Biocure Saç Düzleştirici Keratin Bakımı 1000 ml Tuzsuz Arındırıcı Şampuan 1000ml Brezilya Fönü

799 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Biocure Saç Düzleştirici Keratin Bakımı 1000 ml Tuzsuz Arındırıcı Şampuan 1000ml Brezilya Fönü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERCURE Satıcı Ünvanı: MERT C.D KOZMETİK PLASTİK KUYUMCULUK İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618034391300019 Vergi Kimlik Numarası: 6180343913
    Bu ürün MERCURE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biocure saç düzleştirici Brezilya keratin / fönü seti büyük boy Brezilya keratin 1000 ml + tuzsuz arındırıcı şampuan 1000ml 6 ay etkili saç düzleştirme seti Evinizde pratik kullanım kolaylığı... Keratin bakım seti nedir ? Brezilya keratini 1000ml Keratin bakımı & brezilya fönü Keratin, saçınızın ana protein yapısıdır ve dış tabaka zarar gördüğünde sert, yıpranmış ve kuru saçlara neden olur. Brezilya keratini ya da fönü, saçın kütikül tabakasındaki hasarı onarma, elektriklenmeyi kontrol etme, saçın kaybettiği parlaklığı geri kazandırma ve saç düzleştirme tedavilerinde kullanılmaktadır. Keratin bakımı, saçınızın yapısını korur ve uzun süreli fön etkisi ile sizi sık sık kuaföre gitmekten ya da fön çekmekten kurtarır. Tuzsuz şampuan 1000ml Hassas ve ağır işlem görmüş saçlar için özel olarak geliştirilmiş formüle sahiptir. Hassas temizleyiciler ve vitaminlerle kombine edilmiştir. Özel formülü ile saç derinize güç verir ve saçlarınızın sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Saç derisini ve saç köklerini besleyerek saçınızın daha güçlü, dolgun ve sağlıklı görünmesini sağlayarak günlük bakımını yapar. Keratin bakım öncesi ve sonrasında kullanımlarda keratinin saça etkisinin uzamasına yardımcı olur. Tüm saç tiplerine uygundur. Kullanım Şekli: Saçlar, Biocure Arındırıcı Tuzsuz Şampuan ile 2 kez yıkanır ve iyice durulanır. Şampuanlama işleminin ardından saç kremi kullanılmaz. Yıkama işlemi bitince saçlar. hafif nemli şekilde kurutulur. Nemli saçlara fırça yardımı Biocure Brezilya Bakım Kremi uygulaması yapılır. Tüm saçlara uygulanır. Saç diplerine sürülmemesi gerekir. 30 dakika kadar kuruması için beklenir. Ardından yavaş hareketlerle ve dikkatlice saça düz fön çekilir. Düz fönün, dayanabileceğiniz en yüksek ısıda çekilmesi gerekir. Fön işleminden sonra saçlar tutamlara ayırılıp, yüksek derece kullanılarak düzleştirme işlemi yapılır. Her bir tutamın üzerinden 2-3 kez geçtiğinize emin olmalısınız. Düzleştirme işleminin ardından kalıcılığı sağlamak için saçlar 2 gün boyunca bekletilir. 2.günün sonunda Biocure Arındırıcı Tuzsuz Şampuan ile saçlar yıkanır. Saçlarınızı istediğiniz sıklıkta yıkayabilirsiniz. Banyo sonrasında basit bir fön çekmeniz yeterli olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Kıvırcık / Dalgalı
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Keratin
  • Özellik Sülfatsız
Geri Bildirim Ver