Bosch Da-dat Sesli Korna Set - 12 V Çift Fişli

429,90 TL

Ürün Bilgileri

Bosch Da-dat Sesli Korna Set - 12 V Çift Fişli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇPAR OTOMOTİV SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Satıcı Ünvanı: GENÇPAR OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0393005906000016 Vergi Kimlik Numarası: 3930059060
    Bu ürün GENÇPAR OTOMOTİV SAN.TİC.LTD.ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch Dadat Korna Takımı 2 Adet 2 ADET KORNADAN OLUŞMAKTADIR
  • 12 VOLT İLE ÇALIŞAN TÜM ARAÇLARDA KULLANILIR
  • 410-510 HZ
  • 118 DB SES NETLİĞİ
  • TÜV STANDANDARTLARINA UYGUNDUR
Geri Bildirim Ver

Bosch Da-dat Sesli Korna Set - 12 V Çift Fişli Trendyol'da!

Bosch Da-dat sesli korna 12 V çift fişli set, güçlü ses yapısı ve dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süreli kullanım ömrü sunar. Araç kullanımına daha güvenlikli ve konforlu bir hale getirmek için önemli bir parça olan sesli korna, yüksek ses özelliği sayesinde diğer sürücülerin dikkatini çekebilme ve onları uyarabilmeyi sağlar. Böylece herkes açısından güvenli bir yolculuğa rahatlıkla çıkabilirsiniz.

  • Dayanıklı

  • Yüksek ses gücü

  • Kaliteli malzeme

Bosch Da-dat Sesli Korna Set - 12 V Çift Fişli Özellikleri

Bosch Da-dat Sesli Korna Set - 12 V Çift Fişli ÖzellikleriBosch Da-dat sesli korna 12 V çift fişli set özellikleri incelendiğinde, kaliteli malzemeleri ve son derece dayanıklı ve sağlam yapısıyla dikkat çeker. Yüksek ses kapasitesi özelliğine sahip olan ürün, diğer sürücülerin dikkatini çekerek trafikte daha güvenli ve konforlu sürüş deneyimi gerçekleştirmenize yardımcı olur. Böylece yola çıktığınızda olası her tehlikeyi engellemenizi sağlar. Tehlike ya da acil durumlarda sürücülerin sizi duymasını ve yol vermesini sağlamak amacıyla kullanılan sesli korna, 12 V çift fişli tasarımı sayesinde kolayca aracınıza takıp çıkarılabilir. Oldukça pratik ve kolay montaj özelliğine sahip olan bu korna, hızlı bir şekilde yerleştirilerek kullanıma hazır hale getirilir. Dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmesi, kornanın çok daha uzun süre maksimum verimlilik de hizmet sunmasını sağlar. Uzun ömürlü kullanıma sahip olan ve birçok marka araçla uyumlu bir şekilde kullanılabilen Bosch Da-dat sesli korna, sürücülerin ihtiyaç duyabileceği bir üründür. Güvenli bir yolculuk için en önemli parçalardan biri olan korna, her canlının sizi fark ederek önlem almasına yardımcı olur.

Bosch Da-dat Sesli Korna Set - 12 V Çift Fişli Kullanımı

Bosch Da-dat Sesli Korna Set - 12 V Çift Fişli KullanımıBosch Da-dat sesli korna, sürücünün acil durumlarda uyarı vermesini sağlamanın yanı sıra oluşabilecek risk ve kazaların önlenmesine yardımcı olur. Bu sayede herkes açısından güvenliği sağlamayı başaran bir üründür. Kornanın güçlü sesi, trafikte iletişimi kolaylaştırırken aynı zamanda sürüş deneyimini ve konforunu artırır. Bosch'un kaliteli malzemeleri ve mükemmel işçiliği göz önünde bulundurulduğunda son derece kaliteli ve uzun ömürlü olan korna, güvenli sürüşü destekler ve diğer sürücülerle iletişim kurmanızı sağlar. Böylece diğer araçlar sizi rahatlıkla duyabilir ve hamlenizi fark edebilir. Pratik kullanıma sahip olan korna, birçok kişi tarafından rahatlıkla monte edilebilir. Radyatör ızgarasının arkasında bulunan eski korna yerinden çıkarıldıktan sonra gerekli bağlantı noktaları yardımıyla yeni Da-dat korna takılır. 12 V çift fişli tasarım sayesinde kabloları bağlamak oldukça kolaydır. Montaj sırasında verilen talimatları dikkatle takip ettiğiniz sürece doğru bir şekilde monte işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kornayı monte ettikten sonra aracınızın batarya bağlantısını tekrar açarak kornanın çalışıp çalışmadığı test edilir.

Bosch Da-dat Sesli Korna Set - 12 V Çift Fişli Fiyatı

Bosch Da-dat Sesli Korna Set - 12 V Çift Fişli FiyatıBosch Da-dat sesli korna, birçok araç modeliyle uyumlu olduğundan farklı araçlar için ideal bir seçenektir. Her türlü araçta kullanılabilen bu korna, özellikle trafiğin yoğun olduğu şehir içi yollar, otoyollar ve araç yoğunluğunun yüksek olduğu bölgelerde etkilidir. Güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi gerçekleştirmek için tercih edilen sesli korna, yüksek ses gücü sayesinde birçok araç sürücüsünü uyararak tehlikelere karşı önlem almanıza yardımcı olur. Dayanıklı yapısının yanı sıra kolay montaj işlemi ile de süreçleri memnun eden bu ürün, uygun fiyatı sayesinde de öne çıkmayı başarır. Doğru bakım ve temizlik aşamalarına dikkat edildiğinde maksimum verimlilik ve uzun süreli kullanım sunan korna, kullanıcıların beğenisini kazanır. Bosch Da-dat sesli korna 12 V çift fişli set yorum ve puanlama bölümü üzerinden kullanıcıların geri dönüşlerini inceleyebilirsiniz. Bosch Da-dat sesli korna 12 V çift fişli set fiyat bilgisi daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.