BİOSARDA Topikal Krem Anestezi Lazer,botoks,dolgu,kalıcı Makyaj,dermapen,dermaroller,işlem Öncesi Krem 50ml

349,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL

Ürün Bilgileri

BİOSARDA Topikal Krem Anestezi Lazer,botoks,dolgu,kalıcı Makyaj,dermapen,dermaroller,işlem Öncesi Krem 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RBY MARKETING Satıcı Ünvanı: NURTEN DEMİRTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9880466225
    Bu ürün RBY MARKETING tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğanın derinliklerinden açığa çıkan aloe vera etkisi... Güzellik sırları söz konusu olduğunda, doğanın gücünden faydalanmamak mümkün değil. Çünkü doğa, varlığında sakladığı çeşitlilik ile daima iyileşmenin habercisidir. Doğanın etkileyici dinamiklerinden biri olan aloe vera, yüzyıllar boyunca acıyı azaltmak için kullanılmıştır. Tazeliğin ve yenilenmenin temsilcisi olan aloe vera bitkisi, pek çok noktada olduğu gibi kozmetik alanının da vazgeçilmez unsurları arasında yerini korur. Barındırdığı B1, B2, B3 ve B6 vitaminleri sayesinde cildi onaran aloe vera, cilt bakımının altın anahtarıdır. Doğanın mucizelerinden ilham alınarak tasarlanan Aloe Veralı Bitkisel Karışımlı Topikal Krem, cildi güçlendirir ve derinlemesine yeniler. 50 ml boyutunda üretilen topikal krem, tüm cilt tiplerinde güvenle kullanıma uygundur. Naturel Dokunuş&Etkili Onarım Doğanın uzun ömürlü bitkisi olan aloe vera ile güçlendirilen krem, bitkisel yapısı sayesinde güzelleşme sürecini hızlandırır. Cilde derinlemesine nüfuz ederek tahrip olmuş noktaları iyileştirir. Barındırdığı aminoasitler sayesinde cildi gençleştirir ve yenilenme sürecini nitelikli kılar. Aloe Veralı Bitkisel Karışımlı Topikal Krem, yılın her döneminde ve günün her saatinde rahatlıkla kullanılabilir. Epilasyon, kalıcı makyaj, dövme işlemleri ve çok daha fazlası... Acıyı azaltan ve iyileşme sürecine sürat kazandıran topikal krem, ağrılı işlemlerin etkisini önemli ölçüde ortadan kaldırır. Kremi, işlemden 20-25 dakika önce ihtiyaç duyulan bölgeye uygulamak yeterlidir. Uygulama dairesel hareketlerle masaj yapılarak gerçekleştirilir. Etkisini 2 saate kadar gösteren Aloe Veralı Bitkisel Karışımlı Topikal Krem, BIOSARDA dünyasının nitelikli ürünleri arasında yerini korumaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver