidalanacak olan yerin sert veya yumuşak olmasına göre farklı ayarlarda çalıştırılabilmektedir. Kaliteli ve işlevsel bir darbeli matkap arayışındaysanız, Bosch Easyimpact 570 darbeli matkap yorumları ile ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bosch Easyimpact 570 fiyat seçenekleri her bütçeye hitap etmektedir. Bosch darbeli matkabı satın almaya karar verdiyseniz, Bosch Easyimpact 570 darbeli matkap - Bosch sırt çantalı satın al seçeneği ile Trendyol'dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.