Bioderma Sensibio Defensive Rich Cream 40 Ml

611,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
729 TL700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Sensibio Defensive Rich Cream 40 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioderma Sensibio Defensive Rich Cream 40 ml Ürün Açıklaması: Hassas ve hassaslaşabilen cildin kendi savunma mekanizmasını güçlendiren aktif yatıştırıcı, besleyici ve antioksidan etkili yoğun nemlendirici bakım kremi Cilt Tipi: Kuru ve çok kuru hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Kullanım Şekli: Önceden temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine günde 1 veya 2 defa nazikçe masaj yaparak uygulayınız.Makyaj bazı olarak kullanabilirsiniz. Ürün Faydaları: İçeriğindeki etkin antioksidan etkili E vitamini ve karnozin sayesinde cildin kendi savunmasını güçlendirmeye destek olur.İçeriğinde buluna Kırmızı adaçayı ekstresi, cildi nemlendirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olur.Cildin doğal bariyerini güçlendirmeye ve cildi günlük dış etkenlere/çevresel faktörlere karşı korumaya destek olur.Cildin 12 saat boyunca nemli kalmasını sağlar.Hassas cilde sahip ve cildi hassasiyeti yaşayan tüm kişilerin yaşam kalitesini artırmayı hedefler.Yoğun, besleyici ve koruyucu bir dokuya sahiptir.Cilde yumuşaklık ve esneklik sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Yatıştırıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver