Bic Kids Couleur 841800 Keçeli Boya Kalemi 24 lü Paket

292,90 TL
(12,20 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bic Kids Couleur 841800 Keçeli Boya Kalemi 24 lü Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERT EKİP Satıcı Ünvanı: MERT BALİBEYOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1380327362
    Bu ürün MERT EKİP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bic kids couleur keçeli boya kalemi, sayısız özellikleri ile çocukların gözdesi yetişkinlerin ise vazgeçilmez eğlencesi hâline geliyor. Ergonomik tasarımı sayesinde kolaylıkla kavrama ve rahat bir tutuş sağlıyor. Aynı zamanda ultra sağlam ucu, kırılmaya karşı dayanıklılık kazandırıyor. Ultra yıkanabilir mürekkep özelliği ile ciltten ve kumaştan sadece su ve sabun kullanılarak çıkarılabiliyor. Kalemlerin kapakları açık unutulsa bile üç hafta boyunca kurumama yeteneği sergiliyor. 24’lü renk seçeneklerinin haricinde 12’li, 18’li ve 36’lı renk seçenekleri de yer alıyor. Cam, metal, boyanabilir bez kumaş ve benzeri birçok yüzeyde rahatlıkla boyama ya da çizim yapabilme olanağı tanıyor. Ince uçlu olması da boyama sırasında kenarlardan taşırmama konusunda avantaj sağlıyor. Kullanırken büyük keyif alacağınız bu kalemleri ister çocuğunuz isterseniz de kendiniz için tercih edebilirsiniz. Fransa’da kurulan bıc markası 1944 yılından beri tüm dünyada hizmet veriyor. Kaliteli ve güvenli çok sayıda ürünleri ile birlikte sadece çocuklara özel olarak ürettiği kırtasiye malzemeleri de bulunuyor. Kalite ve güvenli ürünü üretmeyi ilke edinerek markaları ile kullanıcısının beğenisiniz kazanmaya devam ediyor. Ürünlerinin güvenliğini en başta tutan bıc, yüksek kalitedeki ham maddelerini kullanarak ileri teknolojili üretim hatlarında ürünlerini üretiyor ve ürünlerini çok sayıda güvenlik testlerine tabii tutuyor. Aynı zamanda ürünleri bağımsız toksikoloji uzmanları tarafından da test ediliyor. Çocuğunuzun güvenliğini en az sizin kadar düşünen bıc, eğlenceli aktivitelerinizi gerçekleştirirken en büyük yardımcınız oluyor. Bic kids keçeli boya kalemlerinin mürekkepleri bağımsız toksikoloji uzmanları tarafından laboratuvarlarda kontrol ediliyor. Ayrıca birçok ürün uygunluğu standartlarının analizlerine tabii tutulan ürünlerin ağır metal testleri de bağımsız laboratuvarlar tarafından yapılıyor. Ftalat gibi kanserojenik bileşenleri de kesinlikle içermiyor. Avrupa oyuncak standartlarına uygun olarak üretilen bu kalemlerin kapakları da avrupa kapak standardına uygun olarak üretilmiştir. Çocukların uzun yıllar boyunca kullanmasını sağlar. Dayanıklı malzemesi ve rahat tutuşu ile elde kayma ya da yorma gibi problemler oluşturmuyor. Özellikle ebeveynler tarafından çocukları için en çok tercih edilen bic kids couleur keçeli boyama kalemi, insan sağlığına zarar vermeyen kaliteli ve dayanıklı ham maddelerden, malzemelerden üretiliyor. Poliproplen delikli kapağı sayesinde boğulma gibi tehlikelerin riskini de en aza indiriyor. Kullanıcı ve çocuk dostu olmasının yanında çevre dostu olması ile de bilinen bic kids keçeli kalem mürekkepleri su bazlıdır. Bu nedenle ciltten ve kumaştan kolaylıkla çıkarılabilir. Kapağı açık bırakıldığında üç haftaya kadar dayanıklılık gösterirken
  • kalem ucu basınca karşı ekstra dayanıklı olarak üretilmiştir. Yazı yazarken ya da boyama yaparken ucun içeri kaçması gibi bir durum gözlenmiyor. Suda dağılmayan ve çabuk bozulmayan yapısı sayesinde herkes tarafından fazlasıyla tercih ediliyor. Çocukların hayal güçleri sınırsızdır ve kendi dünyalarında canlandırdıkları renkleri, çizgileri, nesneleri kâğıda dökmek isterler. Hayal güçlerini en iyi yansıtacak olan kalemler ise bic kids’in boyama kalemleridir. Birbirinden canlı ve kaliteli 24 farklı renge sahip olan bick kids couleur keçeli boya kalem fiyatı ise her bütçeye uygun olarak sunuluyor. Evde, okulda, iş yerinde ya da dilediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünlere dilerseniz .Com üzerinden sipariş vererek ulaşabilirsiniz. Bick kids boya kalemleri ile çizgilerinize, nesnelerinize ve hayal gücünüze renk katabilir, uygun fiyat avantajlarını yakalayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver