Bingo Fresh Lavanta Yüzey Temizleyici 2.5 lt

110 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
169,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bingo Fresh Lavanta Yüzey Temizleyici 2.5 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEPE STORE Satıcı Ünvanı: TEPE E-TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0839115924700001 Vergi Kimlik Numarası: 8391159247
    Bu ürün TEPE STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavantanın vazgeçilmeyen büyüleyici kokusunu Bingo Fresh Lavanta Çiçekleri’ne doldurduk. Kokusu ile kadınları lavanta bahçelerine götürecek olan Bingo Fresh Lavanta Çiçekleri, lavanta tutkunlarına farkını kolayca hissettirecek.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Fresh Lavanta Yüzey Temizleyici 2.5 lt ile Temizliği Hisset

Yüzey temizleyiciler, çeşitli yüzey tipleri için ayrı formüller ile geliştirilen yüzeydeki kir, leke ve tozları temizlemek için kullanılan ürünlerdir. Bingo Fresh Yüzey Temizleyici özel formülü sayesinde sizi yormadan istenilen temizliğe ulaştırırken, muhteşem lavanta kokusu ile ürünü kullandığınız odanın atmosferini değiştirir. Unutulmamalıdır ki bir ortamda parlayan yüzeyler ve güzel kokular her zaman güzel bir intiba bırakır. Bingo Lavanta Yüzey Temizleyici özel geliştirilen formülü ile yüzeylerinizi zarar vermeden temizler. Ürünün yapısı temizlik sonrası su izi bırakmayacak, yüzeyde gözle görünür parlaklık sağlayacak ve güzel koku yayılmasını sağlayacak şekilde formüle edilmiştir. Yüzey temizleyicilerin çeşitli yüzeyler için üretilmiş ayrı formülleri olmasına rağmen Bingo Fresh Yüzey Temizleyici birçok yüzeye uyumludur. Örneğin; banyo ve tuvalet, ahşap ve parke, fayans ve beton gibi birçok yüzeyde kullanılabilir.

  • Bingo Lavanta Yüzey Temizleyici
  • Lavanta Yüzey Temizleyici
  • Bingo Fresh Yüzey Temizleyici

Bingo Fresh Lavanta Yüzey Temizleyici

Bingo Lavanta Yüzey Temizleyici mermer, seramik, fayans, mutfak tezgâhı, lavabo ve zemin gibi yüzeyleri çizmeden temizleyip, kirlerden arındırırken parlaklığı ve lavanta kokusu ile dikkatleri çeker. Birçok yüzeye uyumlu olması, kullanım kolaylığı sağlar. Bingo Fresh Lavanta Kokulu Yüzey Temizleyicisi 2.5 kg boyutu ile ev, ofis, alışveriş merkezleri gibi ortak kullanım alanlarında kullanılan temizleyiciler arasındadır. Profesyonel temizlik ve hijyeni sağlar. Ayrıca tüm yüzeylerde çok amaçlı kullanımı ile bütçe tasarrufu konusunda yardımcı olur. Bingo Yüzey Temizleyici ile yapacağınız temizlikte üründen az miktarda kullanmanız yeterlidir, küçük ölçüde dahi geniş alanları temizleme konusunda çok başarılıdır. Bingo Lavanta Yüzey Temizleyici düzenli kullanımda bakteri problemini ortadan kaldırır. El ve yüz yıkamak için uygun değildir, fakat uygun pH aralığı sayesinde cilt ile temasında bir sakıncası yoktur.

Bingo Fresh Lavanta Yüzey Temizleyici

Suyla yapılan temizlik ile Bingo Yüzey Temizleyici ile yapılan temizlik arasında birçok fark vardır. Yüzey temizleyicilerin çeşitli yüzeyler için üretilmiş ayrı formülleri olmasına rağmen Bingo Fresh Yüzey Temizleyici birçok yüzeye uyumludur Bingo Lavanta Yüzey Temizleyicisi temizlik sonrası su lekesi kalmamasını, parlak yüzeyler oluşmasını ve güzel lavanta kokularının temizlik yapılan odaya dağılmasını sağlar. Bingo Yüzey Temizleyicinin tüm yüzeylerde kullanılabilir olması kullanım kolaylığının yanında başka ürüne ihtiyaç duymamanız konusunda size yardımcı olur. Bingo Yüzey Temizleyici ile yapacağınız temizlikte üründen az miktarda kullanmanız yeterlidir, küçük ölçüde dahi geniş alanları temizleme konusunda çok başarılıdır. Az miktarlarda kullanılmasına rağmen ortama yaydığı lavanta kokusunun yoğunluğu da bir artıdır. Mutfak, banyo, koridor, ofis gibi ortamlarda temizliği ve hijyeni sağlar. Ambalaj boyutu (2.5lt) ile uzun süre kullanım sağlar.

Bingo Lavanta Yüzey Temizleyici

Bingo Lavanta Yüzey Temizleyici arkasında yer alan kullanım talimatına bakılarak kullanılmalı, belirtilen ölçülerde ve yüzeylerde kullanılmaya özen gösterilmelidir. Ölçü olarak Bingo Lavanta 2.5 lt Yüzey Temizleyicisinin kapağı kullanılabilir. Temizlikte kullanacağınız kovanın içine bir miktar su koyulmalıdır, ambalajın arkasında yer alan talimatlardaki belirtilen ölçü miktarı kadar Bingo Yüzey Temizleyicisi ilave edilmelidir. Temizlik bitiminde yüzeylerin kuruması ve lavanta kokusunu yayması beklenmelidir. Sağlığa herhangi bir zararı olmadığı için Bingo Lavanta Yüzey Temizleyicisinin özel olarak kurulanmasına veya durulanmasına gerek yoktur, zeminde kalması yeterlidir. Bingo Yüzey Temizleyicisi kaliteli ürün bileşimi sayesinde az miktarlarda dahi geniş alanları temizler ve bütçe konusunda size destek olur. Ambalajı kolay taşınabilir olacak şekilde dizayn edilmiştir, ambalaj materyali sayesinde de diğer temizlik maddeleriyle depolanması konusunda bir zararı yoktur.