Biocure Saç Düzleştirici Keratin Bakımı Brezilya Fönü +botoks Keratin Extra Saç Bakım Kremi Hair Botox

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
759,99 TL

Ürün Bilgileri

Biocure Saç Düzleştirici Keratin Bakımı Brezilya Fönü +botoks Keratin Extra Saç Bakım Kremi Hair Botox

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nüans Kozmetik Satıcı Ünvanı: MEHMET MASHAR KÖKCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5830107765
    Bu ürün Nüans Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1000 ml + 1000 ml. Saç Düzleştirici Keratin Bakımı Evde uygulama Brezilya Fönü 1000ml- Kokusuz Dumansız + Botoks Keratin Extra Saç Bakım Kremi Hair Botox / Onarıcı, Yapılandırıcı, Dolgunlaştırıcı 1 Litre Biocure Saç Düzleştirici Brezilya Keratin / Fönü Büyük Boy Brezilya Keratin 1000 ml 6 Ay etkili Saç Düzleştirme Seti Evinizde pratik kullanım kolaylığı... KERATİN BAKIM SETİ NEDİR ? BREZİLYA KERATİNİ 1000ml Keratin Bakımı & Brezilya Fönü Keratin, saçınızın ana protein yapısıdır ve dış tabaka zarar gördüğünde sert, yıpranmış ve kuru saçlara neden olur. Brezilya keratini ya da fönü, saçın kütikül tabakasındaki hasarı onarma, elektriklenmeyi kontrol etme, saçın kaybettiği parlaklığı geri kazandırma ve saç düzleştirme tedavilerinde kullanılmaktadır. Keratin bakımı, saçınızın yapısını korur ve uzun süreli fön etkisi ile sizi sık sık kuaföre gitmekten ya da fön çekmekten kurtarır. Botox Keratin Extra Saç Bakım Kremi / 1000 ml. MAT, CANSIZ VE YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN Keratin seviyesi azalmış, mat, cansız, yıpranmış ve kuru saçları besler, canlandırır ve yeniden yapılandırır. Saçın iç ve dış yapısını besler ve onarır. SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ DEĞİLDİR.SADECE SAÇ BAKIMI İÇİN KULLANILIR... Etkileri: Tüm saç tiplerinde etkilidir. Saç botoksu, elektriklenmeyi ortadan kaldıran ve saç dokusunu büyük ölçüde iyileştiren bir tedavidir. Saç tellerinizi eski haline getirmek için tasarlanmıştır. Keratin yüklemesi yaparak saçınıza ipeksi, parlak ve daha genç görünüm verirken, diğer uygulanan yumuşatma tedavileriyle saçınıza gelebilecek zararlı etkiler yaşatmaz. Uygulamanın ardından saçların iki gün yıkanmaması gerekir. Normal saçlarda iki haftada bir, yıpranmış saçlarda haftada bir uygulandığında başka hiç bir işlem veya bakım ürünü gerektirmeden saçların ihtiyacı olan keratini kazandırır, onarır, parlaklık sağlar, hacimlendirir ve saçların daha kolay şekillenmesine imkan verir. Botox Keratin saç derisine zarar vermez ve saç dökülmesine sebep olmaz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
  • Etki Elektriklenme Karşıtı
  • Saç Tipi Kıvırcık / Dalgalı
Geri Bildirim Ver