Bilgi Yayınları Dersimiz: Atatürk

112,69 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
114,75 TL
Kurumsal Fatura
154,90 TL
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
148,64 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilgi Yayınları Dersimiz: Atatürk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?Tanıtım Metni

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Dersimiz Atatürk Turgut Özakman Bilgi Yayınları

Bilgi Yayınları - Dersimiz Atatürk, Türk yazar Turgut Özakman tarafından kaleme alınan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatan bir biyografi kitabıdır. Atatürk'ün hayatını çocukluk yıllarından başlayarak devrimlerine, ulusal mücadeleye ve cumhuriyetin kuruluş dönemine kadar detaylı bir şekilde ele alan kitap, hem sade anlatımı hem de her kesimden okura hitap etmesi bakımından ayrı bir yere sahiptir.

  • Sade anlatım

  • Geniş okur kitlesi

  • Biyografi

Dersimiz: Atatürk - Turgut Özakman İçeriği

Dersimiz: Atatürk - Turgut Özakman İçeriği
Bilgi Yayınları - Dersimiz Atatürk konusu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve önderi olan Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını, başarılarını ve mücadelelerini anlatır. Geniş bir tarih bilgi sunan bu kitapta akıcı bir dil kullanılması, olayların kronolojik bir şekilde anlatılması ve kaynaklara dayalı bir çalışma yapılması kitabın daha fazla okura hitap etmesini sağlar. Atatürk'ün hayatını objektif bir şekilde ele alırken, aynı zamanda duygusal bir anlatım sunar. Yaklaşık 750 sayfadan oluşan geniş bir içeriğe sahip olan bu kitap, Atatürk’ün ailesi, eğitimi, askeri kariyeri, Sivas Kongresi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması, Kurtuluş Savaşı'ndaki rolü, demokratik devrimler, inkılaplar ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması gibi birçok önemli olayı kapsar. Atatürk'ün kişiliği, liderlik özellikleri, düşünceleri, fikirleri ve vizyonu da ayrıntılı bir şekilde işlenen kitap, Atatürk hakkında birçok bilgiyi okura sunar.

Dersimiz: Atatürk Turgut Özakman Kimler Okuyabilir?

Dersimiz: Atatürk Turgut Özakman Kimler Okuyabilir?
Turgut Özakman - Dersimiz Atatürk, kitabının okura sunduğu en önemli mesaj milli irade ve başarı gücüdür. Kitap, okuyuculara Atatürk'ün hayatını, devrimlerini ve ulusal mücadelesini anlama fırsatı sunmanın yanı sıra Atatürk'ün önderliğinde gerçekleşen devrimlerin önemi, Türkiye'nin modernleşme süreci, laiklik, demokrasi, eğitim, ekonomi ve uluslararası ilişkiler gibi başlıklar hakkında bilgi sahibi olmalarını da sağlar. Genç veya yetişkin demeden her okurun mutlaka okuması gereken bu kitap Atatürk’ün hayatı hakkındaki tüm bilgileri sade ve anlaşılır bir dil kullanarak okura aktardığı için kitaplıkların olmazsa olmaz eseridir. Türk tarihine ilgi duyanlar, gençler, öğrenciler, öğretmenler, araştırmacılar ve Atatürk'ün düşünceleri ve fikirleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen herkes tarafından okunabilir. Kitap tarih derslerinde, araştırma projelerinde ve Atatürk'ün yaşamını veya devrimlerini konu alan akademik çalışmalarda yardımcı kaynak olarak da kullanılabilmesini sağlayacak geniş bir bilgi yelpazesine sahiptir.

Dersimiz: Atatürk - Turgut Özakman Fiyatı

Dersimiz: Atatürk - Turgut Özakman Fiyatı
Atatürk'ün hayatını anlama, onun düşünce ve ideallerini anlama, Türk tarihini daha iyi bilme ve milli bir şuur geliştirme gibi farklı konuları harmanlanarak okura sunulan bu kitap, okuyucuların sıkılmadan okumasını sağlar. Bir solukta okuyabileceğiniz, her sayfasında Atatürk hakkında başka bir bilgiyi öğrenebileceğiniz bu kitap özellikle, Atatürk'ün liderlik özelliklerini, stratejik zekasını, kararlılığını, devrimci duruşunu ve Türkiye Cumhuriyeti'ni nasıl şekillendirdiğini anlatır. Atatürk'ün hayatının kronolojik bir şekilde anlatılması ile başlayan kitap sonrasında Atatürk’ün liderliği altında gerçekleştirilen reformlar ve modernleşme hareketlerini ayrıntılı bir şekilde okura sunarak devam eder. Karton kapak tasarımına sahip olan kitabı çantanızda dilediğiniz yere götürebilir ve bu bilgilere her an erişim sağlayabilirsiniz. Okullarda, kütüphanelerde ve kişisel kitaplıklarda yer edinen bu eşsiz eser, Atatürk'ün düşünceleri, felsefesi ve ideolojisi hakkında da bilgi verir. Bilgi Yayınları - Dersimiz Atatürk yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bilgi Yayınları - Dersimiz Atatürk fiyat bilgisi ve daha fazlası için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.