Big Joy Eaa Glutamine Creatine Portakal 480g Hediyeli

850 TL
Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Big Joy Eaa Glutamine Creatine Portakal 480g Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Proteintats Satıcı Ünvanı: BEYZANUR ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8110744792
    Bu ürün Proteintats tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BIGJOY SPORTS EAA+Glutamine+Creatine BIGJOY® EAA sporcular için geliştirilmiş yüksek kalitede Esansiyel Amino Asit, L-Glutamine ve Kreatin içeren BigJoy® ailesinin yeni jenerasyon ürünüdür. EAA (Esansiyel Amino Asit) insan vücudu tarafından üretilemeyen, dışarıdan alınması gereken ve başta kas gelişimi olmak üzere bağışıklık sistemi üzerinde önemli etkileri olan 9 farklı amino asiti içermektedir. L-Glutamine özellikle yoğun antrenmanlar sürecinde kasların yenilenmesi ve gelişimi için önemli rol oynarken bağışıklık sistemi üzerinde de önemli etkisi bulunmaktadır. Kreatin ise dünyada üzerinde en çok araştırma yapılan takviyelerden biri olarak ATP üretimi, kuvvet artışı ve kas gelişimi için önemli desteklerden biridir. BIGJOY® EAA sahip olduğu bu komplex formül ile spor performansınızın artmasına destek olacaktır. Her BIGJOY® ürününde olduğu gibi kalitesi ve harika lezzeti ile vazgeçilmeziniz olacak. Toplam 12.000 mg Amino asit karışımı 5000 mg EAA 4000 mg L-Glutamine 3000 mg Kreatin Nasıl Kullanılır ? 1 servis (16 g) ürünü, 200-300 ml su ile karıştırınız. Günde 1 servis ürünü, antrenman öncesinde, esnasında veya sonrasında tüketebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Toz
  • Hedef Performans Ve Güç
  • Tip Kompleks Kreatin
Geri Bildirim Ver