Biryağ Ayçiçek Yağı 4 Lt

274,91 TL
(68,73 TL / lt)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Biryağ Ayçiçek Yağı 4 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Düvenci Toptan Satıcı Ünvanı: DURU ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0319022373100034 Vergi Kimlik Numarası: 3190223731
    Bu ürün Düvenci Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biryağ

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Ayçiçek Yağı
Geri Bildirim Ver

Etkili Formüller ile Biryağ Ayçiçek Yağı Sizlerle

Yağ, vücudumuz için oldukça önemlidir. Bitkisel yağlar içinde en çok tüketilen yağlardan bir tanesi de ayçiçek yağı olmaktadır. Biryağ ayçiçek yağı 4 lt, yemeklere, salataların üzerine, kızartmalara ve daha birçok yiyeceğe eklenmektedir. Yoğunluğu 0,92 gr/cm küp olan Ayçiçek yağı, kızartma yağı olarak da çok sık tercih edilmektedir. Bu yağ ile hazırlanan kızartmalar daha çıtır ve lezzetli olmaktadır. Kızartmaların haricinde salatalarda da lezzetli olan yağ, kişilerin zevkine göre salata soslarında limon gibi malzemeler ile kullanılabilir. Salataya ekstra bir kıvam ve lezzet kazandırır. Biryağ ayçiçek yağı 4 lt kullananlar, bu yağın yemeklerde de oldukça lezzetli olduğunu ifade etmektedir. Bu yağ, Türk mutfağı başta olmak üzere dünya mutfağında da önemli bir yere sahiptir. Bu özel yağın, insan sağlığına da farklı faydaları bulunmaktadır.

  • Kızartma İşlemine Uygun
  • Pratik Kullanım
  • Enerji Sağlayan Özellik

Biryağ Ayçiçek Yağı Her Evin İhtiyacı

Her evin ihtiyacını karşılayacak şekilde paketlenen yağlar, farklı litreleri ile ihtiyaca göre alıcı bulmaktadır. Farklı boy, ebat ve şişe tasarımında olan yağlar, kullanım sıklığına göre tercih edilebilir. Yemek yaparken kullanılan temel malzemelerden birisidir. Pişirme ve kızartma gibi ısı gerektiren işlemlere uygun bir yağ türüdür. Biryağ ayçiçek yağı 4 lt kullanımı oldukça basit ve pratiktir. Pratik kullanımı olan bu yağın elde edilmesi için olgun bitkinin çiçekleri alınmaktadır. Çekirdekler soğuma işlemine ve ardından öğütülme işlemine maruz bırakılır. Daha sonra soğuk presleme yöntemi kullanılır. Sıcak presleme yöntemi de kullanılabilir. Üretilen yağlar farklı hacimlerde olan şişelere ve tenekelere koyulur. Ardından alıcısına ulaşmak için satışa çıkarılır. 8690106012049 kodlu olan Biryağ Ayçiçek yağı, uygun koşullarda saklanmalıdır. Kızartmalarda, hamur işlerinde, hamur işleri yapımında ve salatalarda kullanılabilen yağ türüdür.

Biryağ Ayçiçek Yağı İçeriği ve Faydaları

Ayçiçek yağı, kalp sağlığına faydalıdır. Enerjiyi arttırarak bağışıklığı güçlendiren yağ, cilt sağlığına da iyi gelebilir. Lezzetli tarifleri hazırlayabilmek için Biryağ ayçiçek yağını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aileniz veya misafirleriniz için kuracağınız sofralarda sunduğunuz tüm sıcak veya soğuk yemeklerde kullanabilirsiniz. 4 lt biryağ, kullanımı pratik olması nedeniyle birçok öğünde sofralarda yer alır. Yemeklerin ve tatlıların temel maddelerinden birisi olan yağ, dikkatli bir şekilde tüketilmelidir. Biryağ ayçiçek yağı 4 lt içeriği, insan sağlığına zarar vermeyecek niteliktedir. Ayçiçek yağının rahatsız eden bir tadı ya da kokusunun olmaması tercih edilmesindeki önemli etkenlerden bir tanesidir. Geniş kullanım alanına sahip olan yağ, farklı kişilerin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde farklı paket seçeneklerine de sahiptir. Kişiler, günlük tükettikleri yağ miktarını düşünerek 1 lt, 2 lt, 4 lt ya da daha fazla litreli paketleri tercih edebilir. Fazla yağ kullanan geniş aileler, 5 lt ve daha fazla litreli yağları satın alabilir.

Her Bütçeye Hitap Eden Biryağ Ayçiçek Yağı

Biryağ ayçiçek yağı 4 lt fiyatı, herkes tarafından merak edilmektedir. Ayçiçek yağı, diğer yağ türleri ile kıyaslandığında oldukça ekonomiktir. Türk mutfağındaki önemi nedeniyle çok sık kullanılan bu yağ, farklı paketleri ile herkese hitap etmektedir. Yemeklerde ve kızartmalarda sıkça kullanılan yağ, her evde olması gereken bir besindir. Biryağ ayçiçek yağı 4 lt yorumları incelendiğinde yağın kalitesi ve lezzeti dikkat çekmektedir. Ayçiçek yağı, güneş ışığına maruz bırakılmadan uygun şartlarda saklanmalıdır. Gereken nem ve sıcaklık şartlarının sağlanması oldukça önemlidir. Yağların fiyatı, paketlerin hacmine göre değişmektedir. Bol miktarda yağın kullanıldığı lokantalar, restoranlar ve kafeler gibi işletmeler teneke şeklinde yağları satın alabilir. Şişe şeklinde satılan yağların şişeden kullanımı daha kolay ve pratiktir. Teneke tercih edildiğinde her yemek sırasında tenekeden aktarmak mümkün olmayacaktır. Sağlığını korumak isteyen ve damak zevkine önem veren kişilerin tercihi Ayçiçek yağı olmaktadır. Siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen satın alabilirsiniz.