Bosch BCS711XXL Unlimited 7 18 V Dikey Şarjlı Süpürge

12.459 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.948 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch BCS711XXL Unlimited 7 18 V Dikey Şarjlı Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: revnaonline Satıcı Ünvanı: REVNA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞ.GIDA SANAL MAĞAZACILIK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734066880000013 Vergi Kimlik Numarası: 7340668800
    Bu ürün revnaonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hafif şarjlı süpürge modelleri arasında yer alan cihaz, 3.8 kg net ağırlındadır.
  • Bosch dikey süpürge, 40 dakika çalışma süresi ile evin her köşesinin temizlenmesini destekler.
  • Güç ve performans bakımından öncü olan Bosch şarjlı süpürge, Almanya'da geliştirilip üretilen, uzun ömürlü motora sahiptir.
  • Büyük bir ev için geliştirilen değiştirilebilir bataryası sayesinde, şarjlı dik süpürge kullanımı daha uzun süreye çıkarılır.
  • Kablosuz süpürge, kullandığınız alana göre batarya tipini algılar ve akıllı batarya tespit özelliği ile alana göre otomatik performans ayarlı yapar.
  • Toz haznesi temizliği kolay olan Bosch kablosuz süpürge, filtreyi yıkamadan ürün temizliği yapmanızı sağlar.
  • Kablosuz dikey süpürge, 1315x252x204 mm boyutları ile istenilen alanda kolayca muhafaza edilebilir.
  • 3 farklı çalışma ayarına sahip olan toz hazneli süpürge, temizlenen alana göre ayarlanabilir özelliktedir.
  • Bosch BCS711XXL şarjlı dik süpürge, 82 dB(A) ses seviyesi ile gürültü yapmadan çalışır.
  • Bosch BCS711XXL 18 V dikey şarjlı süpürge, RotationClean teknolojisi ile filtreyi yıkama ihtiyacı olmadan hızlı ve kolay temizler.
  • Bosch BCS711XXL Unlimited dikey şarjlı süpürge, 2400 Watt emiş gücü ile tüm toz ve kirleri içine hapseder.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
  • Motor Teknolojisi BLDC
  • Şarj Standı Duvara Asma Aparatı
Geri Bildirim Ver

Bosch BCS711XXL Şarjlı Dik Süpürge

Elektrikli ev aletlerinden biri olan şarjlı dik süpürgeler zemindeki toz, kir ve bakterileri en hızlı şekilde temizlemenizi sağlar. Temizlik sayesinde yaşam alanları hijyenik hale gelir. Dik süpürgeler kullanıcıların yorulmadan ve her noktaya kolayca erişmesini sağlayarak temizlik yapılmasına yardımcı olur. Bosch BCS711XXL şarjlı dik süpürge sahip olduğu Alman teknolojisi sayesinde sizlere rahat bir kullanım sunar.

 
  • Şarjlı ve torbasız
  • Kolay toz haznesi temizliği
  • RotationClean teknolojisi

Bosch BCS711XXL Şarjlı Dik Süpürge Özellikleri

Bosch BCS711XXL Şarjlı Dik Süpürge Özellikleri

Yeni nesil elektronik süpürgelerden biri olan şarjlı dik süpürgeler kullanıcıların temizlik sürecini oldukça kolaylaştırır. Pratik kullanım imkanı sunan Bosch dik süpürge BCS711XXL modeli temizlik sırasında rahat etmenizi sağlar. Dilediğiniz yaşam alanını hijyenik hale getirmenize yardımcı olur. Bosch motor teknolojisi ile üretilir. Yüksek bir performans sağlayan motor 10 yıl garantilidir. Böylelikle uzun süreli kullanım sunar. Bunun yanı sıra değiştirilebilir batarya teknolojisi de üründe yer alır. 18V power tools ürünleri ile uyumludur. Optimize edilmiş bir şekilde performans sergiler. Böylelikle üründen maksimum verimi alabilirsiniz. Üründe akıllı batarya teknolojisi bulunur. Bu teknoloji, süpürge ulaşması zor bir yere geldiğinde otomatik olarak algılar ve performansını ona göre ayarlar. Temizlemesi geniş bir alana geldiğinde ise yine aynı şekilde algılayıp ona göre en yüksek çalışma süresini oluşturur. Böylelikle süpürge işlemini gerçekleştirirken herhangi bir engel karşınıza çıkmaz ve temizliği en iyi şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Bosch BCS711XXL Şarjlı Dik Süpürge Kullanımı

Bosch BCS711XXL Şarjlı Dik Süpürge Kullanımı

Bosch şarjlı dik süpürge geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ev temizliğinin yanı sıra araba içi temizliği için de tercih edebilirsiniz. Araba temizliği yapmak istediğinizde prizin yakında olduğu bir yer arama veya kablolu priz çekme ihtiyacı olmadan rahat bir şekilde süpürgeyi kullanabilirsiniz. Araba içi temizliğin yanı sıra çekmece ve klavye temizliğinde de yeni tasarlanan aksesuarlar sayesinde küçük nesneleri çekme hatasına düşmeden hızlı bir temizlik sunar. Farklı süpürge başlıkları ile dilediğiniz her alanı temizleyebilirsiniz. Başlıkta LED ışık yer alır. Bu LED ışık karanlık ve dar alanları rahatça görmenizi sağlar. Bu ürün kullanıcıya maksimum kolaylığı sağlamak göz önünde tutularak tasarlanmıştır. Yeni nesil elektronik süpürge sınıfına giren bu süpürge aynı zamanda hızlı ve kolay filtre temizliğini destekler. Bosch markasının geliştirmiş olduğu RotationClean teknolojisi herhangi bir ekstra çaba sarf etmeden filtre temizliği yapmanızı sağlar. Filtre kirlendiğinde yapmanız gereken toz haznesini çıkarmak ve içerisinde bulunan kırmızı çarkı döndürüp içerisindekini çöpe dökmektir.

 

Bosch BCS711XXL Şarjlı Dik Süpürge Fiyatı ve Yorumları

Bosch BCS711XXL Şarjlı Dik Süpürge Fiyatı ve Yorumları

Gereksiz zaman harcamada temizlik yapmak için şarjlı dik süpürge tercih edebilirsiniz. Alman kalitesi ve Bosch tecrübesi ile üretilmiş olan süpürge güçlü bir bataryaya sahiptir. Dar ve zorlu alanların temizliğini bile kolayca halletmenize yardımcı olur. Alanda yer alan çeşitli toz, bakteri ve kiri maksimum performans göstererek temizler. Değiştirilebilir batarya teknolojisine sahiptir. Filtreli olan süpürgenin filtre temizliğinde yıkama işlemine gerek yoktur ve filtre ile olabildiğince az bir temas kurarsınız. Hijyenik bir temizlik için oldukça ideal olan bu süpürgeyi araba temizliği için de tercih edebilirsiniz. Bosch BCS711XXL şarjlı dik süpürge yorum ve değerlendirmeleri sayfada bulunmaktadır. Diğer kullanıcıların süpürge hakkındaki deneyimlerinde ve görüşlerinden kolayca faydalanabilirsiniz. Bosch BCS711XXL şarjlı dik süpürge fiyatı ve detayları ile birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Temizliği kolay ve keyifli bir hale getirmek istiyorsanız bu ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.