Genel Markalar 10 Cm Hamburger Köftesi Köfte Yapma Köfte Şekillendirme Kalıbı Presi 60-90 Gr

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
523,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 10 Cm Hamburger Köftesi Köfte Yapma Köfte Şekillendirme Kalıbı Presi 60-90 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MATAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİC LTD Satıcı Ünvanı: MATAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613001228600010 Vergi Kimlik Numarası: 6130012286
    Bu ürün MATAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİC LTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hamburger köfte presi basma şekillendirme 10 cm Hamburger pres 10 cm hamburger köftesi şekillendirebilirsiniz. Ayar somunu sayesinde köftenin gramajını veya kalınlığını ayarlamada kolaylık sağlamaktadır. 10 cm hamburger 2 yıl garantili ve ücretsiz kargo ile gönderilir. gıda normlarına uygun olarak üretilmektedir. Paslanmaz yüzeyler parlak ve temizlemesi basittir Bakteri toplamaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Boğaziçi 10 cm Hamburger Köftesi Köfte Yapma Köfte Şekillendirme Kalıbı Presi 60-90 gr

Hamburger, insanlar tarafından hem lezzetli hem de doyurucu olmasıyla vazgeçilmez bir yemek türü olarak öne çıkar. Tat ve görüntü olarak hamburger köftesinin şeklinin kalıp gibi kusursuz olması insanlar tarafından dikkat edilen bir özelliktir. Boğaziçi 10 cm hamburger köftesi köfte yapma köfte şekillendirme kalıbı presi 60-90 gr PRES10CM kıymanızı hızlı ve kolay bir şekilde yuvarlak biçime getirmenizi sağlar. Ürün, paslanmaz yüzeyi sayesinde dayanıklı bir kullanım sunar. Buna ek olarak üst düzey kalitedeki materyallerden üretilir. Temizlik açısından son derece pratik olan ürün, bakteri ve mikropları önleyici bir yapıya sahiptir. Köfte şekillendirme baskı kalıbı köfte harcınının rahatça şekil almasını sağlar ve 10 cm olma özelliğiyle eşsiz bir deneyim yaşamanızı sağlar.

  • Paslanmaya karşı yüksek dayanıklılık
  • Kolay ve hızlı kullanım
  • Eşsiz baskı özelliği

Boğaziçi 10 cm Köfte Şekillendirme Kalıbı Presi Özellikleri

Boğaziçi 10 cm Köfte Şekillendirme Kalıbı Presi Özellikleri

Köfte kalıp presi, kullanım kolaylığı ve yemeğinizi hazırlarken oldukça hoş bir görünüme ulaşmasını sağlama özellikleriyle ön plana çıkar. Boğaziçi 10 cm hamburger köftesi köfte yapma köfte şekillendirme kalıbı presi 60-90 gr oldukça konforlu bir şekilde yiyeceğinizi hazırlama imkanı elde etmenizi sağlar. Model, somunu sayesinde harcınızın gramajını ve kalınlığı ayarlama konusunda kolaylık sağlar. Bu son derece kullanışlı ürün insan sağlığına zarar vermeyen materyallerden üretilir. Tasarlanırken ergonomik koşullar göz önünde bulundurulur. Portatif bir ürün olmasıyla mutfağınızın dilediğiniz alanında kullanım sağlar. Model, sunumlarınız için hoş ve estetik bir görünüm yakalamınıza yardımcı olur. Kalınlık ayarını çevirerek yaptıktan sonra üzerine basarak mükemmel şekli elde etmenize olanak tanır. Uzun ömürlü paslanmaz özelliğiyle köfte şekillendirme aparatı her anlamda eşsiz bir kullanım deneyimi yaşatır.

Boğaziçi 10 cm Köfte Şekillendirme Kalıbı Presi Avantajları

Boğaziçi 10 cm Köfte Şekillendirme Kalıbı Presi Avantajları

Yemek tariflerinizi hazırlarken, sunumlarınızın ailenize, sevdiklerinize ya da misafirlerinize oldukça hoş gözükmesini isteyebilirsiniz. Bu yüksek kaliteli ürün, hazırladığınız kıymayı zahmetsizce yuvarlak yapmanızı ve estetik bir görünüme ulaşmanızı sağlar. İşlevsel köfte şekillendirme kalıbı sayesinde kıyma harcınızı her an rahatça hazırlayabilirsiniz. Kusursuz kalıp özelliği ürün gramajının 60 gr ve 90 gr olacak şeklinde basılmasına imkan tanır. Bastırılan ürünlerin gramajının ve kalınlığının aynı ölçüde olmasını sağlayacak şekilde üretilir. Boğaziçi 10 cm köfte şekillendirme kalıbı presi yalnızca hamburger sunumu için değil aynı zamanda diğer birçok yemeğinizin oldukça güzel gözükmesini sağlar. Model, kirlenme ve paslanmaya dayanıklı olan özelliğiyle ön plana çıkar. Köfte şekillendirme presi son derece güvenli kullanımıyla müşteriler tarafından sık sık tercih edilir. Ürünün sahip olduğu yüksek kalite metal özelliği sayesinde mükemmel bir kullanım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Boğaziçi 10 cm Köfte Şekillendirme Kalıbı Presi Fiyatları

Boğaziçi 10 cm Köfte Şekillendirme Kalıbı Presi Fiyatları

Boğaziçi 10 cm hamburger köftesi köfte yapma köfte şekillendirme kalıbı presi 60-90 gr fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak ekonomik olacak şekilde belirlenir. Model, mutfağınıza uyum sağlayacak tasarımıyla gri rengindedir. Hamburger köftesi kalıbı yemeklerinize lezzetli bir görünüm verir. Modelin sahip olduğu güçlü basınç kusursuz düz yuvarlak köfteler elde etmenize olanak tanır. Pres, mutfakta hijyenin önemi düşünülerek toz ve bakterilere karşı dayanıklı bir şekilde tasarlanır. Kolayca taşınma imkanıyla kullanıma hazır halde bekler. Oldukça pratik bir uygulama gerçekleştirmenizi sağlayan kalıp, aynı zamanda insan sağlığına uygun materyallerden üretilir. Boğaziçi 10 cm hamburger köftesi köfte yapma köfte şekillendirme kalıbı presi 60-90 gr yorumları sayesinde ürünü kullanmış müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Trendyol’dan bu yüksek kaliteli ürünü güvenli ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.