Bitex Bit Şampuanı 100 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
76,89 TL
Kurumsal Fatura
67,90 TL
Kurumsal Fatura
69,73 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bitex Bit Şampuanı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİNBİR ÇEŞİT ÜRÜN Satıcı Ünvanı: MEHMET KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5000934954
    Bu ürün BİNBİR ÇEŞİT ÜRÜN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİTEX BİT ŞAMPUANI 100 ML

Ürün Özellikleri

  • Etki Arındırıcı
  • Hacim 100 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bitex Saç Biti ve Yumurtaları için Şampuan 100 ml

Genellikle saç derisinde oluşabilen bit insanları rahatsız edebilir. Özellikle çocuklar da sorun oluşturabilen bitlerin giderilmesini sağlayan bitex bit şampuanı 100 ml kullanılması önemlidir. Hayatının bir döneminde çoğu insan bu durumu yaşayabilir ve bu sorunun çözümünü arar. Bu sorundan anında ve kolay bir şekilde kurtulmak isteyenler çeşitli yöntemler başvurur. Bitlerden arınmayı sağlayan Bitex şampuan ile kesin çözümler bulabilirsiniz. Bit sorununuzu kökünden çözecek olan bu üründen gayet memnun kalabilir ve saçlarınızı arındırabilirsiniz. 8699956000893 her yaş grubunun kullanımına uygundur. Kısa sürede kaşınma probleminin önüne geçer. Sağlığa ve cilde karşı zararlı maddeler içermez. Ürün içerisinde bir adet şampuan ve tarak bulunur. Sizler de bu sorundan kurtulmak için güvenli bir şekilde ürünü seçebilirsiniz.

  • Güvenilir tasarım
  • Kesin çözüm
  • 100 ml şişe

Bitex Saç Biti ve Yumurtaları için Şampuan 100 ml Özellikleri

Bitex Saç Biti ve Yumurtaları için Şampuan 100 ml Özellikleri

Bitin bulunup derhal tedavi uygulanması kolay bir şekilde yok edilmesi için tek çaredir. İşte bu noktada Bitex saç biti ve yumurtaları için şampuan 100 ml öne çıkar. Bu şampuan kafanızdaki bitleri ve onların yumurtalarını yok ederek kısa sürede sizi bu problemden kurtarır. Bulaşma özelliği de bulunan bitlerden kurtulmak için bu ürünün düzenli olarak kullanılması gerekir. Kullanıldığı andan itibaren kafa derisinde yer alan tüm yumurtaları öldürerek sizi bu dertten kurtarır. 100 ml olarak tasarlanan ürün tüm saç tiplerine hitap edecek şekilde üretilir. İyi bir şekilde arındırılması için tam olarak tavsiye edildiği şekilde kullanılmasında fayda vardır. Bitex saç biti ve yumurtaları için şampuan 100 ml kullananlar da şampuandan derece memnundur. Etkili formülü ile kısa sürede kaşınma problemini engeller. Siz de bu ürünü tercih ederek sorunların önüne geçebilirsiniz.

Bitex Saç Biti ve Yumurtaları için Şampuan 100 ml Fiyat

Bitex Saç Biti ve Yumurtaları için Şampuan 100 ml Fiyat

Bitler insanın kafasında yaşamakta olan küçük ve kanatsız böceklerdir. Çok hızlı şekilde üredikleri ve yayıldıkları için genellikle bit salgınlarına neden olurlar. Bitlerin bulaşmasına etki eden hiçbir hijyen eksikliği bulunmaz. Yani hijyenler alakası olmayan ancak bulaşan bir durumdur. Burada sizlere saç biti şampuanı olarak bitex önerilir ve sorundan kısa süre içinde kurtulmanız sağlanır. Rahat ve kolay kullanım sunan bu ürün herkes için uygun olmakla beraber kadın ve erkek bireylerin kullanımına uygundur. Nemlendirici etkisi de bulunan ürün saçların rahat nefes almasını sağlar. Bitki özlü olması sayesinde de hiçbir yan etkisi ya da olumsuz durum bırakması söz konusu değildir. Kafasındaki yumurtalardan kurtulmak isteyen müşteriler ürünü kolay bir şekilde satın alabilir. Bitex saç biti ve yumurtaları için şampuan 100 ml satın alarak saçlarınızı temizleyebilirsiniz.

Bitex Saç Biti ve Yumurtaları için Şampuan 100 ml Yorum

Bitex Saç Biti ve Yumurtaları için Şampuan 100 ml Yorum

Bitex saç biti ve yumurtaları için şampuan 100 ml fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Saç bitlerinden ve yumurtalarından rahatça ve kolaylıkla kurtulmak için bu ürünü kullanmanız tavsiye edilir. Bitlerden kurtulmanız için gereken tüm özelliklere sahip olan bu şampuan sayesinde sorun ilerlemeden ve yumurtalar çoğalmadan saçlarınızın temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Bitex saç biti ve yumurtaları için şampuan 100 ml yorum ve özelliklerini inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bitex bit şampuanı 100 ml tam da ihtiyacınıza göre üretilir. Kullanım şekli ıslak deriye şampuanın dökülmesi ve masaj yapılarak saçta 3 dakika boyunca bekletilmesi gerekir. Ilık su ile bolca durulanır, sonra kurulanır ve dişli tarak ile taranır. Kesin çözüm sunan özelliği ve fiyat avantajları sayesinde Trendyol’da bulabileceğiniz bu ürünü satın alabilirsiniz.