Biotama Şerbetçi Otu Yağlı %100 Doğal Toparlayıcı & Dolgunlaştırıcı Ve Sıkılaştırıcı Göğüs Bakım Kremi 50 Ml

1.491,90 TL

Ürün Bilgileri

Biotama Şerbetçi Otu Yağlı %100 Doğal Toparlayıcı & Dolgunlaştırıcı Ve Sıkılaştırıcı Göğüs Bakım Kremi 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BiotamaAŞ Satıcı Ünvanı: BİOTAMA NATURAL ORGANİK GIDA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176097921900001 Vergi Kimlik Numarası: 1760979219
    Bu ürün BiotamaAŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Sıkılaştırıcı
  • Form Krem
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Biotama DGLSRBTCOT1 Doğal Şerbetçi Otu Yağlı 50 ml Göğüs Kremi

Biotama doğal şerbetçi otu yağlı göğüs kremi 50 ml, doğal malzemelerden üretilmiş çok amaçlı bir kremdir. Daha dolgun ve sıkılaşmış göğüslere ulaşmak için yardımcıdır. Nemlendirici özelliğe de sahiptir. İdeal olarak, her gün, günde iki veya üç kez, masaj yaparak uygulanması gerekir. Ürün etkisini gösterirken yanma yapmaz ve acıtmaz. Günün her saati kullanılabileceğinden, kullanıcılara kolaylık sağlar. Tamamen bitkisel yağlardan oluşan formülü sayesinde, düzenli kullanımla birlikte gözle görülür büyüme ve sıkılaşma sağlar. Biotama doğal şerbetçi otu yağlı göğüs kremi 50 ml, kullanıcıdan kullanıcıya fark olsa da, yaklaşık iki-üç ayın ardından tüm etkilerini göstermeye başlar.

  • Doğal ve bitkisel yağların yardımıyla etkilerini gösterir.
  • Daha dolgun ve sıkılaşmış göğüsler için kullanıma uygundur.
  • Günde en az bir, en fazla üç kez uygulanması gerekir.

Biotama 50 ml Doğal Yağlı Göğüs Kreminin İçeriğinde Neler Vardır?

Biotama 50 ml Doğal Yağlı Göğüs Kreminin İçeriğinde Neler Vardır?

Biotama doğal şerbetçi otu yağlı göğüs kremi 50 ml, içeriği oldukça temiz bir malzeme listesine sahiptir. ürün, %40 şerbetçi otu yağına ek; çörek otu, aynısefa, tatlı badem ve hindistan cevizi yağlarının doğal etkilerinden faydalanır. Üründe kullanılan yağlar soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmiştir. Tüm yasal denetimlerden geçerek, insan sağlığı için güvenli ve hijyenik şartlar altında üretilmiştir. Güvenilir içeriği sayesinde, ürünün kullanımına bağlı yan etkiler meydana gelmez. Böyle bir durumla karşılaşılması halinde doktorunuza başvurmanız tavsiye edilir. Yağlardan üretildiği için, oda sıcaklığında tutulması ve suyla temasından kaçınılması gerekir. Ürün, ilaç olarak değil bitkisel takviye olarak değerlendirilmelidir. Biotama şerbetçi otu yağlı göğüs kremi 50 ml, içeriğinde paraben ve petrol ürünleri bulundurmadığı için, hem sağlığınıza hem de çevreye zarar vermez.

Biotama Doğal Şerbetçi Otu Yağlı Göğüs Kreminin Faydaları Nelerdir?

Biotama Doğal Şerbetçi Otu Yağlı Göğüs Kreminin Faydaları Nelerdir?

Biotama doğal şerbetçi otu yağlı göğüs kremi 50 ml fiyatına göre son derece faydalıdır. göğüs bölgesine masaj yaparak uygulandığında, kan akışını hızlandırır ve hücrelerin beslenmesine yardımcı olur. Doğru ve düzenli kullanım sağlandığında, canlı ve dik duran göğüslere sahip olmanıza yardımcı olur. Sarkmış ve sönük görünümünün azaltılmasına destek olur. Dolgunlaştırıcı özelliğinin yanında sürülen bölgenin nem dengesinin düzenlenmesinde de büyük rol oynar. Estetik operasyonların yardımına başvurmadan ve herhangi bir yan etkiden mağdur olmadan göğüslerinizdeki sarkmalardan kurtulmak için uygun bir üründür. Biotama doğal şerbetçi otu yağlı göğüs kremi 50 ml, mucizevi etkilere sahip değildir ve birkaç kullanımın ardından sonuç almayı beklemek gerçekçi olmaz. Sürece güvenirseniz ve kremin etkilerini göstermesine izin verirseniz, sizi oldukça tatmin edecek sonuçlar alabilirsiniz.

Biotama Doğal Şerbetçi Otu Yağlı Göğüs Kreminin Kullanımı

Biotama doğal şerbetçi otu yağlı göğüs kremi 50 ml, günde 1-3 defa kullanılmalıdır. Düzenli kullanım halinde, bir ay sonrasında etkileri yavaş yavaş görülmeye başlar. Sürülen ürün ciltte çabuk emilir, yağlı his bırakmaz. Bu sayede kıyafetlerinizde leke yapmaz ve uygulamanın ardından giyinmeyi zorlaştırmaz. Hafif ve hoş bir kokusu vardır, bu sayede sizi ve çevrenizi rahatsız etmez. Ürünü bol miktarda ve kalın bir tabaka halinde sürmenize gerek yoktur. Ufak miktarlarda kullanımı bile etkilidir. Bu sayede teninizde rahatsız edici bir krem tabakası hissetmemiş olursunuz. Ürünü kullandıktan sonra duş alınmaması gerekir ki ürün cildinizin alt ve üst tabakaları tarafından güzelce emilsin. Birkaç gün kullanımı unutulduğunda, bulunduğunuz noktaya kadar katettiğiniz gelişmeleri kaybetmezsiniz. Biotama doğal şerbetçi otu yağlı göğüs kremi 50 ml yorumlarını Trendyol’dan inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilir, hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz.