Biocure Tuzsuz, Arındırıcı Şampuan Keratin Botoks Onarıcı, Yapılandırıcı, Dolgunlaştırıcı -botox

229,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL

Ürün Bilgileri

Biocure Tuzsuz, Arındırıcı Şampuan Keratin Botoks Onarıcı, Yapılandırıcı, Dolgunlaştırıcı -botox

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BIOCUREFEMME Satıcı Ünvanı: CM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211114967500001 Vergi Kimlik Numarası: 2111149675
    Bu ürün BIOCUREFEMME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAÇ BAKIIM SETİ BOTOX KERATİN SAÇ KREMİ + TUZSUZ ŞAMPUAN Botox Keratin Extra Saç Bakım Kremi / 250 ml. MAT, CANSIZ VE YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN Keratin seviyesi azalmış, mat, cansız, yıpranmış ve kuru saçları besler, canlandırır ve yeniden yapılandırır. Saçın iç ve dış yapısını besler ve onarır. SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ DEĞİLDİR.SADECE SAÇ BAKIMI İÇİN KULLANILIR... Etkileri: Tüm saç tiplerinde etkilidir.
  • Saç botoksu, elektriklenmeyi ortadan kaldıran ve saç dokusunu büyük ölçüde iyileştiren bir tedavidir.
  • Saç tellerinizi eski haline getirmek için tasarlanmıştır.
  • Keratin yüklemesi yaparak saçınıza ipeksi, parlak ve daha genç görünüm verirken, diğer uygulanan yumuşatma tedavileriyle saçınıza gelebilecek zararlı etkiler yaşatmaz.
  • Uygulamanın ardından saçların iki gün yıkanmaması gerekir. Normal saçlarda iki haftada bir, yıpranmış saçlarda haftada bir uygulandığında başka hiç bir işlem veya bakım ürünü gerektirmeden saçların ihtiyacı olan keratini kazandırır, onarır, parlaklık sağlar, hacimlendirir ve saçların daha kolay şekillenmesine imkan verir. Botox Keratin saç derisine zarar vermez ve saç dökülmesine sebep olmaz.
  • TUZSUZ ŞAMPUAN 500ml Hassas ve ağır işlem görmüş saçlar için özel olarak geliştirilmiş formüle sahiptir. Hassas temizleyiciler ve vitaminlerle kombine edilmiştir. Özel formülü ile saç derinize güç verir ve saçlarınızın sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Saç derisini ve saç köklerini besleyerek saçınızın daha güçlü, dolgun ve sağlıklı görünmesini sağlayarak günlük bakımını yapar. Keratin bakım öncesi ve sonrasında kullanımlarda keratinin saça etkisinin uzamasına yardımcı olur. Tüm saç tiplerine uygundur. Kullanım Şekli: Biocure Tuzsuz Şampuanı avuç içerisine belirli bir miktar alın. Islatılmış saçlara, saç derisine masaj yaparak uygulayın. 1-2 dakika bekledikten sonra durulayın. Arzu edildiği takdirde bu işlemi tekrarlayın. Günlük kullanım için uygundur. ŞAMPUANIMIZ NEDEN ÇOK KÖPÜRMÜYOR? Köpük yapan katkıların birçoğu kanserojen madde içerdiği için Liquid Keratin Şampuan, kendi doğal köpüğüyle yetinmektedir. Düşünülenin aksine köpük bir temizleyici değildir. Ayrıca şampuanın miktarını arttırdığınızda köpürme de artacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Etki Güçlendirici
  • İçerik Keratin
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver