bnm Okul Laboratuarlarına Uygun Eğitim Mikroskobu 640X büyütme

2.988 TL

Ürün Bilgileri

bnm Okul Laboratuarlarına Uygun Eğitim Mikroskobu 640X büyütme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Benmoda Ticaret Satıcı Ünvanı: BENMODA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0164087623800001 Vergi Kimlik Numarası: 1640876238
    Bu ürün Benmoda Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyüleyici mikroskobik dünyayı keşfetmeye hazır mısınız? 40x-640x büyütme aralığına sahip Monoküler öğrenci mikroskobu
  • ergonomik kullanım özelliği, sağlam yapısı ve yüksek görüntü kalitesi ile okul laboratuarlarında öğretmen ve öğrencilerin rahatlıkla eğitim mikroskobu olarak kullanabileceği eşsiz bir üründür. Bu mikroskobu eğitim ve araştırma projelerinizde kullanabilir, biyoloji ve fen bilimleri derslerinde hücreleri, dokuları ve diğer küçük nesneleri inceleyebilir ,deneyler yapabilirsiniz. Ayrıca Mikroskobik dünyayı keşfetmek istiyorsanız ,bilim ve doğaya meraklıysanız da kolay kullanım özelliği ile mikroskobumuz tam size uygun. Benmoda Mikroskopu ile: hücreleri ,mineralleri ve kristalleri keşfedebilirsiniz ,küçük canlıları gözlemleyebilirsiniz. 4x, 10x ve 40x mercekli , 100x, 400x ve 640x yakınlaştırma özelliğine sahip mikroskobumuz, size olağanüstü bir görsel deneyim sunar. ( Mikroskopun toplam büyütmesi, göz merceğinin büyütmesi, kullanılan objektif merceğinin büyütmesi ile çarpılarak hesaplanır. Örn eğin, göz merceği 10x büyütmeye sahipse ve kullanılan objektif merceği 40x büyütmeye sahipse, mikroskobun toplam büyütmesi 400x olacaktır. Objektif merceği 40x ,göz merceği ise 16x olduğunda max büyütme kapasitesi olan 640 x büyütme oranına ulaşılır. ) Benmoda Mikroskobu tam size göre! Mikroskobun Özellikleri: Geniş yakınlaştırma aralığı: 40x, 100x, 400x ve 640x Üst ve alt aydınlatma: Numunelerinizi her açıdan detaylı inceleme imkanı Harici başlığına takılan WF10X ve WF16X mercek (WF16X ve WF10X kutu içerisinden çıkmaktadır.) Uzun ömürlü kullanım için metal gövde, Okul laboratuvarında veya evde sık kullanım için dayanıklı. Monoküler mikroskop sabit gövde kolu Plastik nesne tablası Cihazın nesne tablasının altında İris diyafram bulunmaktadır. İris diyafram Ayar kolu ile ışığın gelme oranı değiştirilebilir. · Kilitli Mercek ile 45 Derece Eğimli 360 Derece Dönebilen Monoküler Kafa · Yukarı ve Aşağı LED'li Aydınlatma Sistemi Klipsli ve Lekeye Dayanıklı Kaplamalı Düz Sahne · Işık parlaklık ayarı. Güç kaynağı 110V~230V Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!
Geri Bildirim Ver