Bioderma Sensibio H2o 850 ml Sensibio Defensive Cream 40 ml

1.694 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Bioderma Sensibio H2o 850 ml Sensibio Defensive Cream 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dolunayticaret Satıcı Ünvanı: FATMA ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6761036882
    Bu ürün dolunayticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioderma Sensibio H2O 850 ml Skt:01/01/2023 Ürün Açıklaması Suya dayanıklı makyaj dahil, kiri ve yağı kolay bir hamle ile cilde zarar vermeden temizler. Durulama gerektirmez. Miseller, kiri içine hapsederken cildin doğal florasını korur. Maskenin ciltte yarattığı kızarıklığı ve rahatsız hissini gidermeye yardımcı olur.Yatıştırıcı içeriklerle ciltteki hassasiyet ve rahatsızlık hissinin giderilmesine yardımcı olur. Salatalık ekstresiyle ciltte ferahlatır.Cildin pH seviyesi ile uyumludur (pH 5.5) İçindekiler AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM BROMIDE, DISODIUM EDTA. [BI 446] Kullanım Talimatları Bir pamuk parçası yardımıyla cilt temizlenir ve/veya makyaj çıkarılır. Durulama gerektirmez. Sabah ve/veya akşam kullanılabilir. Bioderma Sensibio Defensive Cream 40 ml SKT:10/2024 Hangi Endişe / İhtiyaç için Önerilir? Hassasiyet & Toleranssızlık,Dış Etkenlere Bağlı Yanma & Batma Hissi,Hassasiyet & Nemsizlik Uygun Cilt Tipleri : Hassas Cilt,Tüm Ciltler Hangi Yaşa Uygun?: 10 Yaş ve Üzeri Kullanım Bölgesi: Yüz Ürün Faydaları Hassas cilt, iki farklı nedenden kaynaklanabilir: Genetik/kalıtsal nedenlerden kaynaklanan ciltte oluşan doğal ve kalıcı hassasiyet veya çevresel faktörler nedeniyle ciltte oluşan tetiklenen ve geçici hassasiyet. Sensibio Defensive, içeriğindeki antioksidan etkili ve özellikle oksidatif strese karşı cildin kendi savunma mekanizmasını güçlendirmeyi hedefleyen Defensive Teknolojisi™ sayesinde her iki hassasiyete karşı da etki göstererek cildin doğal bariyerini güçlendirmeyi ve içsel ve dışsal faktörlere karşı cildi nemlendirerek yatıştırmayı hedefler. Hafif dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emilir ve cilde yumuşaklık ve esneklik sağlar. D.A.F kompleksi içerdiği ramnoz, mannitol ve ksilitol sayesinde cildin tolerans seviyesinin yükseltilmesine yardımcı olur. Sensibio Defensive, normal, karma ve hassas ciltlerin günlük kullanımına uygundur. Kullanım Şekli - Sensibio H2O ve/veya Sensibio Foaming Gel ile önceden temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine günde 1 veya 2 kez uygulanabilir. Makyaj bazı olarak da kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Hacim 500+ ml
Geri Bildirim Ver