1
Dijital Yayın Paketi kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

BluTV 1 Aylık Dijital Abonelik Kodu

202,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BluTV 1 Aylık Dijital Abonelik Kodu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OyunKredi Satıcı Ünvanı: HAYMEN BİLİŞİM TEKNOLOJİ LOJİSTİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460098742700001 Vergi Kimlik Numarası: 4600987427
    Bu ürün OyunKredi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • BluTV 1 aylık kod ile Türkiye merkezli olan dijital platform aracılığıyla canlı TV izleyebilirsiniz. Aynı zamanda film ve dizi keyfi de sürebilirsiniz.
  • BluTV 1 aylık üyelik kupon kodu sayesinde erişeceğiniz platformda dizi ya dafilmleri istediğiniz zaman ve istediğiniz anda izleyebilirsiniz. Ayrıca durdurabilir ve yeniden de oynatabilirsiniz.
  • BluTV Discovery+ size özel kişiselleştirilmiş içerik listesi sunar. İlgi gösterdiğiniz kategorilerde içerikleri size göstererek özel tavsiyelerde bulunur.
  • BluTV dijital kod üyeliğini yalnızca bilgisayar veya TV ile değil aynı zamanda mobil uygulama aracılığıyla da kesintisiz kullanabilirsiniz.
  • Bu paketle birlikte BluTV’ye özel orijinal içeriklerden faydalanabilirsiniz. Dijital oluşu istediğiniz her yerden seyredebilmenize imkan sağlar.
  • Dijital platformda her ay sürekli güncellenen 10.000 saatten fazla içerik bulunur. Oldukça geniş ürün yelpazesi sayesinde kişiye pek çok seçenek sunar.
  • İçerikleri reklamsız bir şekilde, tek parça halinde ve bölünmeden izleyebilmenizi destekler. Belgesel, aile filmleri, çocuk kanalları, spor kanalları ve haber kanalları gibi birçok yayına ulaşabilirsiniz.
  • BluTV platformunda kendinize özel liste film veya dizi listesi oluşturabilirsiniz. Bu liste sayesinde hem kaldığınız yerden devam edip hem de bir sonraki izleyeceğiniz filmleri planlayabilirsiniz.
  • Paketin sağladığı bir diğer avantaj ise platform içinde yalnızca BluTV’ye özel içeriklerin olmasıdır.
Geri Bildirim Ver

BluTV 1 Aylık Dijital Abonelik Kodu

BluTV, Türkiye'nin lider yerli online video platformudur. İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerde; birbirinden farklı dizi, film ve canlı yayını reklamsız izlemenizi sağlar. Sürekli güncellenen içerikleri, birçok seçeneği bünyesinde barındırır. BluTV bünyesinde olan özel yapımları ile içeriklerine farklılık katar. Sadece kendi içerisinde olan yabancı dizi seçenekleri, size kaliteli bir kullanım sağlar. İnternetinizin olduğu her yerde ulaşım imkanı bulunur. 10.000 saatten fazla süren içerikleri sayesinde dilediğiniz türdeki seçeneklere ulaşabilirsiniz. Farklı dillerdeki alt yazı seçenekleriyle geliştirmek istediğiniz yabancı dilinize katkıda bulunur. BluTV 1 aylık kodu satın alarak binlerce yabancı dizi ve filmi Türkçe dublaj seçeneği ile izlemeniz mümkündür. BluTV 1 aylık kod ile Discovery+ içeriklerine bir ay boyunca sınırsızca erişebilirsiniz.

