Bioflex Keratin Sütü 1000 ml Duş Sonrası Saç Uçlarına Uygulanabilir

97,45 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bioflex Keratin Sütü 1000 ml Duş Sonrası Saç Uçlarına Uygulanabilir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİOFLEX Protein Sütü 1000 ML Duş Sonrası Saç Uçlarına Uygulanabilir İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. BİOFLEX Protein Bakım Sütü 1000 ml Özellikleri Bakım Sütü, Saçlara yoğun bakım yapmak için geliştirilmiştir. Saçlara canlılık katar, sağlıklı bir görünüm sağlar, Saç köklerini besler, saçların daha hızlı uzamasını sağlar, Saç dökülmelerini önlemeye yardımcı olur. Saçları nemlendirir, saça hacim katar. Saçlara parlaklık ve yumuşaklık katar, taramayı kolaylaştırır. Hem kadın hem erkeklerde kullanıma uygundur. Tuz, paraben ve sülfat içermez. görünümü sağlar. ,: Yoğun besleyici etkisiyle saçın ihtiyacı olan nemi karşılar, saçları yumuşatır. Protein : Saç yapısını onarır, saçların daha esnek ve güçlü olmasını sağlar. Bioflex Milk Protein 1000 ml en yoğun süt terapisini saçlarınızla buluşturuyor. Bioflex Milk Keratin Ne İşe Yarar? İçerisinde yer alan 15 farklı amino asit kompleksi ve keratin ile saçlarınızı temizlerken aynı zamanda yıpranmış saçlarınızı onarır. Saçlarınıza parlak ve dolgun bir görünüm kazandırır. Arginine ile saçlarınızı hoş kokulu, canlı ve yumuşacık saçlara kavuşun. Bioflex Milk Protein Nasıl Kullanılır? Şampuan sonrası nemli saçlarınıza yeterli miktarda Bioflex Protien Milk Dökerek saç telleri ve kafa derisine ortalama 3 dk. Boyunca masaj yapınız ve bol su ile durulayınız. Duş sonrası durulamadan kullanıma uygundur. Duş sonrası saç uçlarına uygulanabilir . Köpürtmek için parmak uçları ile saç derisine birkaç dakika masaj yapın, ardından iyice durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Keratin
Geri Bildirim Ver