9
İlk Yardım Seti kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

blisspremium Deprem Afet Hipotermi Termal Acil Durum Battaniyesi Çift Taraflı Büyük Boy (160*210 CM)

33,50 TL

Ürün Bilgileri

blisspremium Deprem Afet Hipotermi Termal Acil Durum Battaniyesi Çift Taraflı Büyük Boy (160*210 CM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bliss Premium Satıcı Ünvanı: ŞENNUR ÖZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1430259453
    Bu ürün Bliss Premium tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acil Durum Battaniyelerimiz Hakkında - Yalıtımlı alüminyum filmden yapılmıştır, vücut sıcaklığını soğukta korur - Hipotermiye karşı korumak için görünür sıcaklığı -15 °F artırabilir - Yırtılmaya dayanıklı ve su geçirmez, tüm hava koşullarına uygun - Hafif ve taşınabilir, ilk yardım setine, araç torpido gözüne veya sırt çantasına koymak için oldukça küçük ve katlanması kolaydır. - İlk yardım battaniyesi, kamp uyku tulumu, hayatta kalma battaniyesi olarak kullanılabilir ve açık hava sporu meraklıları, dağcılık kaşifleri ve yürüyüşçüler için hayatta kalma adına büyük önem taşır. Çift Taraflı Kullanım Soğuk ve sıcağın yanı sıra su ve rüzgarı da geçirmeyen termal battaniye iki farklı yüzeyden oluşuyor. Bir yönü güneş koruması sayesinde serin tutmayı başarırken, diğer yönü ise ısıyı hapsederek vücudun sıcak kalmasını sağlar, böylece hipotermiyi engeller. Hayatta Kalmaya Hazır Olun Sizi hipotermi, yağmur, kar ve rüzgardan korumak için çok kompakt, hafif, tekrar kullanılabilir ve dayanıklıdır. Acil durum çantanıza, ceket cebinize, av çantanıza veya araba torpidosuna sığacak kadar küçük ancak içerisinde uyumak veya acil durum barınağı olarak kullanmak için yeterince büyüktür. Çeşitli Kullanım Alanları Acil durum battaniyeleri açık havada ısı koruması ve izolasyon sağlayabilir. Acil durumlarda su toplama veya kar eritme torbası olarak da kullanılabilir. Açık havada kamp, piknik, macera, acil durum hayatta kalma ve diğer aktiviteler için idealdir. Vücut ısınızı %90'a kadar korur Acil durum uyku tulumu, uzun ömürlü, rüzgar geçirmez, su geçirmez ve güneş koruması olan alüminyum polietilen malzemeden yapılmıştır, vücut ısısı kaybını azaltır ve iyi bir ısı yalıtım etkisi vardır. Doğada bir kaza durumunda vücudunuzun üzerine bir kurtarma battaniyesi yerleştirebilir ve kurtarıcıların sizi bulmasına yardımcı olmak için yansıtıcı özelliklerini kullanabilirsiniz. Ultra hafif ve taşıması kolay Ultra hafif ve ultra ince malzeme, taşıması kolay, küçük ve hafif. İlk yardım battaniyesi katlanarak küçülebilir, daha az yer kaplar ve farklı yerlerde saklanabilir, böylece sırt çantanıza daha fazla ekipman koyabilirsiniz. Dış mekan acil durum şartları Bu acil durum uyku tulumu, acil durumlarda açık havada hayatta kalmak için olmazsa olmazlardan biridir, sizi acil durumlarda sıcak tutar ve hayatta kalma şansınızı iyileştirir. Su geçirmez, yalıtımlı ve yalıtımlı, size kapsamlı bir yağmur ve rüzgar koruması sağlayabilir. Dayanıklı ve Yeniden Kullanılabilir 26 um kalınlığında yırtılmaya dayanıklı polietilenden üretilmiştir. İç yansıtıcı malzeme sürekli koruma sağlayarak solmaz. Yanmaz ısı yalıtımlı dikişler hiçbir şeyin içeri girmesine izin vermez, sizi sıcak ve canlı tutar. Bu hayatta kalma uyku tulumu, acil durum malzemelerinizle birlikte araba için veya evde acil durum battaniyesi olarak mükemmeldir.
Geri Bildirim Ver