Bioderma Pigmentbio Foaming Cream 200 ml

510 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Pigmentbio Foaming Cream 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLORASYA Satıcı Ünvanı: FIRAT ARGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0740810001
    Bu ürün FLORASYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Leke sorunu yaşayan hassas ciltler için peeling etkili temizleme jeli Aha açısından zengin ve peeling etkili mikro tanecikler, cildin doğal ışıltısını ortaya çıkarmaya yardımcı olur. Nemlendirici aktif bileşenlerle zenginleştirilmiş formülü, cildin rahatlamasına destek olur. Kremsi ve peeling etkili bir dokuya sahiptir. Cok iyi bir cilt toleransına sahiptir. Kullanım şekli : Sabah ve akşam nemli cilde uygulayın, köpürtün ve iyice durulayın. Haftada bir veya iki kez maske olarak kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • SPF Korumasız
  • Hacim 200-399 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver

Bioderma Pigmentbio Foaming Cream 200 ml Köpük Formunda

Cilt bakımına önem veren pek çok insan, bazı yardımcı ürünlere ihtiyaç duyar. Biyolojik ve çevresel etkenlere bağlı olarak UV ışınlarına maruz kalındığında ciltte koyu leke görünümleri oluşabilir. Bu sorunu çözüme ulaştırmak için üretilen bazı ürün çeşitleri vardır. Bu ürünlerden biri de Bioderma Pigmentbio foaming cream 200 ml köpük formunda seçeneğidir. Ürünün koyu lekeleri önleyen aktif bileşenleri sayesinde cilt sağlıklı görünümüne kavuşur. Günlük bakım rutinine eklenebilecek olan bu ürün, düzenli kullanım sonucunda cilt tonunu eşitler ve daha aydınlık görünmesini mümkün kılar. Lekeli cilt görünümünden rahatsız olan kişilerin Bioderma Pigmentbio foaming cream sayesinde fondöten, kapatıcı gibi ürünler kullanmasına gerek kalmaz. İhtiyaç duyan her kadın ve erkeğin kullanımına uygundur. Düzenli kullanım sonrasında olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Aydınlık cilt görünümü
  • Özel geliştirilmiş formül

Bioderma Pigmentbio 200 Ml Foaming Cream Özellikleri

Bioderma Pigmentbio 200 Ml Foaming Cream Özellikleri

Ciltteki koyu leke görünümlerini hedef alan Bioderma Pigmentbio foaming cream 200 ml özel geliştirilmiş formülüyle eşit tonlu bir cilt görünümüne sahip olmanıza olanak tanır. Sabah ve akşam düzenli olarak nemli cilde köpürterek uygulanır. Uygulama sonrasında durulanır. Ancak uygulama sırasında cildin nemli olması önemli bir detaydır. Bu sayede cilde peeling etkisi verip pürüzsüz görünüm kazandırır. Bu seçenek haftada bir veya iki kez olmak şartıyla maske olarak da kullanıma uygundur. Maske olarak kullanmayı tercih edenlerin kalın bir tabaka halinde cilde sürüp beş dakika beklemeleri gerekir. Süre dolduktan sonra ıslatıp, köpürtüp iyice durulamak gerekir. Sadece yüz değil vücut kullanımı için de uygundur. Ürünün bileşenlerinde bulunan selüloz, peeling etkili selüloz asetat mikro tanecikler ve sitrik asit sayesinde, cildinizin doğal ışıltısı ortaya çıkar. Siz de hoş bir görünüm elde etmek için bu ürünü güven içerisinde kullanabilirsiniz.

Bioderma Pigmentbio 200 ml Foaming Cream Yorumları

Bioderma Pigmentbio 200 ml Foaming Cream Yorumları

Pek çok kişi tarafından beğeni kazanan köpük formunda krem düzenli kullanımlarda cilt lekeleri üzerinde büyük oranda etkilidir. Ürün kuru, yağlı ve karma ciltler için uygundur. Bioderma Pigmentbio foaming cream 200 ml köpük formunda kullananlar tarafından yapılan yorumlarda da müşterilerin bu deneyimlerini görmeniz mümkündür. Ürünün boyutu göz önünde bulundurulduğunda çantanızda fazla yer kaplamaz. Kısa ve uzun süreli seyahatlerde kolaylıkla yanınızda taşıma imkanı tanır. Bu ürün, koyu lekelerin oluşmasına neden olan etkenlere karşı cildi korur. Birden fazla ürün kullanmak yerine Pigmentbio sayesinde cildinize hem maske hem de peeling etkisi sağlayabilirsiniz. Bu şekilde cildinizin sağlığınızı uzun süreli olarak koruyabilirsiniz. Bioderma Pigmentbio Foaming Cream 200 ml köpük formunda yorumları ile merak ettiğiniz bütün detaylara son derece hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu sayede karar verme sürecini de büyük oranda hızlandırabilirsiniz.

Bioderma Pigmentbio 200 ml Foaming Cream Fiyatları

Bioderma Pigmentbio 200 ml Foaming Cream Fiyatları

Bu ürün sunduğu tüm avantajlar ile müşterilerden tam not almayı başarır. İlk kullanımda dahi cildinizde yarattığı mükemmel etkiyi görebilirsiniz. Bu seçenek lazer epilasyon lekelerinin tedavisinde de kullanılır. Pek çok insanın beğenisini kazanan Bioderma Pigmentbio foaming cream 200 ml köpük formunda fiyatı da merak edilen konular arasında yer alır. Ürünün içeriğinde bulunan tüm bileşenler, fiyat konusunda önemli rol oynar. Ürünün fiyatı uygun bir aralıkta tutulduğu için bu açıdan da kullananların beğenisini toplar. Düzenli kullanım ile yılın her döneminde kendinizi mutlu edecek pürüzsüz cilt görünümü oluşturabilirsiniz. Siz de Bioderma Pigmentbio foaming cream 200 ml köpük formunda satın alıp düzenli ve doğru kullanımda bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Trendyol ile bu ürünün fiyat aralıklarından özelliklerine kadar tüm detaylar hakkında kapsamlı bilgi alabilirsiniz.