Bioxcin Keratin & Argan Onarıcı Bakım Şampuan 300 ml - Yıpranmış ve Hassas Saçlar

Ürünün Diğer Satıcıları (30)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
148,90 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioxcin Keratin & Argan Onarıcı Bakım Şampuan 300 ml - Yıpranmış ve Hassas Saçlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bioxcin Satıcı Ünvanı: ELOG LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333207330000001 Vergi Kimlik Numarası: 3332073300
    Bu ürün Bioxcin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioxcin Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Onarıcı
  • İçerik Argan
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Bioxcin Keratin & Argan Onarıcı Şampuan 300 ml - Yıpranmış Ve Hasar Görmüş Saçlar

Bioxcin keratin & argan onarıcı şampuan 300 ml - yıpranmış ve hasar görmüş saçlar için üretilen onarıcı modellerden biridir. Besleyici ve nemlendirici bakım etkisiyle ön plana çıkar. Tüm saç tipleri için ideal olup yıpranan, ışıltısını kaybeden saçları onarır ve güçlendirir. İçeriğindeki hidrolize keratin, saçların hasar görmesini ve elektriklenmesini engeller. Dermatolojik test aşamalarından geçirilmiş olup sağlıklı ve rahat şekilde kullanılabilir. Özel formüllü yapısı sayesinde kadın ve erkek müşteriler tarafından beğenilir. Saçlarınızın parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayan bu ürünü düzenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Nemlendirici özelliğinin yanı sıra parlaklığı artırabilir, hacimli bir görünüm elde edebilirsiniz. Bioxcin keratin şampuan parfüm içermeyen hipoalerjenik bir üründür. Cilt pH değerleriyle uyumlu olan bu şampuan sayesinde canlı, dinamik ve hacimli bir görünüme sahip olabilirsiniz.

  • Sağlıklı kullanım
  • Güçlendirici doğal etki
  • Özel formül

Güçlendirici Bioxcin Keratin&Argan Onarıcı Şampuan 300 ml

Güçlendirici Bioxcin Keratin&Argan Onarıcı Şampuan 300 ml

Bioxcin argan yağlı şampuan, saçlarınıza ipeksi, doğal, pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Hassas deriyi canlandırarak kısa sürede doğal bir uzamaya yardımcı olur. Köklerin dipten uca beslenmesini sağlayarak tellerin güçlenmesine katkıda bulunur. Doğal yapısı sayesinde dökülmelerin önüne geçer. Saçların doğal bir şekilde uzamasını sağlayarak sakinleştirici bir bakım desteği sunar. Kısa sürede sağlıklı uzama imkanı sunan bu doğal bakım ürünü, ihtiyaç duyulan protein ve keratin desteğini verir. Yıpranmış tellerin canlı ve doğal görünmesine olanak tanır. Aynı zamanda parlaklık ve canlılık kazandıran yüksek etkili bir şampuandır. Düzenli kullanım sonrası güçlendirici ve onarıcı bakım etkisini gösterir. Bioxcin keratin & argan onarıcı şampuan 300 ml - yıpranmış ve hasar görmüş saçlar satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilir, ürünün etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

Özel Formüllü Doğal Bioxcin Keratin&Argan Onarıcı Şampuan

Özel Formüllü Doğal Bioxcin Keratin&Argan Onarıcı Şampuan

Bioxcinkeratin & argan onarıcı şampuan 300 ml - yıpranmış ve hasar görmüş saçlar kullananlar, ürünün nemlendirici ve besleyici özelliğinden sıklıkla bahseder. Bu şampuanın özel formüle sahip olması, müşterilerin ürüne olan ilgisini yükseltir. Hacim kazandırıcı özellikleri ilk uygulama sonrasında yoğun olarak hissedilir. Günlük kullanım için ideal olup çeşitli test onayından geçirilen ürün, ilk yıkamadan sonra %94 oranında kökleri beslediği gözlemlenir. Saçlardaki kırık ve elektriklenme sorununa kadar pek çok çözüm seçeneği sunar. Doğal keratin desteği sağlayan şampuan, yoğun oranda hacim ve parlaklık kazandırır. Saç köklerini derinlemesine güçlendiren kırık, kepeklenme ve yıpranma gibi can sıkıcı durumların önüne geçen sağlıklı bir üründür. Köklere etki eden bu ürün güçlü bir biçimde formülize edilir. Bu şampuan sayesinde doğal ve ipeksi bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı zamanda köklerinizin iyileşmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Şampuan 300 ml - Yıpranmış ve Hasar Görmüş Saçlar Fiyatı

Şampuan 300 ml - Yıpranmış ve Hasar Görmüş Saçlar Fiyatı

Bioxcin keratin & argan onarıcı şampuan 300 ml - yıpranmış ve hasar görmüş saçlar fiyatı, ürün marka kalitesine, miktarına göre değişkenlik gösterebilir. İlk yıkamadan itibaren %90 oranında onarım sağlar. Aynı zamanda kökleri %91,3 oranında nemlendirdiği %94.7 oranında yumuşattığı ortaya çıkar. Özel bakım ürününü saçlarınıza düzenli aralıklarda uygulayarak parlaklığını artırabilirsiniz. Antialerjik yapı özelliklerine sahip olup saçların kısa sürede hacim kazanmasına yardım eder. Bioxcin keratin & argan onarıcı şampuan 300 ml - yıpranmış ve hasar görmüş saçlar yorumları, müşterilerin memnuniyetlerini yansıtır. İlk kullanımdan itibaren pek çok etkiye rastlayan müşteriler, ürünün saçlara canlı ve ışıltılı görünüm verdiğini belirtir. Siz de bu ürünü satın alarak saçlarınızın yapısına zarar vermeden doğal bir biçimde uzamasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda saçlarınıza muhteşem bir bakım yapabilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünün fiyat avantajından faydalanabilirsiniz.