Bioderma Atoderm Nutrition Cream 40 Ml + Sebium Foaming Gel 500 Ml

935 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bioderma Atoderm Nutrition Cream 40 Ml + Sebium Foaming Gel 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAĞLIKLIGÜNLER Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÇAĞRI POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3150152551800001 Vergi Kimlik Numarası: 7320981853
    Bu ürün SAĞLIKLIGÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bioderma Atoderm Nutrition Cream 40 ml + Bioderma Sebium Foaming Gel 500 ml Bioderma Atoderm Nutrition Cream 40 ml İçerdiği shea yağı ve avokado özleri ile cildi besler ve nemlendirir. Zengin ve yağlı olmayan dokusu sayesinde cildin nem dengesinin korunmasına ve kaybettiği konforun kazandırılmasına destek olur. Mineral yağlar ve gliserin ile vücudun nemlendirilmesine yardımcı olur.Çok kuru ve olgun ciltlerin yüz bölgesi için yoğun besleyici bakım kremi Cilt onarımına yardımcı olur. İçerdiği shea yağı ve avokado özleri ile cildi beslemeyi amaçlar. Vazelin ve gliserin ile vücudun nemlendirilmesine yardımcı olur. DAF kompleksiyle cildin tolerans seviyesini artırmaya yardımcı olur. Makyaj bazı olarak kullanılabilir. • Atoderm Intensive Foaming Gel ya da Atoderm Intensive Bar ile temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine sabah akşam uygulanabilir. Yetişkin kullanımı için uygundur. Bioderma Sébium Foaming Gel 500 ml Hangi Endişe / İhtiyaç için Önerilir?Siyah Nokta & Gözenek,Akne KarşıtıUygun Cilt Tipleri :Karma & Yağlı Cilt,Akne Eğilimli CiltHangi Yaşa Uygun?:10 Yaş ve ÜzeriKullanım Bölgesi:Yüz ve VücutÜrün Faydalarıİçeriğindeki çinko sülfat ve bakır sülfat sayesinde cildi kurutmadan temizler ve arındırır. Cildin pH seviyesi ile uyumludur. (pH 5.5) Cildin fazla yağdan arındırılmasına yardımcı olur.KULLANIMI:- Nemli cilde uygulanarak köpürtülür.- İyice durulandıktan sonra nazikçe kurulanır.- Sabah ve/veya akşam kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver