Bood Hava Nemlendirici Aroma Nemlendirici Buhar Makinesi Difizör B92

649 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Bood Hava Nemlendirici Aroma Nemlendirici Buhar Makinesi Difizör B92

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: General Home Satıcı Ünvanı: NAR EV ALETLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629052550700012 Vergi Kimlik Numarası: 6290525507
    Bu ürün General Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küçük ancak bir o kadar da etkili soğuk buhar makinesi özellikle yaz aylarında odanın nemini ve soğukluğunu dengeleyerek ferahlık sağlar.
  • Oda buhar makineleri 400 mililitrelik su tutma kapasitesine ve 30 mililitrelik nem üretme kapasitesine sahiptir. 10 saat aralıksız olarak çıktı verir.
  • Ultrasonik hava nemlendirici eşsiz ve estetik tasarımı sayesinde bulunduğu konumun estetik değerini artırır.
  • Aroma difüzörü ve hava nemlendirici içerisine suyla birlikte aroma katılarak odanın havası değiştirilebilir. İstenen aroma suyla birlikte verileceği için hoş bir koku oluşur.
  • Haznesindeki su bittiğinde otomatik kapanma özelliği ile enerji tasarrufu sağlar. Bunun yanı sıra su yokken çalışmadığı için uzun ömürlü kullanım için uygundur.
  • Işıklı buhar makinesi geceleri karanlık ortamı loş şekilde aydınlatır ve gece lambası görevi görür.
  • Ahşap buhar makinesi üst bölümündeki boşluktan buhar çıkararak ortamın nemli olmasını destekler.
  • USB hava nemlendirici USB bağlantısı sayesinde bilgisayara ya da televizyona da takarak çalıştırılır.
  • Hava nemlendirici gece lambası ev ve iş yeri gibi kapalı alanlar için uygundur.
  • Değişen hava koşullarının odadaki nemi azalması sonucunda meydana gelebilen solunum sıkıntısı problemleri sessiz hava nemlendirici ile son bulur.
  • Elektrikli hava nemlendirici 4 farklı zaman ayarı sunar. Buna göre
  • 1 saat, 3 saat, 6 saat ve sürekli olmak üzere 4 modda çalışır.
  • Uzaktan kumandalı hava nemlendirici üzerinde 7 farklı LED ışık bulunur. Bu renklerden biri seçildiğinde loş ışık yayar.
  • Zaman ayarlı hava nemlendirici difüzörün kapağı açılarak içerisine birkaç damla uçucu yağ eklenebilir. Bu sayede yağın su ile birleşmesi sonucu odaya eşsiz bir koku yayılır.
  • Portatif hava nemlendirici yer kaplamaz ve minimal tasarımlara sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Bood B92 Hava Nemlendirici Buhar Makinesi ve Aromaterapi Cihazı Difüzör

Küçük ama etkili hava nemlendiriciler, bulunduğunuz ortamın atmosferini değiştirir. Son derece faydalı olan bu ev aletleri, ağız kısmından yayılan nem sayesinde üst solunum yollarını rahatlatır. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Bood hava nemlendirici buhar makinesi, beklentileri karşılar. Özel olarak geliştirilen yapısı sayesinde bulunduğu ortama ferahlık katar. Özellikle astım, alerji ya da KOAH gibi rahatsızlıklara karşı etkili çözümler sunar. Eşsiz ve kompakt tasarıma sahip olan cihaz, bulunduğu ortamda dekoratif bir görüntü oluşturur. Gelişmiş teknik özellikler ile donatılan Bood hava nemlendirici buhar makinesi ve aromaterapi cihazı difüzörü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Su tutma kapasitesi: 400 ml
  • Nem üretme kapasitesi: 30 ml
  • Sürekli çıktı verebilme kapasitesi: 10 saat

Bood Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Özellikleri

Bood Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Özellikleri

Bood B 92 aroma oda kokusu ve nemlendirici cihaz, kaliteli yapısı ile kullanıcıların beklentilerini karşılar. Koniyi andıran modeli, yenilikçi teknolojiler ile donatılır. Şık dış görünüşü, aydınlatma ile desteklenir. Ürün 400 ml’ e kadar su tutabilme avantajına sahip olur. Bu suyu kullanarak 30 ml’e kadar nem üretebilir. Üst kısımda yer alan ağızdan buhar çıkararak ortamı nemlendirir. Bu sayede kuru havanın yarattığı olumsuzlukları en aza indirir. Bood B 92 aroma nemlendirici cihaz, 10 saate kadar sürekli buhar verebilir. Özel olarak geliştirilen yapısı sayesinde ortam nemini dengede tutar. Devamlı çalışma özelliği, cihazı daha zahmetsiz kullanmayı olanaklı kılar. Bood hava nemlendirici buhar makinesini kullanarak bulunduğunuz ortamda kaliteli bir hava yaratabilirsiniz.

Bood Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Kullanımı Nasıl?

Bood Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Kullanımı Nasıl?

Bood aromaterapi cihazı, ergonomik tasarımı sayesinde kolay kullanılır. Kapalı alanlarda kullanıma uygun olan ürün, ev ve iş yerinde tercih edilebilir. Değişen hava koşulları, odadaki nemi azaltarak solunum sıkıntısına yol açabilir. Bood hava nemlendirici buhar makinesi, bu tip durumlarda etkili çözümler sunar. Özel olarak geliştirilen 4 farklı zaman ayarı, havaya salınacak nem oranını ayarlamanıza imkân tanır. 1 saat, 3 saat, 6 saat ya da sürekli olmak üzere 4 farklı modda çalışabilir. Ürün, su bittiğinde otomatik olarak kapanır. Güvenlik standartlarını destekleyen bu ayrıcalık hem sizi hem de cihazı korumayı amaçlar. Bood hava nemlendirici buhar makinesi, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da büyüler. Ahşap görünüme sahip olan ürün, ayarlanabilir LED ışıkları ile modern ve estetik bir hava taşır.

Bood Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Kullanışlı mı?

Bood Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Kullanışlı mı?

Bood hava nemlendirici buhar makinesi, tercih edebileceğiniz kullanışlı ürünlerden biri olur. 7 farklı LED ışık renklerinden birini seçebilir, ortama şık bir hava katabilirsiniz. Cihaz, ortamı nemlendirmesinin yanı sıra aromaterapi makinesi olarak da kullanılabilir. Difüzörün kapağını çıkararak suyun içerisine birkaç damla uçucu yağ ekleyebilirsiniz. Yağ, su ile birlikte buharlaşarak ortama eşsiz bir koku yayar. Kokusunu beğendiğiniz tüm uçucu yağlar, Bood hava nemlendirici buhar makinesi için uygundur. Gün sonunda dinlenmek istediğinizde buhar makinesini bu amaçla kullanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde huzurlu ve sakin bir ortam yaratabilirsiniz. Kapağı kolay açılan makinenin suyu, kullanım sıklığına bağlı olarak kolayca yenilenebilir. Önde yer alan pratik tuşları sayesinde kolayca çalıştırılır. Bood hava nemlendirici buhar makinesi ve aromaterapi cihazı difüzör yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de Bood hava nemlendirici cihazı, Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.