Blade Archer Erkek Deodorant 3x150ml

439 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Blade Archer Erkek Deodorant 3x150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİZDEBULURSUN Satıcı Ünvanı: HİLMİ YÜCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9890488229
    Bu ürün BİZDEBULURSUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blade Archer Erkek Deodorant 3x150ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Parfümlü
  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

Archer Erkek Deodorant 3x150ml ile Gün Boyu Konfor

Gün içinde hayatın koşuşturmasında terleriz ve bu koku bizi rahatsız eder. Blade Archer deodorant, toprak tonlarının sakin ve sağlam duruşundan ilham alıyor. Bu deodorant 24 saat koruma sağlar ve narenciye, ozon meyvesi ve defne özünün yumuşak ve eşsiz kokusuna sahiptir. Blade Archer deodorant içeriğinde pudra bulundurmaz. Pudra içermediği için kıyafetlerinizde sarı leke ya da iz bırakmaz. Dermatolojik olarak test edilmiş Blade deodorant, doğal ter dengesini bozmaz ve cildinizle dosttur. En iyi sonuç için her gün duştan sonra kuru ve temiz cilde uygulayın. 2-4 saniye boyunca 10 cm mesafeden cildinize püskürtün. Koltuk altlarına, boyuna ve tüm terli bölgelere güvenle uygulayabilirsiniz. Gün boyu süren kalıcı koku ve temizlik hissinin rahatlığını Blade deodorantları ile deneyin. Archer erkek deodorant ürünü sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Gün boyu süren kalıcı koku
  • Pudrasız
  • Dermatolojik olarak test edilmiş yapı

Blade Archer ile Gün Boyu Ferah Hissedin

Blade Archer ile Gün Boyu Ferah Hissedin

Ter kokusu, insan vücudunun günlük hayatta verdiği hormonal bir tepkidir ve erkeklerin sıklıkla karşılaştığı bir sorundur. Erkek sprey deodorantı günlük hayatta ter kokusunu önlemek için çok önemlidir. Etkileyici ve uzun vadeli bir çözüm sunar. Tercih edilecek olan erkek deodorantının kalitesi de oldukça önemlidir. Direkt koltuk altlarına temas eden ürünler oldukları için içeriği oldukça önemlidir. Bu nedenle ürünler özenle seçilmelidir. Farklı kokular ve farklı içerik türleri ile erkekler için pek çok deodorant çeşidi vardır. İnsanların zevklerine uygun ürünleri bulmasını kolaylaştırır. Günümüzde neredeyse çoğu erkek deodorantları kişisel bakım için kullanmaktadır. Ferah ve güzel bir kokuya sahip olan bu ürün, ter sorununu çözmektedir. En sık tercih edilen Archer Erkek Deodorant 3x150ml yorumlarını inceleyebilir, sevdiğiniz kokuları içeren ürünleri kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Archer Erkek Deodorant 3x150ml Fiyatı

Archer Erkek Deodorant 3x150ml Fiyatı

Erkek sprey deodorantı satın alırken alıcıların bazı özelliklerine dikkat etmesinde fayda vardır. Paraben, alkol, alüminyum gibi maddeler cilde zarar verebilecek maddeler olduğu için tercih edilecek deodorant içeriğinde bulunmamalıdır. Kullanıcılar için trietil sitrat ter bezlerinin işlevine müdahale etmeden ter oluşumunu engelleyen bir deodorant satın almak daha faydalıdır. Terleme sıklığınıza göre gün içinde koruma sağlayan deodorant çeşitlerinden birini seçebilirsiniz. Bu sayede tüm gün temiz ve refah hissedeceksiniz. Erkek deodorant seçiminde kullanıcının cilt tipine göre nemlendirici etkili ürünler ile pudralı ve pudrasız ürünler tercih edilmektedir. Blade’nin geniş bir koku yelpazesinden uygun bir kokuyu kolayca bulabilirsiniz. Deodorant seçerken mutlaka cildin pH'ını bozmayacak bir deodorant tercih edilmesi önerilir. Archer Erkek Deodorant 3x150ml herkesin memnuniyetle kullandığı bir üründür. Ayrıca Blade Archer fiyatı ile de beğeni toplar. Sizin için doğru ürüne karar vermeden önce dilerseniz Blade Archer yorumları ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Archer Erkek Deodorant 3x150ml Yorumları

Archer Erkek Deodorant 3x150ml Yorumları

Deodorant, koltuk altı bölgesini temizlemenin çok etkili bir yoludur. Birçok erkek deodorantı çeşidi vardır. Farklı malzemelerden dolayı fiyatlar değişiklik göstermektedir. İçeriğinin organik olup olmamasına bakılmaksızın erkek deodorantlarının fiyatlarında farklılıklar vardır. Bazı deodorantlar güçlü bir koruyucu yapıya sahip oldukları için yapım aşamasında farklı malzemeler kullanılmaktadır. Bu nedenlerle karşılaştırma yaparken kullanıcının vücut yapısına, maliyet ve performans açısından karşılaştırıp, doğru fiyat ve ürün analizi yapması gerekir. Blade Archer hem kokusu hem de temiz içeriği sayesinde kullanıcılarının beklentisini karşılamaktadır. Deodorantların fiziksel özelliklerini ve beklentilerini göz önünde bulundurarak önceden seçim yapabilirsiniz. Bütçenize uygun ve vücudunuza en az zararı olan ürünü rahatlıkla seçebilirsiniz. Bu kullanışlı Archer deodorant çeşidini inceleyebilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan Archer Erkek Deodorant 3x150ml yorumlarına göz atarak bu ürünü sipariş verebilirsiniz.