Big Pil Volta EV1 Elektrikli Araba Bataryası 72 Volt 72 Amper Smart LiFePO4 Batarya

74.725,01 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Big Pil Volta EV1 Elektrikli Araba Bataryası 72 Volt 72 Amper Smart LiFePO4 Batarya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Big Pil Satıcı Ünvanı: SELÇUK TEKNOLOJİ BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0759103361100001 Vergi Kimlik Numarası: 7591033611
    Bu ürün Big Pil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NOT : BU ÜRÜN ELEKTRİKLİ ARAÇ SATIŞI DEĞİLDİR. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR İÇİN LİFEPO4 BATARYA ÜRÜNÜDÜR. Volta Ev1 Elektrikli Araba 72 Volt 72 Amper Smart LiFePO4 Batarya LifePO4 Batarya Dönüşümü ve Menzil Arttırma (SMART Bluetooth'lu Batarya Sistemi) Volta Ev1 Elektrikli Arabanızın Uygun Alanları : Arka Koltuk Altı Ön Kaput Altı Ön Koltuk Altı LifePO4 Batarya Grubu Eklenebilir. Volta Ev1 Arabanıza isterseniz Maksimum Menzil yapabilmeniz için 198 Amper lik Batarya Grubu Üretebiliriz. Volta Ev1 için hazırlamış olduğumuz bu 72 volt ve 72 amper kapasiteye sahip batarya, Smart BMS' li LiFePO4 kullanımıyla öne çıkmaktadır. Sıradan kurşun asit bataryalardan daha uzun ömürlü ve daha güvenilir bir seçenek olan LFP (Lityum Demir Fosfat) bataryalar, son yıllarda elektrikli araçlarda sıkça tercih edilmektedir. Volta Ev1, bu bataryaların kullanımı sayesinde performansı ve kullanım ömrü açısından fark yaratmaktadır. LFP bataryalar diğer türlerine göre daha hafif ve daha küçüktür, bu da bu bataryaların elektrikli araçlarda daha uygun bir seçenek olmasını sağlamaktadır. Volta Ev1'in bataryaları da bu avantajı kullanarak küçük boyutlara sahip ve aracın ağırlığını azaltmaya yardımcı olmaktadır. Bu da aracın daha fazla hız ve daha uzun menzil sunmasına olanak sağlar. LFP bataryaların en büyük avantajı ise daha az bakım gerektirmeleridir. Daha az özelleştirilmiş ve daha iyi bir koruma sistemine sahip olan Smart batarya teknolojisi, bataryaların daha uzun ömürlü ve daha güvenli olmasını sağlar. Ayrıca, bataryaların kullanım ömrünü daha da uzatmak için akıllı bir şarj sistemi de bulunmaktadır. Volta Ev1, Smart LiFePO4 bataryalarının kullanımı sayesinde daha yüksek hızlara ulaşabilir ve daha uzun bir menzil sunabilir. Bu da kullanıcılar için daha pratik ve ekonomik bir seçenektir. Ayrıca, bataryaların uzun ömürlü olması nedeniyle daha az bakım ve değiştirme maliyeti de gerektirir. Sonuç olarak, Volta Ev1 Elektrikli Araba 72 Volt 72 Amper Smart LiFePO4 Batarya, LFP bataryalarının avantajlarını kullanarak daha uzun ömürlü, daha hafif ve daha performanslı bir elektrikli araç sunmaktadır. Yüksek hız, uzun menzil ve düşük bakım maliyetleri ile kullanıcılar için çekici bir seçenektir.

Ürün Özellikleri

  • Amper 72
  • Akü Volt 72 Volt
  • Akü Özellikleri AGM
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver