Bingo Elde Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 kg

Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bingo Elde Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetSanal Satıcı Ünvanı: İBRAHİM AYDİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1120060698
    Bu ürün JetSanal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 kg ekonomik ambalaj
  • Güçlü yağ çözücü formül
  • Kalıntı bırakmayan etki
  • Sağlığa uygun ve hijyenik
  • Taze limon kokusu

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Bingo Elde Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 kg

Mutfak için kullanılan temizlik malzemeleri arasında elde bulaşık yıkama deterjanları ilk sıralarda yer alır. Günlük hayatın içinde sürekli yıkanması gereken bulaşıklar için geliştirilmiş güçlü formülleri ile her an rahatlıkla kullanılabilir. Bingo markası, 1987 yılından beri temizlik ürünlerinde gösterdiği gelişimle dikkat çeker. Bu markanın kalitesi ile üretilen sıvı deterjanı güçlü formülü ile mutfak eşyalarınızı ışıl ışıl yapar. Ürün bulaşıklarda hijyen sağlarken ferahlatan limon kokusu ile tam temizlik hissi verir. Bingo 8690536904181 kodlu ürün, sağlığa uygun geliştirilmiş formülü ile güvenli bir şekilde kullanılabilir. Ürünün 4 kg ambalajı ile yoğun bulaşık yıkamada ekonomik sonuçlar alınır. Bingo sıvı bulaşık deterjanı ürününü hijyenik olması, performansı, pratik kullanımı ve özellikle çevre dostu formülü ile güvenle kullanabilirsiniz.

  • Yağ çözen güçlü formül
  • Ekonomik boyutlu ambalaj
  • Ferahlatan limon kokusu

Bingo Elde Sıvı Bulaşık Deterjanı Özellikleri

Bingo Elde Sıvı Bulaşık Deterjanı Özellikleri

Bingo elde sıvı bulaşık deterjanı 4 kg ambalajıyla ekonomik tüketim sağlar. Yüksek performans gösteren ürünün güçlü yağ çözücü formülüyle kurumuş yağ ve atıklar hızlı bir şekilde yıkanabilir. Zor yağ lekelerini kolaylıkla temizleyerek size yardımcı olur. Bardaklarda durulandıktan sonra kalıntı bırakmadığı için parıldayan bir görüntü ve mükemmel sonuçlar elde edilir. Ürün ferahlatan limon kokusunun etkisi ile bulaşık yıkarken konforlu bir ortam yaratır. Bingo sıvı bulaşık deterjanı 4 kg tüm yüzeylerde çizmeden yıkama özelliği ile eşyalara zarar vermez. Deterjanın formülü fosfat içermediği için çevre dostu bir üründür ve bu özelliği ile beğeni toplar. Bingo sıvı deterjanı sağlığa uygun ve hijyenik bir üründür. Ürünü güvenle satın alarak dikkatle yıkanması gereken kristal, cam, çelik, yaldızlı porselen ve el boyama dekorlu parçalar için kullanabilirsiniz.

Bingo Elde Sıvı Bulaşık Deterjanı Yorumları

Bingo Elde Sıvı Bulaşık Deterjanı Yorumları

Bingo elde sıvı bulaşık deterjanı 4 kg kullananlar ürünün güçlü formülü sayesinde yıkama işini keyfe dönüştürebilir. Düşük sıcaklıkta bile güçlü etkisini hızlı şekilde gösteren ürün, bütçenizi ve zamanınızı ekonomik kullanmanızı sağlar. Sıvı deterjanı tercih edenler, kurumuş kirleri kolayca yıkayarak kendilerine vakit ayırabilirler. Bingo elde sıvı bulaşık deterjanı 4 kg yorumları incelendiğinde güçlü formülü ve ferahlatıcı limon kokusundan duyulan memnuniyet görülebilir. Bingo elde sıvı deterjanı her türlü yemek çeşidinde aynı yüksek performansı gösterir. Cam yüzeylerde de çizilme yapmadan rahatlıkla kullanılır. Sıvı deterjanla yıkanan bulaşıklar durulanırken kalıntı bırakmadığı için lekesiz ve parlak görünür. Ürün kurumuş bulaşıklarda yağ kalıntısı ya da kötü kokular karşısında özel formülü ile kısa sürede sonuca ulaşır. Siz de başarılı sonuçlar almak için bu ürünü kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Bingo Elde Sıvı Bulaşık Deterjanı Fiyatı

Bingo Elde Sıvı Bulaşık Deterjanı Fiyatı

Sıvı bulaşık deterjanları, bulaşıkların istenilen temizliğe ve ışıltıya ulaşmasını sağlar. Bingo elde sıvı bulaşık deterjanı 4 kg güçlü formülü ve ferahlık veren limon kokusu ile tercih edilir. Ürün sayesinde bulaşıklar pratik şekilde ve keyif alarak yıkanır. Sağlığa uygun ve hijyenik olarak yıkanan mutfak gereçlerini kullanmak mutluluk verir. Bingo bulaşık deterjanı güçlü yağ çözücü formülü ile bulaşıkları ışıl ışıl yıkarken her bütçeye uygun fiyatı tasarruf sağlar. Bingo elde sıvı bulaşık deterjanı 4 kg fiyatları müşteriye sunduğu konfora ve yüksek performansa göre belirlenir. Ürün ile yıkanan her parçada yakalanan pırıltı ve hijyen hissi müşteri memnuniyetini kazanır. Bingo bulaşık deterjanının 4 kg ambalajı satın alındığında ekonomik olarak katkısı olur. Ürünü tercih ederken Trendyol’da incelemeler yapabilir, güvenli ödeme yöntemleriyle ve fiyat avantajlarıyla sipariş verebilirsiniz.