Bioderma Sensibio H2o 850 Ml+ Sebium Lotion 200 Ml

1.694 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Bioderma Sensibio H2o 850 Ml+ Sebium Lotion 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dolunayticaret Satıcı Ünvanı: FATMA ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6761036882
    Bu ürün dolunayticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioderma Sensibio H2O 850 ml Skt:01/01/2023 Hangi Endişe / İhtiyaç için Önerilir? Dış Etkenlere Bağlı Yanma & Batma Hissi,Hassasiyet Uygun Cilt Tipleri : Hassas Cilt,Tüm Ciltler Hangi Yaşa Uygun?: Genç ve Yetişkin Kullanım Bölgesi: Ürün Faydaları Suya dayanıklı makyaj dahil, kiri ve yağı kolay bir hamle ile cilde zarar vermeden temizler. Salatalık özü sayesinde cildin yatıştırılmasına ve cildin doğal dengesinin korunmasına yardımcı olur. D.A.F.™ Patenti sayesinde cildin tolerans eşiğini artırmaya yardımcı olur. Ferahlık hissi verir. Cildin fizyolojik pH seviyesindedir (pH 5.5). . Cildi derinlemesine temizleme ve mükemmel makyaj çıkarma gücüne sahiptir. Cildin doğal florasını korur ve cildi ağır metallerden arındırır. Maskenin ciltte yarattığı hassasiyetin giderilmesine destek olur. Bioderma Sebium Lotion 200 ml Hangi Endişe / İhtiyaç için Önerilir? Siyah Nokta & Uygun Cilt Tipleri : Karma & Yağlı Cilt Hangi Yaşa Uygun?: Kullanım Bölgesi: Yüz Ürün Faydaları Gözeneklerin sıkılaştırılmasına ve belirginliğinin azaltılmasına destek olur. İçeriğindeki kapriloil glisin ile cildin pH’ını dengelerken agarik asit sayesinde gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı olur. Gliserin ile 8 saat boyunca cildi nemlendirir. Fluidactiv™ patenti sayesinde ciltteki sebum kalitesini düzenlemeye, gözeneklerin tıkanmasını önlemeye ve cildin arındırılmasına destek olur. . Salisilik asit ciltte soyucu etki yaratarak cildin pürüzsüzleşmesine destek olur. Bir sonraki bakım ürününün etkinliğini artırır. Tıraş sonrası cildi yatıştırmak için kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 500+ ml
Geri Bildirim Ver