Bimeks Sineklik Yedek Cırt Bandı 9mmx5,6m

69,90 TL

Ürün Bilgileri

Bimeks Sineklik Yedek Cırt Bandı 9mmx5,6m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİMEKS ENDÜSTİRİYEL BANT Satıcı Ünvanı: BİMEKS ENDÜSTRİYEL BANT SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175095454300001 Vergi Kimlik Numarası: 1750954543
    Bu ürün BİMEKS ENDÜSTİRİYEL BANT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendinden yapışkanlı birinci sınıf kalitede cırt bantBimeks cırt bant çoğu yüzeyden (alüminyum,PVC ve ahşap yüzeyler) iz bırakmadan ve kolayca sökülebilirCırt bant iç tasarımı sayesinde tül güçlü şekilde tutunur.
Geri Bildirim Ver

Bimeks 1003811 Sineklik 9 mm x 5,6 m Yedek Cırt Bandı

Özellikle sıcak havalarda sinek ve haşere türleri sıkça görülmeye başlar. İç mekâna giren bu haşereler hem hijyen açısından hem de insanlara verdiği zararlar nedeniyle oldukça can sıkıcıdır. Genellikle sineklerden ortamı korumak için sineklik kullanılır. Bimeks sineklik 9 mm x 5,6 m yedek cırt bandı, tül ya da farklı türden koruyucu aparatın kolayca yapıştırılmasını sağlar. Sağlamlığıyla kullanıcılarının beğenisini kazanan ürün, pratik olmasıyla da işlevseldir. Bu sayede ev ve işyeri gibi birçok ortamda yaygın olarak tercih edilir.

  • Kendinden yapışkanlıdır.
  • Birinci sınıf kalite.
  • İz bırakmadan kolayca sökülebilme özelliği.

Bimeks Sineklik Yedek Cırt Bandının Özellikleri Nelerdir?

Bimeks Sineklik Yedek Cırt Bandının Özellikleri Nelerdir?

Sinekliği kapıya ya da pencereye monte etmenin birçok yöntemi vardır. Ancak uygulanan yöntemin yüzeye zarar vermemesi oldukça önemlidir. Bimeks sineklik yedek cırt bandı, uygulandığı yüzeyde herhangi bir zarara neden olmaz. Ürünün kolayca sökülebilir olması, sıkça tercih edilme nedenleri arasında yer alır. Bimeks sineklik 9 mm x 5,6 m yedek cırt bandının yapışkan özelliği de oldukça üstündür. Yapıştırıldığı yüzeyde uzun süre kalarak, yüksek performans ortaya koyar. Birinci sınıf kaliteye sahip olan Bimeks sineklik 9 mm x 5,6 m yedek cırt bandı, çerçevesiz tüller için uygundur. Temiz ve pürüzsüz alana kolayca uygulanan yedek cırt bant sayesinde sivrisinek ve kelebek gibi canlılardan etkili şekilde korunmak mümkündür. Ürün, beyaz renkten oluşur. Bu sayede hem tüle hem de uygulandığı yüzeye uyum sağlar.

Bimeks 9 mm x 5,6 m Sineklik Yedek Cırt Bandı Kullanışlı mıdır?

Bimeks 9 mm x 5,6 m Sineklik Yedek Cırt Bandı Kullanışlı mıdır?

Bimeks 9 mm x 5,6 m yedek cırt bandı oldukça kullanışlı bir üründür. Ürünün kullanışlılığını etkileyen önemli faktörler arasında farklı yüzeylere uyum sağlayan yapısı yer alır. Alüminyum, PVC ve ahşap yüzeylere uygun olan Bimeks sineklik 9 mm x 5,6 m yedek cırt bandı, tülü güçlü bir şekilde tutar. Bu sayede tülün uygulandığı alanı sımsıkı kaplamasına yardımcı olur. Ürünün 5,6 metrelik boyutu, uygulama esnasında tamamen kaplamayı sağlar. Kapının tamamı kapanarak, işlevsellik elde edilir. Bimeks sineklik 9 mm x 5,6 m yedek cırt bandı, rüzgâra karşı da dayanıklılık gösterir. Ürün her ne kadar uygulandığı alanı oldukça güvenli bir şekilde tutsa da sökme işlemi kolayca yapılır. Uygulandığı alandan çıkartmak için basitçe çekmek yeterlidir.

Bimeks 9 mm x 5,6 m Sineklik Yedek Cırt Bandı Kaliteli midir?

Bimeks sineklik 9 mm x 5,6 m yedek cırt bandı, kaliteli bir ürün olmasıyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Özellikle yaz aylarında işlevsel bir seçim yapmak isteyen kişiler, söz konusu ürünü tercih eder. Ürün, sarı renkte koruma bandına sahiptir. Koruma bandı sayesinde yapışkanlığını koruyarak, uygulandığı alana daha sıkı tutunur. Bimeks sineklik 9 mm x 5,6 m yedek cırt bandının kaliteli olması sayesinde balkon kapısını rahatlıkla açık bırakabilirsiniz. Bu sayede özellikle geceleri sineklerin içeri girmesinden korkmadan ferah bir ortam yaratabilirsiniz. Ürün hakkında kullanıcıların fikirlerinden faydalanmak için Bimeks sineklik 9 mm x 5,6 m yedek cırt bandı yorum ve değerlendirmeler bölümüne göz atabilirsiniz. Gerçek kullanıcıların deneyimlerinden faydalanarak seçim yapmanız, alışverişten elde edeceğiniz memnuniyeti de arttırır. Siz de hemen Trendyol üzerinden Bimeks sineklik 9 mm x 5,6 m yedek cırt bandı satın alarak, güvenilir alışveriş imkânından faydalanabilirsiniz.