Billur Tuz Billur Rafine Iyotsuz Sofra Tuzu (tuzluklu) Tiroid&guatr 250 Gr 2 Li Set

71,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
49,90 TL
Kurumsal Fatura
89,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Billur Tuz Billur Rafine Iyotsuz Sofra Tuzu (tuzluklu) Tiroid&guatr 250 Gr 2 Li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pudimarket Satıcı Ünvanı: ENDER ÇELENK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2350127522
    Bu ürün pudimarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rafine edilmiş deniz tuzundan iyot ilave edilmeden üretilir. Troid ve guatr hastalarının iyotsuz tuz kullanması tavsiye edilir. Karton tuzluk üzerindeki kapak sayesinde akış miktarı ayarlanabilir.
Geri Bildirim Ver

Billur Tuz Billur Rafine İyotsuz Sofra Tuzu (Tuzluklu) Tiroid & Guatr 250 gr 2’li Set

Yemeklere lezzetini veren önemli maddelerden biri tuzdur. Farklı özellik ve üretime sahip pek çok çeşit bulunur. Bu çeşitler arasından Billur Tuz billur rafine iyotsuz sofra tuzu (tuzluklu) tiroid&guatr 250 gr 2'li set seçeneği, lezzetiyle öne çıkar. Ürün, deniz tuzunun rafine edilmesi sonucunda oluşur. Doğal içeriği sebebiyle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Ürün bünyesine ekstradan iyot ilave edilmez. Bu nedenle tiroid ya da guatr gibi çeşitli rahatsızlıkları olan kişilerin kullanabileceği çeşitler arasında yer alır. Ürün, kapak tasarımı açısından da çok sayıda kişinin memnuniyetini kazanır. Kapak kısmında bulunan ayar, ideal miktarda kullanım olanağı sunar. Siz de yemeklerin lezzetinin artmasını sağlayan ve doğal içeriği sebebiyle çok sayıda kişinin beğenisini kazanan bu kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Rafine deniz tuzu
  • Ayarlanabilir kapak
  • İyon ilavesiz

Kaliteli Billur Tuz Billur Rafine İyotsuz Sofra Tuzu

Kaliteli Billur Tuz Billur Rafine İyotsuz Sofra Tuzu

Rafine Billur tuz seçeneğinin içeriğinde yer alan doğal maddelerin insan sağlığına zararı bulunmaz. Vücudun ihtiyaç duyduğu mineralleri kazanmasına yardımcı olur. Sağlıklı ve formda bir vücut kazanma imkanı sunar. Ürün, ikili set olarak müşterilere sunulur. Bu özelliği sayesinde uzun süre kullanılabilir. Karton kapak özelliğine sahiptir. Kapağının ayarlanma niteliği bulunur. Kapak, niteliği ile kullanım esnasında büyük kolaylık sağlar. Bu sayede ideal miktarda yiyeceğe katılmasına yardımcı olur. Ürünün akış miktarının ayarlanmasına katkı sağlar. Bu ürün, denizden elde edilir. Deniz tuzunun rafine edilmesi sonucunda paketlenerek müşterilere sunulur. Ekstra ilave bulunmaz. Bu özelliği ile çeşitli sağlık sorunu olan kişiler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ürün; tatlılardan ana yemeklere, aparatiflerden salatalara kadar pek çok yiyecekte tercih edilir. Siz de özellikleri sayesinde beğeni kazanan bu sağlıklı ürünü değerlendirebilirsiniz.

Sağlıklı Billur Tuz Billur Rafine İyotsuz Sofra Tuzu

Sağlıklı Billur Tuz Billur Rafine İyotsuz Sofra Tuzu

Billur Tuz billur rafine iyotsuz sofra tuzu (tuzluklu) tiroid&guatr 250 gr 2'li set yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler, ürünün yemeklerine lezzet kattığından bahsederler. Bu seçenek sayesinde yiyeceklerin tatlarının olumlu yönde değiştiğini ifade ederler. Pek çok kişinin dikkatini çeken noktalardan biri de ürünün sağlıklı bir yapıda olmasıdır. Deniz tuzunun rafine edilmesi sonucunda oluşan ürünün insan sağlığına zararı bulunmaz. Sağlıklı formu nedeniyle tiroid ya da guatr gibi ciddi rahatsızlıkları bulunan kişilerin tercihleri arasında yer alır. Müşterilerin beğendiği noktalardan biri de ürünün tasarımıdır. Ergonomik tasarıma sahip olan ürün, pratik ve kolay bir şekilde kullanılır. Kapak tasarımı sonucunda müşterilere konforlu kullanım olanağı sunar. Müşterilerin memnuniyetini kazanır. Siz de yemeklerin lezzetinin artmasını sağlayan, sağlık sorunları yaşayan kişilerin dahi tüketebileceği bu kaliteli ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Cazip Billur Tuz Billur Rafine İyotsuz Sofra Tuzu

Cazip Billur Tuz Billur Rafine İyotsuz Sofra Tuzu

Yemeğin lezzetinin artmasına olanak tanıyan ürün, özellikleri sebebiyle müşteri memnuniyetini kazanır. Ürün içerisinde çeşitli mineraller bulunur. Sağlıklı ve formda bir vücuda sahip olmaya yardımcı olur. Aynı zamanda ergonomik kapak tasarımına sahiptir. Bu sayede müşterilere kolay ve pratik kullanım imkanı sunar. İyotsuz yapılı bu seçenek, iki ürünün bir araya getirilmesi sonucunda müşterilere sunulur. Bu nedenle son derece ekonomik olup uzun süre kullanılabilir. Billur Tuz billur rafine iyotsuz sofra tuzu (tuzluklu) tiroid&guatr 250 gr 2'li set fiyatı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün yapıldığı ham madde ve tasarım nitelikleri fiyat aralığının belirlenmesine neden olan faktörlerden birkaçıdır. Siz de içerisinde yer alan mineraller sayesinde sağlıklı bir vücuda kavuşma imkanı sunan ve uzun süre kullanılabilen kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda yemeklerin lezzetini artıran ürünü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz