Bic 2. Sınıf Tam Ihtiyaç Listesi Bütün Ürünler

1.750 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Bic 2. Sınıf Tam Ihtiyaç Listesi Bütün Ürünler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendy Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ELEKTROTEK TEKNOLOJİ ELEKTRONİK GÜVENLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331057694500001 Vergi Kimlik Numarası: 3310576945
    Bu ürün Trendy Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2021-2022 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI KIRTASİYE İHTİYAÇ LİSTESİ 2. SINIF KIRTASİYE ve ARAÇ GEREÇLER MARKASI ADET 1. 60 Sayfa kareli harita metot defteri 1 Adet 2. 60 Sayfa çizgili harita metot defteri 2 Adet 3. TDK Türkçe Sözlük 1 4 TDK Yazım Kılavuzu 1 Adet 4. Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü 1 Adet 5. Başlık kalemi( Kırmızı-Mavi-Yeşil ) 6 Adet 6. Kurşun kalem 6 Adet 7. 7 Silgi 2 Adet 8. Kalemtıraş (Çöp hazneli ) 2 Adet 9. Cetvel TAKIMI (30 cm ) 1 Adet 10.Blue tech 3 Adet 11.Pritt (Büyük boy ) 5 Adet 12.Zarf Dosya 3 Adet 13.Şeffaf bant (orta boy ) 1 Adet 14.12’ li Kuru boya kalemi 1 Adet 15.Kalem kutusu (dikkat dağıtmayacak) 1 Adet 16.Tahta kalemi (Board marker)(kırmızı-siyah-mavi) 2’şer adet 17.Ataş 1 kutu 18.Makas 1Adet 19.İsim etiketi 24’lük 20.Magazinlik (2siyah-2beyaz) 4 Adet 21.Sunum Dosyası 1 Adet
Geri Bildirim Ver

Bic 2. Sınıf Tam İhtiyaç Listesi Bütün Ürünler

Çocuklar okula başladığında aileler onların hangi malzemelere ihtiyaç duydukları konusunda zorluk yaşarlar. Bu açıdan öğretmenler ve okullar, çocukların yıl içerisinde kullanabileceği ürünleri liste yapar. Böylece hem ailelere kolaylık sağlanıp hem de fuzuli alınacak şeylerin önüne geçmek hedeflenir. Bu listeler öğrenciler için talep edilen temel okul ihtiyaçlarıdır. Ayrıca okula ve öğretmene göre değişkenlik gösterebilir. Listedeki ürünler; kırtasiye malzemeleri, teknolojik, bilimsel, sosyal ve kültürel açıdan gelişimlerine yarar sağlayacak eğitim gereçleridir. Öğrenciler için hazırlanmış olan Bic 2. sınıf tam ihtiyaç listesi bütün ürünler; bu grubun temel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde seçeneklerden oluşur. Aileler, elinde bulunan bu liste ile bütçelerine uygun şekilde alışveriş yaparak çocuklarının okul gereksinimlerini karşılarlar. Bu set sizi uğraştırmadan pek çok ürünü bir arada sunar.

  • Kaliteli materyal
  • Temel ihtiyaçlar
  • Kırtasiye malzemeleri

Bic 2. Sınıf Tam İhtiyaç Listesi Bütün Ürünler İçeriği

Bic 2. Sınıf Tam İhtiyaç Listesi Bütün Ürünler İçeriği

Okulların açılması ile başlayan kırtasiye alışverişi öğrenciler için temel ihtiyaçlardan oluşur. Bic ihtiyaç listesi, bu sayede size pek çok ürün çeşitliliğini bir arada sunar. İçerisinde; 2 adet 60 sayfa çizgili harita metot defteri bulunur. Aynı zamanda 1 adet, 60 sayfa çizgili, kareli ve harita metot defteri vardır. Birer adet TDK Yazım Kılavuzu ve Türkçe sözlük, Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü mevcuttur. Ayrıca başlık kalemi, kurşun kalem, silgi, kalemtıraş ve cetvel takımı vardır. Bunların yanı sıra zarf dosya, pritt, şeffaf bant ve 12’li kuru boya da dikkat çeker. Tüm ürünlerin çocukların kullanımına uygun şekilde dizayn edilir. Kalem kutusu, tahta kalemi, ataş, makas ve sunum dosyası gibi parçalardan oluşur. Bu sayede çocukların okula dair pek çok ihtiyaçları karşılanmış olur. Siz de çocuğunuz için bu seti güvenle satın alabilirsiniz.

Bic 2. Sınıf Tam İhtiyaç Listesi Bütün Ürünler Avantajları

Bic 2. Sınıf Tam İhtiyaç Listesi Bütün Ürünler Avantajları

Öğretmenler ve okullar, öğrenciler için yıl içerisinde kullanmaları için ihtiyaç listesi düzenlerler. Ancak bu listeler, her öğretmene ve okula göre farklılık gösterebilir. Fakat çoğu zaman listede aynı şeyler bulunur. Böylelikle öğrenciler yıl boyunca hangi araç gereçlerden yararlanacaklarını öğrenmiş olurlar. Bu durum aileler için de ekonomik açıdan daha çok avantaj sağlar. Bic 2. sınıf tam ihtiyaç listesi bütün ürünler kullananlar için pek çok araç gereci listesinde barındırır. Ürünlere bir anda sahip olarak zamandan da tasarruf sağlayabilirsiniz. Öğrencilerin temel ihtiyaçlarını gözeterek hazırlanmış bu listedeki ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği de müşterilerin beklentilerini tam karşılamaya yöneliktir. Büyük bir özenle hazırlanmış olan Bic 2. sınıf tam ihtiyaç listesi bütün ürünler yorumlarından da müşteri memnuniyetlerini inceleyebilirsiniz. Siz de Bic 2. sınıf tam ihtiyaç listesi bütün ürünler satın alarak çocuğunuzu sevindirebilirsiniz.

Bic 2. Sınıf Tam İhtiyaç Listesi Bütün Ürünler Fiyatı

Bic 2. Sınıf Tam İhtiyaç Listesi Bütün Ürünler Fiyatı

Beğeni kazanan liste içerisinde; defter, kalem, kuru boya, kalemtraş ve silgi gibi ürünler barındırır. Ayrıca bunun yanında TDK Yazım kılavuzundan sözlüğüne kadar pek çok araç gereçi sadece bir listede birleştiren bu seçenek, çocuğunuzun bütün ihtiyaçlarını tek seferde karşılamaya yönelik hazırlanır. Zamanın değerli olduğu şu dönemde bütün ihtiyaçların tek listede toplanması, aileler açısından büyük avantaj sağlar. Araç gereçlerin kalitesi ve sağlamlığı açısından da bilinen bir marka olan Bic; çocukların uzun süre kalıcı olarak kullanacağı ürünleri listeler. Temel ihtiyaçlardan oluşan bu gereçler, beklentileri tam anlamıyla karşılar. Dikkat çeken bu seçenek, çocukların derslerinde kullanacağı materyalleri ayrıntılı şekilde sunar. Bic 2. sınıf tam ihtiyaç listesi bütün ürünler fiyatı da Trendyol’da son derece caziptir. Bu sayede her açıdan avantajlı bir deneyim elde edebilirsiniz.