BioBellinda Leal Deo Roll-on For Women (KARARMA ÖNLEYİCİ) 50ml

200 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

BioBellinda Leal Deo Roll-on For Women (KARARMA ÖNLEYİCİ) 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Self Care Beauty Satıcı Ünvanı: ENGİN GÜMÜŞOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4250381092
    Bu ürün Self Care Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Düzenli olarak ağda ya da epilasyon yaptırmak, koltuk altlarında bulunan cildin daha koyu bir renge sahip olmasına neden olabilir. Ter kokusunu önlemek adına kullanılan deodorant ve roll-on'ların yanlış seçilmesi ya da uygulanması da ciltte kararma problemine yol açabilir. Leal Deo Roll-on (Kararma Önleyici), özel formülünde bulunan doğal bitki özleri ile kararma önleyici etkiye sahiptir. Gün boyu koltuk altlarınızda kuruluk ve temizlik hissini yaşarken cildinizi de kararmaya karşı koruyabilirsiniz. Canlandırıcı Meyve Özlerinden Gelen Ferahlık Leal Deo Roll-on (Kararma Önleyici), silikon içermeyen doğal bir formüle sahiptir. İçeriğinde alüminyum tuzları barındırmadığı için, vücudunuzun terleme mekanizmasının doğal işleyişine zarar vermez. Ter kokusunu doğal ve sağlıklı bir formül ile önleyerek gün boyu ferah hissetmenizi sağlar. Terleme dolayısıyla oluşan kötü kokulara ve rahatsızlık hissine karşı 24 saat boyunca etkilidir. Doğa Dostu Ürün Leal Deo Roll-on (Kararma Önleyici), içeriğinde alkol ve paraben barındırmayan, dermatolojik olarak test edilmiş bir üründür. Hem kendi sağlığınız hem de doğa açısından gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Düzenli kullanıldığı takdirde koltuk altında oluşan kararma problemi ile mücadele etmeye yardımcı olur. Leal Deo Roll-on (Kararma Önleyici), kuru ve temiz koltuk altına direkt olarak uygulanır. Cildinizde tahriş olmuş bir bölge varsa ürünü kullanmamanız tavsiye edilir. Leal Deo Roll-on (Kararma Önleyici) ürününü, kullanmaya başladıktan sonraki 12 ay içinde tüketmeniz gerekir. Saniyeler içinde kuruyan yapısı ile kıyafetlerinizde leke bırakmaz. Siz de ter kokusundan gün boyu kurtulmak isterseniz, Leal Deo Roll-on (Kararma Önleyici) ürününe avantajlı kargo fırsatıyla sahip olabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver