Billur Tuz BİLLURTUZ PAKET 3000 GR

98 TL
(32,67 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
300 TL'ye 10 TL İndirim
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
147,94 TL
Kurumsal Fatura
177,09 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Billur Tuz BİLLURTUZ PAKET 3000 GR

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİLLURTUZ PAKET 3000 GR
Geri Bildirim Ver

Billur Tuz 3 kg

Sofraların vazgeçilmezi olan Billur Tuz BİLLURTUZ paket 3000 gr yemeklere lezzet verir. Ülkemizde Billur markası tarafından rafine deniz tuzu imal edilir. Firma doğru ve sağlıklı beslenmenin desteklenmesi amacı ile demir mineralini tuza eklemeyi başarmıştır. Soframızda tuzluk olmadığında dahi eksiklik hissettiğimiz bu maddenin belirli oranlarda sağlık açısından da her gün tüketilmesi gerekir.

  • Rafine iyotlu tuz

  • Vakum ile hazırlama

  • TSE belgeli

Billur Tuz 3000 gr Özellikleri

Billur Tuz 3000 gr ÖzellikleriBillur Tuz BİLLURTUZ paket 3000 gr özellikleri açısından incelendiğinde de ülkemizin en kaliteli tuzları arasında yer almaktadır. Modern cihazlarla ileri üretim teknolojisine sahip bir ortamda üretilen bu tuzların TSE belgeleri bulunmaktadır. ISO 9001 ve ISO 22000 standardında imal edilen bu tuz, 1964 yılından beri ülkemizde İzmir ilinde üretilmekte ve dağıtıma çıkarılmaktadır. En büyük deniz tuzlamız olan Çamaltı Tuzlası’ndan karşılanan ham tuzlar sofralarımıza belirli işlemlerden geçerek gelmektedir. Yüksek sıcaklıklarda bu ham tuzlar öncelikle tamamen eritilir. Tuzlu su daha sonra dinlendirilir ve vakum yardımıyla içeriğinde var olan kristaller alınır. Saça, cilde ve vücuda çeşitli faydaları olan tuzun günde 5 ila 6 gram arasında tüketilmesi gerekir. Fazla tüketildiğinde ise hipertansiyon gibi çeşitli rahatsızlıklara sebebiyet verdiği bilinmektedir. 3000 gram olarak satışı yapılan bu tuzların günde 1 çay kaşığı olarak tüketilmesi durumunda sağladığı faydalar da bilinir. Çünkü vücudumuz için gerekli olan maddelerden biri de iyottur.

Billur Tuz 3000 gr Kullanımı

Billur Tuz 3000 gr KullanımıBillur Tuz’un kullanımı doğru miktarlarda yapılmalıdır. Günlük 5-6 gramı aşmayacak şekilde kullanıldığında tuzun hiç tüketilmemesi de çeşitli rahatsızlıklara sebep olmaktadır. Bu yüzden uzmanların önerilerinin dinlenmesi tavsiye edilir. Solunum yolu rahatsızlıklarını azaltan bu madde, insülinin dengelenmesine yardımcı olur. Tuz eksikliği olan kişilerin balgam sıkıntısı vardır ve uykularında salya akıntısı yaşarlar. Yemeklerin vazgeçilmez lezzeti olan tuz, bunun yanı sıra cilt bakımı gibi alanlarda da kullanılır. Tuzun aynı zamanda saç uzamasını artırdığı, kepek sorununu çözdüğü, saçlara hacim kazandırdığı ve egzamaya iyi geldiği de bilinmektedir. Kan dolaşımını hızlandırır ve aynı zamanda sivilcelere karşı etkilidir. Yumuşatıcı olarak kullanılabileceği gibi ayak bakımında kullanılmaktadır. Ölü deriyi atmanızı sağladığı gibi ayaklarda kötü kokunun giderilmesine de yardımcı olur. Zararlı bakteri ve enfeksiyonlara karşı savaş açar. Doğru oranlarda tüketilmediğinde kemik erimesi, böbrek rahatsızlıkları, ödem, kalp ve damar hastalıklarına sebebiyet verir. Tansiyonu yükseltme özelliği olduğu için tansiyonu düşük kişilerin genellikle tuzlu ayran içtikleri görülmektedir.

Billur Tuz 3000 gr Fiyat ve Yorumları

Billur Tuz 3000 gr Fiyat ve YorumlarıBillur Tuz BİLLURTUZ paket 3000 gr fiyat açısından da kullanıcılardan tam not alır. Bazı kişilerde çok fazla tuz yeme isteği bulunur. Bu kişiler direkt olarak sofraya oturduklarında yemeğin tadına dahi bakmadan tuz atarlar. Addison, premenstrüel sendrom, uyku ve aşırı terleme gibi problemi olan kişilerde bu durum görülebilmektedir. Gut, mide ekşimesi, böcek ısırığı ve diş gibi çok farklı alanlarda fayda sağlayan tuz yemeklerimizin olmazsa olmazıdır. Ana yemeklerden ara sıcaklara kadar yediğimiz her gıdada tuz bulunabilmektedir. Ancak tüm bu faydaları elde etmek için doğru oranlarda kullanılması gerekir. Billur Tuz tarafından yarım asırdır imal edilen bu tuzlar herkesin aklına kazınmıştır. Billur Tuz BİLLURTUZ paket 3000 gr yorum ve değerlendirmeleri kullanıcıların bu üründen ne denli memnun olduğunu kanıtlar niteliktedir. Tuz bozulma özelliği olmayan bir madde olması sebebi ile stok yapılabilir. Bereketin sembolü olan tuzu sizler de Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde sipariş edebilirsiniz.