Bilgi Sarmal Yayınları Bilgi Sarmal Ayt Matematik 15 X 40 Branş Denemeleri Yenilenmiş Baskı 2022

250 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bilgi Sarmal Yayınları Bilgi Sarmal Ayt Matematik 15 X 40 Branş Denemeleri Yenilenmiş Baskı 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPYELİ Satıcı Ünvanı: KİTAPYELİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065292400001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652924
    Bu ürün KİTAPYELİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgi Sarmal AYT Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bilgi Sarmal Yayınları Ayt Matematik 15 x 40 Branş Denemeleri Yeni 2022

AYT sınavı tamamen bilgiye dayanan ve denem sınavı çözümü ile geliştirilebilen bir sınavdır. Bu yüzden Bilgi Sarmal Yayınları AYT matematik 15 x 40 branş denemeleri yeni 2022 oldukça verimli bir sınav senesi geçirmeyi sağlar. Branş denemeleri içerisinde AYT sınavında sorulması beklenen 40 farklı konu başlığı yer alır. Hepsi için toplamda 15 farklı deneme kitapçığı bulunur. Deneme kitapçıklarının giriş sayfası özellikle YKS sınavına benzer olması için tasarlanır. Bu sayede öğrencilerin sınava girmeden önce sınav deneyimi yaşamasını sağlar. Giriş kısmında isim soyisim ve TC kimlik numarası bulunur. Özellikle sınavda öğrencinin görebileceği şekilde bir tasarım yapılır. Sınava daha gerçekçi hazırlanmayı sağlayan deneme sınavı, öğrencinin sınavda denk gelebileceği soru tiplerini gösterir.

  • 40 farklı konu başlığı
  • Yeterliliği ölçen orta zorluktaki 15 deneme
  • QR kod ile soru çözümü

Bilgi Sarmal Yayınları Ayt Matematik Denemeleri Yorumları

Bilgi Sarmal Yayınları Ayt Matematik Denemeleri Yorumları

Bilgi Sarmal Yayınları özellikle de 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin YKS sınavına başarıyla hazırlanmasını sağlayan yayınlardan birisidir. ÖSYM’nin sorularına uygun olarak hazırlanan bu kitapçıkların tamamının sonrasında bakılabilecek soru çözümleri bulunur. Bu da öğrencinin hatalarını görmesini ve onları anlamasını sağlar. 2022 YKS sınavında geçerli olacak kazanımlara göre hazırlanan bu 15’li deneme seti içerisinde 40 farklı konu başlığı bulunur. Sınavda çıkabilecek olan konu başlıklarından oluşturulan bu set, öğrenci için oldukça faydalıdır. Resimli Bilgi Sarmal Yayınları AYT matematik 15 x 40 branş denemeleri yeni 2022 yorumları sayesinde içeriğinde hangi konuların bulunduğunu da görebilirsiniz. Kazanımlar sayfasında yer alan deneme dönütlerim ve kendime notum kısmından öğrencinin kendi kişisel gelişimini de görmesi mümkündür. Renkli kitapçığa sahip olan Bilgi Sarmal yayınlarına ait bu sete kolayca sahip olabilirsiniz.

Bilgi Sarmal Yayınları Ayt Matematik Denemeleri İçeriği

Bilgi Sarmal Yayınları Ayt Matematik Denemeleri İçeriği

Bilgi Sarmal Yayınlarına ait geniş kapsamlı AYT denemesi içeriğinde sınavda sorulması muhtemel tüm konu başlıkları yer alır. Ayrıca öğrencinin kazanımlarını tek tek ölçen ve öğreten bu set sayesinde eksikleri sınav öncesinde görerek yakalamak mümkün olur. ÖSYM’nin 2017 senesinden beri oturttuğu yeni nesil soru sistemine uyum sağlayan deneme seti kapağında bir QR kod yer alır. Bu QR koda tıklandığı zaman Bilgi Sarmal Yayınlarına ait AYT matematik branş denemeleri ürününün desteklediği öğrencilerin hikayelerini dinlemek mümkündür. Kendi başarı hikayeleri ile satın alan müşterilerin de motivasyonunu artıracak olan bu seti Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Müşteriler arka kapakta yer alan QR kod ile Bilgi Sarmal uygulamasını telefona indirerek soruların çözümlerini görür. Bu sayede yapılamayan sorulara anında dönüş alabilirsiniz. Bu sayede tüm cevapları öğrenebilir, sınava rahatlıkla hazırlanabilirsiniz.

Uygun Bilgi Sarmal Yayınları Ayt Matematik Denemeleri Fiyatı

Uygun Bilgi Sarmal Yayınları Ayt Matematik Denemeleri Fiyatı

Öğrencinin yapamadığı sorulara anında dönüş alabilmesini sağlayan ve farklı soru tipleri ile kendisini geliştirmesini sağlayan bu set sınav öncesi tamamen bitirildiğinde efektif sonuçlar verir. Kazanımlar kısmında öğrencinin ne kadar net yaptığını, hangi konularda eksik olduğunu yazabileceği kutucuklar yer alır. Deneme çözmek bir sınava hazırlanmak için yapılabilecek en iyi taktiklerden bir tanesidir. Fakat denemelerin mutlaka konular bittikten sonra çözülmesi gerekir. Aksi takdirde kazanımlar verimlilik sağlamaz. Setin tamamı öğrencinin daha realistik bir sınav deneyimi yaşaması için tasarlanır. Çözümlerin küçük bir QR kod içerisinde saklı olması ise oldukça avantaj sağlar. Siz de sınav öncesinde kendinizi geliştirebileceğiniz bu sete uygun ve avantajlı Bilgi Sarmal Yayınları AYT matematik 15 x 40 branş denemeleri yeni 2022 fiyatı ile Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.