8
Bulaşık Süngeri & Fırçası kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Blanco Claro Nemli Silgi Sünger - Toz Ustası - Dust Master - Çok Amaçlı Temizlik Toz Süngeri-Pembe

99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Blanco Claro Nemli Silgi Sünger - Toz Ustası - Dust Master - Çok Amaçlı Temizlik Toz Süngeri-Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmozade Satıcı Ünvanı: MUHAMMED MUSTAFA DALICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3897806588200001 Vergi Kimlik Numarası: 2680336210
    Bu ürün Kozmozade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blanco Claro® Süper Emici Yeni Nesil Sünger, tek bir hızlısilme işleminde tozu toplar ve hapseder! Akan suyun altında temiz bir şekildedurulanır, böylece tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Panjurlar, havalandırmadelikleri, süpürgelikler, korkuluklar, aynalar ve daha fazlası için mükemmelsonuç! Ürün önceden nemlendirilmiş ambalajda gelir. Bu yüzden paketindençıkardığınızda kısa süreliğine nem kokusu gelebilir. Sünger kullanılmayıncasertleşir, yumuşatmak için her kullanımdan önce suyla nemlendirin. Damp Duster Nemli temiz sil süngeri evinizdeki toz, döküntü, saç ve lekeleri kolayca çıkarmanıza yardımcı olur, böylece artık kirli temizlik konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Temizliği Yeni Hali, Blanco Claro® Damp Duster - Dust Master Nemli Sünger! Yüksek yoğunluklu süngerin her kullanımdan önce ıslatılması ve yumuşatılması gerekir ve yıkanıp kurutulduktan sonra tekrar kullanılabilir. Sünger temizleme fırçasının U şeklindeki oluk tasarımı, toz parçacıklarının temizlenmesini kolaylaştırır ve çok yönlülüğe sahiptir. Yoğun su emme delikleri büyük miktarda su emebilir ve güçlü su emme özelliğine sahiptir. Sünger silgi tamamen ıslandıktan sonra daha yumuşak hale gelecek ve daha iyi temizleme gücüne sahip olacaktır. Damp Duster - Nemli Sünger ile panjurları, havalandırma ızgaraları, korkulukları, pencerelerin ray oluklarını, muslukları, süpürgelikleri temizlemek çok kolaydır.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Oluklu Sünger
Geri Bildirim Ver