8
Güvenlik Cihazları kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Bft Mitto Kumanda (Kepenk Alıcı,bahçe Kapı Motoru,otomatik Kapı)

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bft Mitto Kumanda (Kepenk Alıcı,bahçe Kapı Motoru,otomatik Kapı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ocean marine Satıcı Ünvanı: OCEAN MARİNE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0633093159400001 Vergi Kimlik Numarası: 6330931594
    Bu ürün ocean marine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzaktan kumanda 433,92 mhz frekansla çalışan uzaktan kumanda modelidir. Bft mitto kumanda modeli şekil itibari ile yumurtaya benzer ve üzerinde 2 adet düğme bulunur. Mitto kumanda 12 v dc pille çalışır ve 50 ve 100 metreye kadar bulunduğu alana göre çekiş mesafesi vardır. Bft mitto uzaktan kumanda'nın kullanım alanları
  • Bft bariyer kumandası, bft garaj kapısı kumandası, bft bahçe kapısı kumandası, bft seksiyonel kapı kumandası, bft fotoselli kapı kumandası.Bariyer sistemleri ve buna benzer bft marka bütün ürünlere tanıtıla bilinir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mitto Kumanda (Kepenk Alıcı,Bahçe Kapı Motoru,Otomatik Kapı)

Profesyonel bir işleyişe sahip olan Bft Mitto kumanda (kepenk alıcı, bahçe kapı motoru, otomatik kapı) mito2 modeli bu nedenle Türkiye genelinden yoğun olarak tercih ediliyor. Bu özel sistemler doğrudan otomatik bir şekilde işlev sunar. Böylece kullanıcılarına zamandan da tasarruf etmesini sağlar. Bft Mitto kumanda sistemleri birçok avantajlar sunar. Basit bir kullanıma sahip olduğundan Bft Mitto kumanda tanıtma beklentilerinizi karşılar.

  • Kaliteli dizayn
  • Tam güvenlik
  • Profesyonel işleyiş

BFT Mitto Kumanda Özellikleri

BFT Mitto Kumanda Özellikleri

Bft mitto2 kumanda modeli daha çok bahçe kapılarında, kepenk türlerinde ve kapı motor sisteminde uygulanan özel güvenlik sistemleridir. Bu nedenle Bft Mitto kumanda (Kepenk alıcı, bahçe kapı motoru, otomatik kapı) mito2 tanıtma konusunda üretici firma tarafından da ürün kapsamlı olarak tanıtılır. Bugün Bft Mitto kumanda fiyatları ayrıca düşüktür. Bu kapsamda ek ücret ödemeden kendiniz Bft Mitto kumanda ayarları sonrasında ürünü kolayca kullanabilirsiniz. En gözde ürünler olan Bft Mitto kumanda özellikleri bilinmesi gerekir. Bu sistemlerin en büyük özellikleri arasında yüksek dirence sahip olmasıdır .Bu nedenle Bft Mitto kumanda yorumları incelediğinizde sistemin en zorlu şartlarda dahi yüksek direnç gösterdiğini görebilirsiniz. Bft Mitto kumandaların genel özellikleri arasında pratik bir kullanıma sahip olması da yer alır. Bu kapsamda kullanıcılar sistemden son derece memnun kaldığının altını çiziyor.

BFT Mitto Kumandaların Avantajları

BFT Mitto Kumandaların Avantajları

İlk olarak Bft Mitto kumanda satın al üzerinden sistemi inceleyebilirsiniz. Bu sistemleri ister yurtiçinden ister doğrudan yurtdışı üzerinden de Türkiye merkezli firmadan satın alabilirsiniz. Bft Mitto kumandalar son derece estetiklidir. Bu nedenle sistemler uygulandığı alanlarla kusursuz bir uyum içerisinde olur. Bft Mitto kumandalar hafif bir ağırlığa da sahiptir. Bu nedenle de sistem kolayca taşınabiliyor. Bft Mitto kumandaların en büyük avantajları arasında yukarıda da vurguladığımız üzere fiyatının bugün düşük olmasıdır. Bu bağlamda siz değerli müşteriler sistemi alırken ekonomik anlamda avantajlı olursunuz. Evinizin konforunda Bft Mitto kumanda indirimleri bakabilirsiniz. Bu ürünlerden ister tek adet ister tek seferde toptan olarak da satın alabilirsiniz. Bft Mitto kumanda sistemlerini sadece firmalar kullanmıyor. Bu ürünleri konutunuz için de bireysel olarak satın alabilirsiniz. Türkiye’nin en kaliteli otomatik kapı sistemleri firması tarafından Bft Mitto kumandalarda da indirimli fiyatlar uygulanır. Böylece bu sistemler yurtdışı üzerinden de tercih ediliyor. Üretici firma bu nedenle geniş müşteri tabanına sahiptir.

Bft Mitto Kumandaların Fiyatları

Bft Mitto Kumandaların Fiyatları

Birçok firmalar tarafından tavsiye edilen sistemlerin fiyatları ise üretici firmalar arasında farklılık gösterir. Kalitesiz Bft Mitto kumandası firmalarında bu sistemlerin fiyatları daha yüksektir. Çünkü bu gibi işletmeler kurumsal bir kimliğe sahip değildir. Bu nedenle de profesyonel firmalara oranla güvenlik sistemlerini piyasa fiyatından daha yüksek fiyata satışa sunarlar. Profesyonel firmalarda ise Bft Mitto kumandaların fiyatları daha düşüktür. Bu gibi işletmeler kurumsal bir yapı üzerinden güvenlik ürünleri satıyor. Bu nedenle Bft Mitto kumandalar satın almak istediğinizde sektörün en gözde güvenlik sistemleri firmasını tercih etmelisiniz. Bft Mitto kumanda sistemlerini ucuz fiyattan satın aldıktan sonra sistemleri yakın çevrenize de güvenle tavsiye edebilirsiniz. Bft Mitto kumandalarda herhangi bir deforme durumu görülmez. Ürün doğrudan garanti kapsamında üretiliyor. Bu kapsamda Bft Mitto kumandaları uzun seneler boyunca kullanabilirsiniz. Bft Mitto kumandalar son derece uzun ömürlüdür. Bu sistemlerin uzun ömürlü olması sizlerin uzun seneler boyunca yeniden Bft Mitto kumandalar satın almak zorunda kalmamasını sağlar. Böylece mali yönden avantajlı kalırsınız. Fakat sistemin bu özelliğinden faydalanmak için sıfır yani garantili olarak satışa sunulan Bft Mitto kumandaları satın almalısınız. Sektörde özellikle de ikinci elden satışa sunulan Bft Mitto kumandaları satın almamanız tavsiye edilir. Bu gibi sistemler sizlerin kısa sürede mağdur kalmasına neden olabilir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu işlevsel ürünü hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.