Bood Kule Parti Hoparlörü

1.180 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.189 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL

Ürün Bilgileri

Bood Kule Parti Hoparlörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alsa Aksesuar Satıcı Ünvanı: NİHAL DEMİRTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5781324116
    Bu ürün Alsa Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bood kule parti hoparlörünün Bluetooth özelliği sayesinde dilediğiniz cihaza bağlanarak müzik dinleyebilirsiniz.
  • Mini Bluetooth hoparlör yüksek kalite ses sistemine sahiptir.
  • Taşınabilir Bluetooth hoparlörü şarj edilebilir özelliği sayesinde istediğiniz zaman şarj edebilirsiniz.
  • Işıklı Bluetooth hoparlörün sese duyarlı LED'leri sayesinde müzik keyfiniz görsel bir şölene dönüşür.
  • Bood kule tipi Bluetooth hoparlör modelinde Micro USB bağlantı noktası ve AUX girişi bulunur.
  • Şarjlı Bluetooth hoparlör 10 metre mesafeye kadar kullanım imkanı sunar.
  • Bood kule parti USB Bluetooth hoparlör dilediğiniz bilgisayarlarla da etkileşim sağlar.
  • AUX girişli Bluetooth hoparlör modelinde 5W+5W enerjiyle çalışan 2 farklı hoparlör yuvası bulunur.
  • 10W Bluetooth hoparlör kaliteli ve yüksek sizinle buluşturur.
  • Bood kule parti hoparlörü taşınabilir boyutlara sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dinleme Süresi 10+ Saat
Geri Bildirim Ver

Bood Kule Parti Hoparlörü 5

Bluetooth teknolojisi sayesinde kablosuz çalışabilen hoparlörler; bilgisayar, akıllı telefon, akıllı saat veya tablet gibi eşleştikleri diğer cihazlardan ses sinyalleri alırlar. Dilediğiniz her yerde elektrik ve kablolara ihtiyaç duymadan müziğinizi dinleyebilir, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bood kule parti hoparlörü kablosuz olma özelliği ve uzun ömürlü bataryası sayesinde size kesintisiz eğlence sunar. Dinlediğiniz müziği bulunduğunuz tüm alana yayarak müzik dinleme zevkini zirveye taşırsınız. İstediğiniz yere yanınızda taşıma imkanı olan bu ürünü doğum günü, parti gibi eğlencelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Evde, dağda, bayırda, plajda her yerde kullanabileceğiniz Bluetooth hoparlör sayesinde müzik keyfini her ortamda yaşayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Son teknoloji kullanılarak üretilen Bood parti hoparlörü ergonomik boyutu sayesinde kolay bir şekilde muhafaza edilebilir özelliktedir.

  • Kablosuz bağlantı
  • Şarj edilebilir pil
  • Dijital ses kontrolü

Bood Kule Parti Hoparlörü 5 Özellikleri

Bood Kule Parti Hoparlörü 5 Özellikleri

Müziksiz yapamayanların sıklıkla tercih ettiği Bluetooth hoparlörler son dönemlerde geniş bir kitleye hitap eden teknolojik aletler arasındadır. Bluetooth hoparlör ile arkadaş grubunda veya aile arasında yapılan sohbetlerde ve eğlencelerde başka ekipmana ihtiyaç duymadan müziğinizi ortama yayabilirsiniz. Bood kule parti hoparlörü özellikleri ile bir pratik kullanım sağlar. 10 metre mesafe içerisinde bağlantı kopmadan kullanabildiğiniz ürün 5w’luk dahili iki yüksek güçlü hoparlöre sahiptir. Üzerinde yer alan dijital ses kontrolü ile sesi istediğiniz gibi azaltıp artırabilirsiniz. Bood kule parti hoparlörü 5w’luk iki aparatı ile eğlencelerinizde sizi yarı yolda bırakmaz. Sese duyarlı led ışık paneli şarkının ritmi ile senkronize olarak yanıp sönerken partilerinize maksimum heyecan katar. Micro-usb bağlantı noktası ve AUX girişi sayesinde hoparlörünüzü Bluetooth özelliği olmayan cihazlara da kolaylıkla bağlanmanızı sağlar.

Bood Kule Parti Hoparlörü ile Sınırsız Eğlence

Bood Kule Parti Hoparlörü ile Sınırsız Eğlence

Dilediğiniz saatte dilediğiniz ortamı bir parti alanına çevirme imkanı sunan kule parti hoparlörü Bood kalitesi ile sizlere sunulur. 1200 mAh gücündeki şarj edilebilir pili sayesinde müziğin keyfini uzun süre çıkarabilirsiniz. USB ve AUX girişi sayesinde farklı şekillerde şarj olma imkanı tanıyan bu ürün size kolaylık sağlar. 160x385x160mm ölçülerindeki Bood parti hoparlörü ile müziğinizi dilediğiniz yere rahatlıkla götürebilirsiniz. Evde, arabada, çantada veya valizde fazla yer kaplamayan bu ürün oldukça hafiftir. Üzerindeki tutma kolundan rahatlıkla taşıyabileceğiniz Bood kule parti hoparlörü incelemelerine göz gezdirerek ürün hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Siyah rengi ile sunulan Bood kule parti hoparlörü her yaştaki erkek ve kadın müşteri tarafından beğenilir. Yüksek kaliteli ses teknolojisine sahip olan Bood kule parti hoparlörü beklediğiniz netlikteki müziği size verir.

Avantajlı Fiyatlarla Bood Kule Parti Hoparlörü Trendyol’da

Avantajlı Fiyatlarla Bood Kule Parti Hoparlörü Trendyol’da

Bağlantı özellikleri, pil ömrü, ses kalitesi, çekim alanı ve tasarımı Bood kule parti hoparlörü fiyatlarını belirleyen başlıca unsurlar arasında yer alır. Küçük silindirik tasarımı ile muhafaza ederken ve taşırken kolaylık sağlayan Bood parti hoparlörü hem dış hem iç mekan kullanım için idealdir. Yüksek kapasiteli batarya ömrü ile kullanım sıklığını üst düzeyde tutabilirsiniz. Teknik detaylarının yanı sıra özenle dizayn edilen şık dış tasarımı herkesin beğenisini kazanır. Aydınlatmalı kontrol paneli sayesinde karanlıkta kolaylıkla kullanma imkanı sunan ürün müzik ritmine uyumlu yeşil ışığı ile oldukça dikkat çekicidir. Bood kule parti hoparlörü yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce kullanan gerçek müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Büyük küçük herkesin beğenisini kazanan Bood kule parti hoparlörünü, sevdiklerinizle geçireceğiniz eğlenceli anlar için hemen satın alabilirsiniz.