  • Sürekli güncellenen yeni yapımlar
  • Reklamsız izleme seçeneği
  • Özel yapımlar

BluTV Dijital Abonelik Kodu ile Reklamsız İzleme Keyfi

BluTV Dijital Abonelik Kodu ile Reklamsız İzleme Keyfi

Reklamsız ve tek parça seyir keyfini yaşamak, BluTV dijital abonelik kodu ile mümkündür. BluTV kodu, dilediğiniz türde dizi veya film içeriklerine kolayca ulaşmanızı sağlar. Hem eğlenceli hem öğretici birçok yapımı hizmetinize sunar. Akıllı telefon, tablet ve televizyonlar ile Apple TV ve Android TV'den izleme özgürlüğünü elde edebilirsiniz. Canlı TV özelliği sayesinde dilediğiniz yerden ulaşımınızı destekler. Televizyon veya sinemada yayınlanan içeriklerin haricinde, sadece BluTV’ye özel dizi yapımlarından dilediğinizi seçebilirsiniz. Birçok farklı türdeki izleme seçenekleri ile her duygunuza uygun bir film veya dizi bulmanız mümkündür. Bu sayede 1 aylık dijital kod, oldukça kullanışlı ve çeşitli bir platform sunar. BluTV 1 aylık dijital abonelik kodu sayesinde keyifli seyahat deneyimleri edinebilirsiniz. Abonelik kodunuz ile Discovery+ içeriklerin ve canlı kanalların keyfini çıkarabilirsiniz.

BluTV e-PIN ile Sürekli Güncellenen Yeni İçerikler

BluTV e-PIN ile Sürekli Güncellenen Yeni İçerikler

BluTV 1 aylık dijital abonelik kodu, internet üzerinden ulaşabileceğiniz birçok içeriği hizmetinize sunar. Yeni nesil film ve dizi izleme anlayışıdır. Sürekli güncellenen yerli ve yabancı film, dizi, çizgi film, belgesel, yaşam ve spor içerikleri bulunur. Binlerce içerik üye olduğunuz abonelik kodu ile hizmetinizdedir. Kaliteli dizi veya filmlere ulaşabileceğiniz aboneliğinizi, dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. İçerikleri oynatırken yarım bırakma gibi durumlarında, kaldığınız yerden devam etme seçeneği sayesinde izlediğiniz içerikleri kaybetmeden izleyebilirsiniz. Birbirinden eğlenceli ve eğitici çocuk içerikleri ile tüm aile üyelerinin zevkine hitap eder. Bu sayede ailenizle yapabileceğiniz kaliteli bir aktivite yaratır. Özel yapımlı dizileri keşfedebilir ve internet olan her yerden tüm içeriklere erişebilirsiniz. BluTV’nin bünyesinde barındırdığı e-PIN ile abonelik kodunuzu girebilir ve 10.000’ den fazla içeriğe ulaşabilirsiniz.

BluTV 1 Aylık Kod ile Özel Yapımlara Sınırsız Ulaşım

BluTV 1 Aylık Kod ile Özel Yapımlara Sınırsız Ulaşım

Özel yapımlara sınırsızca ulaşım imkanı veren abonelik kodu ile hiçbir yerde bulamayacağınız içeriklere sahip olursunuz. İnternetinizin olduğu her ortamdan aboneliğinizin sunduğu zengin içeriklere ulaşabilirsiniz. Sunduğu kolay erişim imkanı sayesinde akıllı telefon, televizyon ve tabletler ile kullanımı mümkündür. Binlerce yabancı dizi ve filmleri, alt yazılı ve dublaj seçenekleri ile izleyebilirsiniz. Birçok dilde sunduğu alt yazı seçeneği ile yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz. Reklamsız ve bölünmeden izleme seçeneğinden, aboneliğiniz süresince yararlanmanız mümkündür. Devamlı güncellenen içerikleri sayesinde zengin içeriklere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. BluTV 1 aylık dijital abonelik kodu fiyatı ile size avantajlı bir kullanım sağlar. Pratik ve hızlı e-PIN uygulaması ile beğeni toplar. Bu kodu satın alarak farklı yerli ve yabancı içeriklere göz atabilirsiniz. Farklı içerikleri takip etmek için 1 aylık dijital abonelik koduna Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz BluTV 1 aylık dijital abonelik kodu yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.