BIOAQUA S O D ve Emu Yağlı Yaşlanma Karşıtı Enzimatik Balsam Krem 100 ml

Ürün Bilgileri

BIOAQUA S O D ve Emu Yağlı Yaşlanma Karşıtı Enzimatik Balsam Krem 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minimas Kozmetik Satıcı Ünvanı: MİNİMAS KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621045934500010 Vergi Kimlik Numarası: 6210459345
    Bu ürün Minimas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üst düzeyde etkinliğe sahip enzimatik bir üründür. Dikkat çekici içerik ve formülüyle, farklı sunumuyla, özgün balsam krem yapısıyla, radikal etkisiyle klasik anti-age ürünlerden çok farklı bir kategoride yer alır.
  • SOD (süperoksit dismutaz) enzimi , emu yağı, aloe vera, ginseng kökü ekstresi, gliserin ve allantoin içerir.
  • Antioksidan ve enzimatik özelliklere sahiptir. Yüz ve vücut için kullanılabilir. Cildi nemlendirir, yumuşatır ve pürüzsüzl görünmesini sağlar. Cilt kalitesini arttırır, cildin gençlik ve tazeliğini korumasına yardımcı olur. Yüzde günlük anti-age bakım kremi olarak, vücutta ise eller, göğüs dekoltesi, dizler gibi yaşı ele veren bölgelerde, bölgesel anti-age bakım amacıyla kullanılır.
  • SOD NEDİR? SOD, süperoksit dismutazın kısaltmasıdır. Birincil antioksidan kategorisinde yer alan süperoksit dismutaz (SOD), serbest radikalleri yok etme yeteneğine sahip enzimatik bir savunma sistemidir. Serbest radikaller DNA, proteinler ve lipidler gibi hücresel bileşenlere zarar verir, hücre yapısını tahrip eder ve oksidatif yaşlanmaya neden olur. SOD, hücrede serbest radikallere karşı temel savunma hattını oluşturur. SOD vücutta doğal olarak bulunan en güçlü ve etkili antioksidandır. Aynı zamanda çok güçlü bir yaşlanma karşıtı içeriktir. SOD cildi erken yaşlanmaya karşı korur. Cilt için zamanı geriye çevirir ve ciltteki yaşlanma belirtileri ile mücadele eder. SOD cildi canlandırır, onarır ve güçlendirir. Cildi sıkılaştırmaya,ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Nemsiz ve kuru cildi derinlemesine yumuşatır ve nemlendirir. Ciltteki leke ve ton eşitsizliği görünümünü gidermeye yardımcı olur. Vücutta hayati öneme sahip SOD üretimi yaşla birlikte ciddi oranda azalmaktadır. S.O.D ve Emu Yağlı Yaşlanma Karşıtı Enzimatik Krem, azalan SOD seviyesini harici olarak destekliyor.
  • Emu yağı, Avustralya'ya özgü bir devekuşu türü olan emu kuşundan elde edilmektedir. Yüksek oranda A ve E vitamini, omega-3, omega-6 ve omega-9 yağları içerir. Yüz ve vücut için onarıcı ve nemlendirici olarak kullanılır. Ciltteki çeşitli hasarları onarabilecek güçtedir. Hafif ve yağsız balsam krem şeklindeki yapısı cilt tarafından hemen emilir ve hoş bir his bırakır.
  • Standart nemlendiricilerin 2 katı boyutundaki büyük boy ambalajıyla pratik ve ekonomik bir üründür. Hijyenik kullanım için kavanoz yerine şişe şeklinde medikal ambalaj tasarımı tercih edilmiştir. Tüm cilt tipleri için uygun uniseks bir üründür.
  • KULLANIMI: Her gün temizlenmiş toniklenmiş cilde kullanılır. Yeterli miktarda ürünü cilde uygulayın ve cilt tarafından emilene kadar hafifçe masaj yapın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver