Bic Flex 3 Classic 3 Bıçaklı Tıraş Bıçağı 5 Adet

421 TL
(84,20 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bic Flex 3 Classic 3 Bıçaklı Tıraş Bıçağı 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mesa Ticaret Satıcı Ünvanı: SAMİ ŞENDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8040256450
    Bu ürün Mesa Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BIC FLEX 3 CLASSIC 3 BIÇAKLI KULLAN AT ERKEK TIRAŞ BIÇAĞI - İleri BIC tıraş teknolojisini yakın ve pürüzsüz bir tıraş için 3 adet birbirinden bağımsız hareket edebilen bıçağıyla parmak uçlarınıza getiren bir erkek tıraş bıçağı . . . - 3 bıçağın her biri BIC 3 sabit bıçaklı tıraş bıçaklarından daha pürüzsüz bir tıraş için bağımsız hareket eder ve kolayca yıkanıp temizlenir. - Oynar başlığı daha iyi kontrol için yüzünüzdeki, çenenizdeki ve boynunuzdaki tüm hatlara kolayca uyum sağlar. - Şaşırtıcı derecede pürüzsüz bir kayganlık etkisi için Aloe Vera ve E vitamini ile zenginleştirilmiş kayganlaştırıcı jel şeridi bulunur. - Yumuşak kavramalı kavisli sapı düzgün kontrol ve rahatlık sağlar. İleri BIC tıraş teknolojisi ve kalitesi hizmetinizde. Cilt üzerindeki basıncı eşit dağıtmak ve emmek için BIC Flex 3 Classic erkek tıraş bıçağında 3 adet birbirinden bağımsız hareket edebilen bıçak ve oynar başlık bulunur. Sonuçta, BIC’in üç bıçaklı sabit başlıklı tıraş bıçaklarından daha pürüzsüz bir tıraş ortaya çıkarken, hızlıca ve kolayla temizlenip yıkanabilir. Temiz sonuçlar almak için tek bir kılı bile kaçırmamanız adına oynar başlığıyla, yüzünüzdeki tüm hatları ve kıvrımları kusursuz bir şekilde takip eder. Mükemmel kayganlık etkisi ve pürüzsüz bir tıraş için bu erkek tıraş bıçağının Aloe Vera ve E vitamini ile zenginleştirilmiş geniş bir kayganlaştırıcı jel şeridi bulunur. Düzgün kontrol ve rahatlık sağlamak için kavisli sapının yumuşak bir kavraması da bulunur. Güvenebileceğiniz efsane kalite. BIC’in sattığı her bıçak Avrupa’daki kendi modern tesislerinde üretilmekte olup, tavizsiz görsel muayene ve kalite kontrollerinden geçmektedir. Tıraş bıçakları tasarım ve üretiminde 40 yılı aşkın deneyimiyle, BIC erkeklerin güvendiği bir markadır. BIC üç bıçaklı sabit başlıklı tıraş bıçaklarından daha pürüzsüz bir tıraş için, BIC Flex 3 Classic erkek tıraş bıçağında oynar başlık ve birbirlerinden ayrı hareket eden üç bıçak bulunur. Bu erkek tıraş bıçağının mükemmel kayganlık etkisi için Aloe Vera ve E vitamini ile zenginleştirilmiş geniş kayganlaştırıcı jel şeridi ve ıslak tıraş için geniş bir koruyucusu vardır. Düzgün kontrol ve rahatlık sağlamak için kavisli sapının yumuşak bir kavraması da bulunur

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 3 Bıçaklı
Geri Bildirim Ver