Bosch Çamaşır Makineleri Için Temizleyici Toz

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Çamaşır Makineleri Için Temizleyici Toz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KINAL TEKNİK TİC. SAN. LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: KINAL TEKNİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0555089243500001 Vergi Kimlik Numarası: 5550892435
    Bu ürün KINAL TEKNİK TİC. SAN. LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır deterjanı artıkları gibi organik çökeltileri temizlemek için uygundur
  • Kötü kokuların oluşmasını engeller ve çamaşır makinesinin iç kısmının temiz kalmasını sağlar
  • Derinlemesine temizlik için 90-95 derecede kullanılmalıdır
  • Paket içerisinde 200 g'lık ürün bulunmaktadır.
  • Sayfamızda 4'lü ve 2'li paket olarak da satıştadır.
  • Made In Germany

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bosch 00311927 Çamaşır Makineleri için Temizleyici Toz

Çamaşır makineleri evlerde yoğun olarak kullanılan elektronik aletlerin arasında yer alır. Kirli giysilerin temizliği için kullanılan bu cihazlarda zamanla kirlenme ve kötü koku oluşumu gibi sorunların görülmesi doğaldır. Bosch çamaşır makineleri için temizleyici toz bu sorunun giderilebilmesi için üretilir. Temizleyici toz ile çamaşır makinesinin görünen kısımlarının yanı sıra iç bölümlerinin de derinlemesine temizlenmesi mümkündür. Böylece kir kalıntılarına bağlı olarak gelişen kötü koku oluşumunu gidermek kolaylaşır. Ürün oldukça etkili bir içeriğe sahiptir, herhangi bir silme işlemine gerek kalmadan makineyi temizlemeyi başarır. Bosch çamaşır makineleri için temizleyici toz, cihazın iç aksamına herhangi bir zarar vermez. Makinesinin kullanım ömrünü uzatmak isteyen tüm kullanıcılar, bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

  • Miktar: 200 gram
  • Üretim Yeri: Almanya
  • Kullanım Sıcaklığı: 90 - 95 derece

Bosch Çamaşır Makineleri İçin Temizleyici Toz Özellikleri

Bosch Çamaşır Makineleri İçin Temizleyici Toz Özellikleri

Bosch çamaşır makineleri için temizleyici toz oldukça gelişmiş bir içeriğe sahiptir. Ürün çamaşır makinelerinin temizliği için kullanılır. Cihazınızın iç aksamında kir oluştuğunu düşünüyorsanız bu toz ile sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Ürün aynı zamanda çamaşır makinelerinde meydana gelebilen kötü koku oluşumunun giderilmesi için de kullanılır. Cihazın görünmeyen kısmında biriken kirlerin ve deterjan kalıntılarının yol açtığı koku sorunu Bosch çamaşır makinesi temizleme tozu ile kolayca çözülebilir. Söz konusu ürün, tüm bunlara ek olarak çamaşır makinesinin kirlenmesinin önlenmesi adına da kullanılabilir. Ürünü düzenli aralıklar ile kullanmanız sahip olduğunuz cihazın kirlenmesini engeller ve her yıkamada temiz çamaşırlar elde edebilmenizi mümkün kılar. Temizleyici tozu koruyucu olarak değerlendirmek isteyen kişiler için tavsiye edilen kullanım aralığı 3 aydır. Belirli periyotlar ile gerçekleştirilen temizlik işlemi makinenin performansının korunmasını sağlar.

Bosch Çamaşır Makineleri İçin Temizleyici Toz Nasıl Kullanılır?

Bosch Çamaşır Makineleri İçin Temizleyici Toz Nasıl Kullanılır?

Bosch çamaşır makineleri için temizleyici tozun kullanımı son derece pratiktir. Ürün, paketinin içinde kullanıma hazır hâlde bulunur. Kişilerin herhangi bir ön işlem gerçekleştirmesi gerekmez. Kullanıcılar 1 paket yani 200 gram temizleyici tozun bir kısmını makinenin deterjan bölmesine, kalanını ise tambur kısmına ekledikten sonra cihazı çalıştırmalıdır. Bu işlem sırasında çamaşır makinesi boş olmalı ve herhangi bir ekstra çamaşır suyu veya deterjan haznelere eklenmemelidir. Makine çalıştırılmadan evvel yüksek sıcaklık ayarlı bir program tercih edilmesi önemlidir. Maksimum verim için 90 – 95 derece seviyesi uygundur. Bu noktada mümkünse daha yüksek sıcaklıklar da tercih edilebilir. Bu işlem, makinenin iç aksamının tamamen temizlenmesi için yeterlidir. Cihazda çok miktarda kir bulunuyorsa işlem birden fazla kez tekrar edilebilir. Kişilerin tek seferde 2 kutu temizleyici kullanması ise önerilmez.

Bosch Çamaşır Makineleri İçin Temizleyici Toz Kaliteli midir?

Bosch çamaşır makineleri için temizleyici toz son derece kaliteli bir içeriğe sahiptir. Ürün, Almanya'da üstün bir teknoloji ile üretilir. Temizleyici, özel bileşimi sayesinde Bosch'un yanı sıra diğer markaların çamaşır makinelerinde de kullanıma uygundur. Temizleyici toz bu güçlü formülü sayesinde sıradan deterjanların yapamadığı bir şekilde makinenin tamburunu ve iç aksamını temizler. Ürün deterjan artıklarının yanı sıra makinede birikebilecek olan organik çökeltiler üzerinde de etkilidir. Güçlü yapısı ile birikintileri parçalayarak makinenin korunmasını sağlar. Bosch 200 g çamaşır makinesi temizleme tozu kaliteli içeriği sayesinde tek paketle istenen etkiyi yaratmayı başarır. Ürün, 3 yıl raf ömrüne sahiptir. Kullanıcılar bu süre içinde diledikleri zaman temizlik işlemini gerçekleştirebilir. Dilerseniz Bosch 200 g çamaşır makinesi temizleme tozu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Siz de bu kaliteli ürünü Trendyol'dan güvenli ve hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz.