BIOAQUA Leke ve Çil Karşıtı Beyaz ve Aydınlık Görünüm Konsantre Niacinamide Kremi 50 gr

1.079,99 TL

Ürün Bilgileri

BIOAQUA Leke ve Çil Karşıtı Beyaz ve Aydınlık Görünüm Konsantre Niacinamide Kremi 50 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minimas Kozmetik Satıcı Ünvanı: MİNİMAS KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621045934500010 Vergi Kimlik Numarası: 6210459345
    Bu ürün Minimas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyaz, lekesiz, aydınlık bir cilt herkesin hayali... Bu konsantre formüllü krem ile hayal ettiğiniz gibi kar gibi beyaz, lekesiz ve aydınlık görünümlü cilde sahip olabilirsiniz.
  • Çil, kararma ve çeşitli nedenlerle oluşan lekelerin görünümünü hafifletmeye, cilde beyaz ve aydınlık bir görünüm kazandırmaya yardımcı olan, aynı zamanda cildi nemlendirerek bakım yapan, etkili ve hedef odaklı bir cilt bakım kremidir.
  • Hafif ve cilt tarafından kolay emilen yapısıyla, düzenli kullanıldığında ciltte fark edilir sonuçlar yaratır. Cildin beyaz, lekesiz, pürüzsüz, aydınlık ve sağlıklı görünümünü destekler. Ciltteki renk tonu eşitsizliklerini, sarılık ve solgunluğu gidermeye yardımcı olur. Cilde yoğun nem takviyesi yaparak, mat ve soluk cildin neme doymasını ve sağlıkla ışıldamasına yardımcı olur. Cildi yumuşatır, esnek, ipeksi olmasını sağlar.
  • AKTİF BİLEŞENLER: Niacinamide (nicotinamide), C vitamini (askorbik asit), E vitamini (tocopherol), hyalüronik asit, betain, gliserin, allantoin, propylene glycol içerir. Niacinamide ve C vitamini lekelerin görünümünü hafifletme, cilt tonunu eşitleme ve güzelleştirmede etkili içeriklerdir. Ürünün temel aktif maddesi olan niacinamide, esmer şeker (sugar kelp) yosunundan elde elde edilmiştir. Esmer şeker yosunu, dramatik beyazlatma etkisine sahip doğal bir niacinamide (nicotinamide) ve sepiwhite molekülü kaynağıdır.
  • NIACINAMIDE: Niasin, niacinamide veya nicotinamide olarak bilinen madde, B3 vitaminidir ve suda çözünen bir B vitamini türevidir. Niacinamide cildin esnekliğini artırır, cilt bariyerini destekler , renk değişimleri hafifletmeye yardımcı olur. Cildin sağlıklı ton ve dokusunu canlandırır. Niasin, yani B3 vitamini lekelerin görünümünü hafifletmeye yardımcı bir içeriktir. Yaşlanmayla birlikte meydana gelen kırışıklıkların görünümünü ve cilt hasarını azaltmaya yardımcı olur. Cilde genç ve pürüzsüz bir görünüm kazandıran, mükemmel bir anti-aging (yaşlanma karşıtı) aktif ajandır.
  • Üründe kullanılan ikili niacinamide (nicotinamide) formülü, 30 defa test edilmiş ve 6 defa saflaştırma işlemine tabi tutulmuştur. Krem sertifikalı beyazlık etkisine sahiptir. Ulusal Kozmetik Sertifikası ile pigment, ağır metal ve zararlı mikro organizmalar içermediği belgelenmiştir (Belge No.G20191511).
  • Çil, leke ve karama problemi olan tüm cilt tipleri için uygun, uniseks bir üründür.
  • KULLANIMI: Her gün düzenli olarak, sabah ve akşam günde 2 defa kullanılır. Temizlenip toniklenmiş cilde az miktar ürünü tüm yüze uygulayın ve tamamen emilene kadar masaj yapın. Etkili sonuçlar için kullanım talimatlarına uygun ve düzenli kullanılmalıdır.
  • İPUCU: Daha etkili sonuçlar için, aynı seriden birbirinin etkisini destekleyen BIOAQUA Leke ve Çil Karşıtı Beyaz ve Aydınlık Görünüm Niacinamide serisinden diğer ürünler ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.
  • UYARILAR: Herkesin cilt özellikleri farklı olduğu için, farklı cilt bakım ürünlerine uyum sağlamaları da farklıdır. Herhangi bir yeni ürün kullanmadan önce, kulak arkasındaki ciltte denemeniz tavsiye edilir. Herhangi rahatsızlık ve anormal cilt reaksiyonun gözlemlerseniz ürünü kullanmayı bırakın. Hassas ciltler için dikkatli kullanın. Hassasiyet ve alerji probleminiz varsa, kullanmadan önce doktorunuza danışın. Ürünün etkisi, cilt tipine, lekelerin nedenine, yoğunluğuna, eskiliğine bağlı olarak kişiden kişiye değişebilir. Serin bir yerde saklayın, yüksek sıcaklık ve doğrudan güneş ışığından sakının. 3 yaşından küçük çocuklar için kullanmayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Niacinamide
Geri Bildirim Ver