Bianca Pvc Kapı Pencere Boya Seti 0.75 lt Beyaz

695 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bianca Pvc Kapı Pencere Boya Seti 0.75 lt Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİALİNE Satıcı Ünvanı: BİALİNE YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211144203800001 Vergi Kimlik Numarası: 2111442038
    Bu ürün BİALİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bianca PVC Kapı Pencere Boya Seti 0.75 L Beyaz

Ev ve iş yeri gibi sürekli vakit geçirdiğiniz yerleri güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Bu noktada güzel ve sağlıklı bir yaşam sürmeniz için evin içerisindeki eşyaları sağlığınıza zarar vermeyen ve kullanışlı ürünler olarak tercih edilmesi önemlidir. Bianca PVC kapı pencere boya seti 0.75 L beyaz renk seçeneği ile evinize veya işyerinize ferahlık getirir. Beyaz rengi sayesinde ortamı geniş ve aydınlık gösterir. Ürün, bu yönü ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ayrıca, kaliteli yapıya sahip olan bu boya seti sıklıkla tercih edilir. Evinizin veya ofisinizin dekorasyonundan sıkıldığınızda ortama farklı bir hava katmak için bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu ürün, kaliteli yapısı ile tek katta bile gözle görülür bir fark yaratmanıza yardımcı olabilir.

  • Avantajlı boyutu ile boya seti
  • PVC boya seti
  • Kolay kullanım imkanı

Bianca PVC Kapı Pencere Boya Seti 0.75 L Beyaz Özellikleri

Bianca PVC Kapı Pencere Boya Seti 0.75 L Beyaz Özellikleri

Kolay kullanım imkanı sunan ürünler sıklıkla tercih edilir. Bu ürün, size kolay ve rahat bir kullanım imkanı sunar. Evinizdeki dekorasyondan sıkıldıysanız ve uygun bütçeli değişiklik yapmak istediğinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz Bianca PVC boyası tek kat uygulamada bile büyük ölçüde kapatıcılık sağlar. Böylece, daha az ürünle daha çok alanı rahatlıkla boyayabilirsiniz. Bu ürün, yağ bazlıdır. Pimapen pencereler için uygun bir boya olduğu için boyadığınız zaman çirkin bir görüntü oluşmaz. Ürünü son kullanma tarihine kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu sayede ürünü istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Kullanışlı özellikleri sizlerle buluşturan boya seti sizi oldukça memnun eder. Ürünün bütün kısımları homojen olarak dağılır. Böylece pencere veya kapılarınızın her alanı eşit olarak boyanır. Bu durum sizin zamandan ve maliyetten tasarruf etmenize yardımcı olur. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatı ile Bianca PVC Kapı Pencere Boya Seti 0.75 L

Uygun Fiyatı ile Bianca PVC Kapı Pencere Boya Seti 0.75 L

Evinizin her daim hoş ve şık görünmesi için ufak değişiklikler yapabilirsiniz. Kapı ve pencere değiştirme işlemi oldukça maliyetlidir ancak bu eşyaları suya dayanıklı ve kaliteli bir boya ile boyayarak da büyük bir fark yaratabilirsiniz. Kaliteli ve su geçirmez özelliği bulunan boya seti kolay sürülebilir yapısı ile büyük beğeni toplar. Ürünü üzerinde bulunan talimatlara göre boyadığınızda herhangi bir problem yaşamazsınız. Zamanla sararan kapı ve pencerelerinizi de bu ürünle boyayarak kaliteli bir görünüm sağlayabilirsiniz. Bianca PVC kapı pencere boya seti 0.75 L beyaz fiyatı, ürünün sahip olduğu boyanın kalitesine, ürünün miktarına ve rengine göre belirlenir. Ayrıca, 0.75 L gramajı ile ihtiyacınızı rahatlıkla karşılar. Ürün, yağ bazlı olduğu için suda çözünmez. Su geçirmez özelliği size kolay kullanım imkanı sunar.

İşlevsel Kullanımı ile Bianca PVC Kapı Pencere Boya Seti

İşlevsel Kullanımı ile Bianca PVC Kapı Pencere Boya Seti

Beyaz renk bulunduğu ortama ferahlık ve hoş bir görünüm katar. Evinize sadelik katmak istediğinizde bunu küçük değişikler yaparak yaratabilirsiniz. Kapı ve pencereler is ve güneş ışığı gibi faktörlerden dolayı zamanla sararıp solabilir. Ekstra bir maliyet oluşturmak istemeyen müşteriler boya setini kullanarak şık ve uygun fiyatlı bir değişim yapabilir. Ürün, kolay soyulmayan yapısı ile size uzun süre rahat bir kullanım imkanı sunar. Böylece, herhangi bir darbe anında boya zarar görmez. Bianca PVC kapı pencere boya seti 0.75 L beyaz yorumlarına ve müşteri önerilerine kolay bir şekilde erişebilir, araştırma yapabilirsiniz. Böylelikle ürünü daha önce satın almış müşterilerin boya hakkındaki yorumlarını detaylı bir şekilde okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de pratik kullanıma sahip bu ürünü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.