bora bora Maş Fasulye(CİN BÖRÜLCESİ,VİGNA RADİATA) 400 gr

85,80 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

bora bora Maş Fasulye(CİN BÖRÜLCESİ,VİGNA RADİATA) 400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bora Bora Baharat Satıcı Ünvanı: BORA BORA GIDA YATÇILIK TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0180088625300001 Vergi Kimlik Numarası: 1800886253
    Bu ürün Bora Bora Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KİMYASALSIZ BİR YAŞAM İÇİN BORA BORA GURME! Bora Bora Gurme, taze yerel malzemeler ve yüksek kalite standartlarıyla dikkat çeker. Müşteri memnuniyetine ve yenilikçi yaklaşımlarına odaklanan firma, sürdürülebilir ve çevre dostu uygulamalarıyla öne çıkar. Maş fasulyesi, protein ve mineraller açısından zengindir, bu yönüyle günlük beslenme ihtiyaçlarına yardımcı olur ve saç, tırnak sağlığını destekler. Cildin sağlıklı görünümüne katkı sağlar. Lif kaynağı olarak bağırsak işlevini düzenler ve boşaltım sistemine fayda sağlar. Antioksidan özellikleriyle bağışıklığı güçlendirir, toksin atımına ve hücre yenilenmesine yardımcı olur. Göz sağlığını ve karaciğer fonksiyonlarını iyileştirir, sinir sistemine iyi gelir ve stresle mücadelede yardımcıdır. Kalp ve dolaşım sistemini korur ve kolesterolü dengeler. Bu özellikleri ile kış aylarında özellikle çorba şeklinde tüketildiğinde vücudun güçlenmesine katkı sunar. İçindekiler : Maş Fasulye Net miktar: 400g Menşei : Hindistan
Geri Bildirim Ver