Bistopia 20 Adet Su Geçirmez Yapışkanlı Kulak Koruyucu Tek Kullanımlık

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bistopia 20 Adet Su Geçirmez Yapışkanlı Kulak Koruyucu Tek Kullanımlık

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yetişkin ve çocuklar için kullanıma uygun olup bebekler için 6.ay sonrasında kullanılması önerilmektedir. Kullanışlı - Su geçirmez kulak çıkartmalarının arkatarafında yapışkan tabakayı yapışkan tutmak için kolay yırtılabilir çıkartmalarvardır. Ayrıca suyun kulaklara girmesini etkili bir şekilde önleyebilen pamuklupedlerle birlikte gelir. Kulaklarınıza su girmesi konusundaendişelenmenize gerek yok Paket Bilgileri: Günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak için 20adet yumuşak su geçirmez duş kulak kılıfı vardır. Her kulak koruyucu yaklaşık6,8 x 4,5 cm/2,7x 1,8 inçtir, bu da küçük ve hafiftir, bu da onları çantayataşımayı veya koymayı çok uygun hale getirir Rahat ve Güvenli - Kulak çıkartmaları yumuşak PU filmdenyapılmıştır, cilde zarar vermeden güvenli ve su geçirmezdir. Giymeleri kolaydırve rahatsızlık vermez. Bu kulak suyu koruması ince, nefes alabilir veelastiktir, bu da onları daha kullanışlı hale getirir. Su geçirmez kulakçıkartmalarımız, suyun kulaklarınıza girmesini önler, banyo, duş,şampuan ve diğer birçok su sporu etkinliği arasında yüzme, sörf ve şnorkelleyüzme yer alır, suyu engellemek için kulak manşonlarımızın kullanılmasınıgerektirir Notlar - Kullanmadan önce kulakların kuru olduğundan eminolun, aksi takdirde yapışmayabilirler. Kullanımdan sonra, lütfen çıkarmak içinreferans resimde gösterilen yönteme bakınız. İlk kez kullanıldığında, lütfen birbirine yapışması kolay olduğundansabırlı olun.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver