Bingo Elde Bulaşık Deterjanı Hassas Eller 675 gr

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
68,50 TL
Kurumsal Fatura
63,44 TL
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
86,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bingo Elde Bulaşık Deterjanı Hassas Eller 675 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekonomikolsun Satıcı Ünvanı: RESUL YARDIMCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3364038818400019 Vergi Kimlik Numarası: 9380050457
    Bu ürün ekonomikolsun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas Eller - Bulaşıkları ışıl ışıl yapan ‘Bingo Hassas Eller Bulaşık Deterjanı’ özel olarak geliştirilmiş kremsi, hipoalerjenik formülüyle elleri koruyor ve yumuşaklık hissini uzun süre yaşatıyor.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Bingo Hassas Eller 675 g Elde Bulaşık Deterjanı

Bingo hipoalerjenik bulaşık deterjanı, elde yıkama için özel geliştirilmiş bir formüle sahiptir. Yıkama sonrasında bulaşıklarınız ışıl ışıl parlarken elleriniz yumuşacık kalır. Bingo 675 g elde bulaşık deterjanı Hassas Eller ürünü, narin yapılı ciltler göz önünde bulundurularak üretilir. Bulaşıklarını sürekli elde yıkayan kişilerin cildinde; kuruma, alerji ve yanma hissi sıkça gözlemlenen ve istenmeyen durumlardır. Bingo Hassas Eller bulaşık deterjanı bu problemlerin önüne geçmek için tasarlanmış özel bir üründür. Kremsi dokusuyla ellerinizi tahriş etmez. Yıkama sonrasında ellerinizde yumuşak bir his bırakır. Üstelik tüm bunları bulaşıklarınızın temizliğinden ödün vermeden yapar.

  • Hızlı yağ çözme özelliği ile etkili ve pratik bir temizlik sunar.
  • Alerjen madde içermeyen bir formüle sahiptir.
  • Bir litre suya bir tatlı kaşığı deterjan ekleyerek kullanılır.

Bingo Hipoalerjenik Bulaşık Deterjanı İçindekiler Nelerdir?

Bingo Hipoalerjenik Bulaşık Deterjanı İçindekiler Nelerdir?

Ürün içeriği, cilde zarar vermeden verimli bir şekilde bulaşık yıkamayı mümkün kılar. Bingo Hassas Eller bulaşık deterjanının kremsi bir dokusu vardır. İçerdiği ham maddeler şu şekilde sıralanır: Su, sodium lauryl ether sulphate (sles) 2 eo, cocamidopropylbetaine, magnezyum sülfat heptahidrat, opaklaştırıcı, sitrik asit, parfüm, citronellol ve koruyucular. Bu koruyucular; methylchloroisothiazolinone (CIT) / methylisothiazolinone (MIT) ve bronopoldür. Ürünün formülü dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır. Bingo Hassas Eller bulaşık deterjanının içerisindeki parfüm sayesinde bulaşık yıkarken mutfağınıza hoş kokuların yayılması da mümkün olur. Bu sayede bulaşık yıkama işlemi temiz ve ferah kokuların ortamı sardığı daha keyifli bir aktivite hâline gelir. Ambalaj kalitesi de oldukça yüksek olan bu ürün, tasarımında ağırlık verilen yeşil renk sayesinde mutfağınızda şık bir görüntü katar.

Bingo Hipoalerjenik Deterjanı Kimler Tercih Etmelidir?

Bingo Hipoalerjenik Deterjanı Kimler Tercih Etmelidir?

Bingo hipoalerjenik deterjan, elde bulaşık yıkayan herkesin tercih edebileceği bir üründür. Hassas ciltler için özel geliştirilmiş formülü ile öne çıkar. Bulaşık makinesi kullanmayan, sık sık elde bulaşık yıkayan kişiler için yenilikçi ve sağlıklı bir çözüm sunar. Birçok kişi elde bulaşık yıkadıktan sonra cildinde yanma, kuruma veya tahriş yaşar. Bulaşık yıkama işleminin sık sık elde yapılması cilt sağlığı için zararlıdır. Bu problemlerin önüne geçmek isteyen kullanıcılar için Bingo hipoalerjenik deterjan son derece uygun bir çözümdür. Bu ürün alerjiye neden olan bileşenler içermeyen özel formülü ile cilt sağlığını korur. Bingo bulaşık deterjanı Hassas Eller yorumları da ürünün bu konuda kullanıcıların beğenisini kazandığını göstermektedir. Bulaşık yıkama işlemini hem hijyenden ödün vermeden hem de ellerinizi koruyarak gerçekleştirmek için Bingo deterjanı tercih edebilirsiniz.

Bingo Hipoalerjenik Bulaşık Deterjanı Nasıl Kullanılmalıdır?

Bingo Hipoalerjenik Bulaşık Deterjanı Nasıl Kullanılmalıdır?

Bingo hipoalerjenik bulaşık deterjanının kullanımı oldukça basittir. Bu ürünü ideal şekilde kullanmak için bir litre suya bir tatlı kaşığı bulaşık deterjanı eklemeniz yeterli olur. Bulaşıklarınızın kirlilik durumuna ve kullandığınız suya bağlı olarak bu miktarı artırabilirsiniz. Bir tatlı kaşığı ortalama 5 ml deterjan alır. Bu kapasite göz önünde bulundurulduğunda 675 gram ağırlığında olan deterjan ile toplamda 135 litrelik su kullanımı gerçekleştirilebilir. Dolayısıyla Bingo Hassas Eller bulaşık deterjanı oldukça uzun süre boyunca kullanılması mümkün olan bir üründür. Bu sayede bütçe dostu bir ürün olarak öne çıkar. Hijyenik sonuçlar elde etmek ve aynı zamanda ellerinizin sağlığını korumak için bulaşıklarınızı ılıktan biraz daha sıcak suda yıkamanız tavsiye edilir. Bu ürünü Trendyol güvencesiyle birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Ödemenin tamamlanmasından kısa süre sonra ürününüz adresinize teslim edilir.