8
Pastel Boya kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Bic 18'li Silinebilir Pastel Boya 8297711

Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kurumsal Fatura
109 TL89 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bic 18'li Silinebilir Pastel Boya 8297711

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ofis Sanat Satıcı Ünvanı: TÜRKAN GÜZELSES İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3680204562
    Bu ürün Ofis Sanat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BIC Kids Plastidecor Silinebilir Elleri Kirletmeyen Pastel Boya 18 Renk Yeni ve kaliteli bir pastel boya arayışında olanların genellikle tercih ettiği Bic Kids Plastidecor pastel boyanın elleri boyamayan, kolay temizlenen ve kırılmaya dayanıklı yapısı, hem sonuna kadar kullanılmasını sağlıyor hem de annelerin keyfi bir kat daha artıyor. BIC Kids Plastidecor 18’li Pastel Boya Seti Özellikleri 18 farklı renk seçeneğini tek pakette sunan dayanıklı BIC Kids Plastidecor pastel boyalar, en çok tercih edilen pastel boya çeşitleri arasında yer alıyor. BIC Kids Plastidecor pastel boya kalemlerinin özellikleri şöyle: ? Dayanıklı Pastel Boya Dayanıklı, kolay kırılmayan pastel boya isteyenler için BIC markası öne çıkıyor. Ekstra dayanıklı uç yapısı ile boyama sırasında uygulanan baskıdan kırılmıyor. Kırılmayan uç yapısı ile BIC Kids Plastidecor pastel boyalar, uzun ömürlü kullanım sunuyor. ? Elleri Kirletmeyen Pastel Boya Ekstra dayanıklı BIC Kids Plastidecor pastel boyaları aynı zamanda elleri kirletmeyen bir formüle sahip. Bu nedenle de boya ile yeni tanışan minikler için bile çok uygun. ? Kalemtraşla Açılabilen Pastel Boya BIC Kids Plastidecor pastel boya uçları, kalemtraşla açılabiliyor. Böylece boyama için daha uygun bir kalem ucu şekli elde edilebiliyor. ? Silgiyle Silinebilen Pastel Boya BIC Kids Plastidecor pastel boyalar, silgiyle silinebilen özellikte. Bu da boyama keyfini artıran bir özellik. ? Çocuklar İçin Güvenli Pastel Boya BIC Kids Plastidecor pastel boyalar, çocukların sağlığına zararsız ve güvenli kullanım için düzenli olarak bağımsız laboratuvarlar tarafından test ediliyor. EN 71 (çocuk ve oyuncak güvenliği) yönetmeliğine uygun. ? 18’li Pastel Boya 18’li pastel boya arayanlar için 18 farklı renk seçeneğini bir arada sunuyor. pastel boya isteğine de yanıt veriyor. 36 aylık - 3 yaş ve üzeri çocukların kullanımı için uygun olan BIC Kids Plastidecor pastel boyalar için hemen sipariş oluşturabilir, çocuklara eğlenceli bir boyama deneyimi sunabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver