BIAOWANG Taşınabilir Salon Tipi Klima Sulu Portatif Soğutucu M232h01-beyaz(SADECE SOĞUTMA MEVCUTTUR)

6.990,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

BIAOWANG Taşınabilir Salon Tipi Klima Sulu Portatif Soğutucu M232h01-beyaz(SADECE SOĞUTMA MEVCUTTUR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAIKOU EUROPE Satıcı Ünvanı: RAIKOU EUROPE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734251869200001 Vergi Kimlik Numarası: 7342518692
    Bu ürün RAIKOU EUROPE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RAIKOU Geniş Açılı Hava Dağıtımlı Klima RAIKOU Geniş Açılı Hava Dağıtımlı Klima, serinletme özelliklerini bir araya getirerek mükemmel bir iklimlendirme deneyimi sunar. Bu ürün, sağlam özellikleri ve kullanıcı dostu tasarımıyla annelerin güvenilir tercihi olmuştur. Bu klima, geniş açılı hava dağıtımı özelliği sayesinde odanın her köşesine homojen bir şekilde serinletme sağlar . Ayrıca sol ve sağ salınımlı otomatik hava dağıtımı, isteğe bağlı olarak yukarı ve aşağı manuel olarak ayarlanabilir, böylece size en uygun hava akışını elde etme özgürlüğü sunar. Ürünün içerisinde bulunan uzaktan kumanda ile rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz ayarları kolayca yapabilir ve klimanızın performansını istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bebeğinizin sağlığını ön planda tutan RAIKOU, emniyet ızgarı tasarımı sayesinde bebeğinizin soğutma bileşenleriyle temasını engeller. Böylece güvende olduklarınızdan emin olabilirsiniz. 1 ila 8 saat arasında ayarlanabilen zamanlayıcı özelliği ile istediğiniz saatte klimanızın açılıp kapanmasını planlayabilirsiniz. Bu sayede enerji tasarrufu yapabilir ve istediğiniz zamanda ideal bir ortam sağlayabilirsiniz. Üründe 3 farklı ayarlanabilir rüzgar hızı bulunur: düşük hız, orta hız ve yüksek hız. Size en uygun hava akışını seçebilir ve konforlu bir ortamda keyifli vakit geçirebilirsiniz. 6 metre kızılötesi uzaktan kumandasıyla klimanızı rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Uzaktan kumanda ile istediğiniz ayarları yapabilir ve klimanızın performansını istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Ürün, çift su deposu ve sirkülasyonlu soğutma özelliğiyle dikkat çeker. Bu sayede daha uzun süreli ve etkili bir serinletme deneyimi yaşayabilirsiniz. Dijital ekranlı işletim paneli, kullanımı kolay hale getirir. Ayarları rahatlıkla takip edebilir ve istediğiniz seçeneklere hızlıca erişebilirsiniz. Ayrıca, su seviyesini sürekli gözlemleyebileceğiniz görünür su deposu sayesinde suyunuzun durumunu kolayca takip edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver