bfalina botanik 15 Adet Bahçe Balkon Saran Dekoratif Acem Halısı Çiçeği Tohumu/ Hediye Tohum

99 TL

Ürün Bilgileri

bfalina botanik 15 Adet Bahçe Balkon Saran Dekoratif Acem Halısı Çiçeği Tohumu/ Hediye Tohum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALİNA BOTANİK Satıcı Ünvanı: FATMA ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3480539993
    Bu ürün ALİNA BOTANİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Markamız, siz değerli müşterilerimize
  • özel standartlardaüretilen ürünlerimizi size en uygun hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Müşterilerimizin isteklerini, ihtiyaçlarını,önerilerini ön planda tutar ve hızlaçözüm üretmeye çalışırız. Sizlerin memnuniyeti sayesinde kaliteli iş, saygı ve özverigeliştirdiğimizden eminiz. Acem halısı çiçeği her dem yeşil uzun yıllar yaşayabilen yerörtücü ve sarkma özelliği olan süs bitkisidir. Çok dekoratif pembe fosforluçiçekler açar soğuk ve sıcak iklimlere dayanıklıdır. Peyzaj uygulamalarındateras bahçe , taş bahçe , göbek oluşturma , mezarlık ve peyzaj alanlarında çokkullanılan süs bitkilerinin başında gelir eksi 10-15 derece soğukhavalara dayanımı vardır. Acem halısı, buz çiçeğigiller familyasının ince yapraklıpembe renkli türleridir. Acem halısı çiçeğinin yaprakları küçük, ince çubukşeklinde, yumuşak ve pütürlüdür. Dalı incecik ve kısa sert tüylüdür. Acemhalısı bir kış çiçeğidir, soğuğa dayanıklıdır. Bahçeye dikildiğinde, dallarıuzayan bir bitki türü olduğundan, güzel bir yer örtücüdür. Açık balkonlusaksıda kullanıldığında, sarkıcı süs bitkidir. Tohum Çimlendirme Bilgiler Tohumları ekmeden 24 saat önce nemli bir tülbent içerisindebekletilir. Çimlendirme saksıda yapılacaksa saksı toprağı % 30’u pomzaya da perlit içeren cocopeat ya da torf olmalıdır. Tohum ocakları arası 5-10 cm arası olmalıdır. Her tohum ocağına 2-3 tohum atılmalıdır. Tohumlar toprağın 0,5-1 cm kadar altına ekilmelidir. Çimlenme süresi 5-7gündür Çimlendirme toprağı çok sulu olmamalı hafif nemli olmalıdır. Işık gören bir yerde çimlendirme yapılmalıdır. YETİŞTİRME TALİMATLAR Fide toprağı sulaması el fısfısı ile yapılmalıdır. Fideleri direk güneş ışığına çıkarmadan önce yarı gölgeortamda 10-15 gün dış koşullara alışmasını sağlayın Saksıya yapılacak şaşırtmalar cocopeate veya torfakullanılmalıdır.Dış mekanda toprağa yapılacak şaşırtmalarda iki bitki arası20-30 cm arası olmalıdır. Torf ya da cocopeatle yaptığınız saksı harcına mutlaka%20-30 oranında pomza ya da perlit karıştırılmalıdır. Gün içeriside mutlaka güneş alan yerlerde büyütülmelidir. Çiçeklenme yaz boyunca devam edecektir.
Geri Bildirim Ver