BEYORGANİK Bebek Irmiği 200 gr Organik

121 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
200 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 110 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BEYORGANİK Bebek Irmiği 200 gr Organik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alternatif Pazar Satıcı Ünvanı: TOPUZ GIDA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0855005489700012 Vergi Kimlik Numarası: 8550054897
    Bu ürün Alternatif Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organik Bebek İrmiği 200 gr İçindekiler
  • Organik İrmik T.C.5262 sayılı organik tarım kanunu ve ilgili organik tarım esasları ve uygulamasına ilişkin yönetmeliğe uygun olarak üretilmiş ve sertifikalanmıştır.
Geri Bildirim Ver

Beyorganik Bebek İrmiği 200 gr Organik

Bebek mamalarında kullanılan ürünlerin özel olarak yetiştirilmiş olması ve besleyici özelliklere sahip olması oldukça önemlidir. Bebeğinizin sağlıklı bir şekilde gelişimini destekleyen Beyorganik bebek irmiği 200 gr organik, pek çok kişi tarafından sık sık tercih edilen kullanışlı bir üründür. İrmik, süt gibi malzemeler ile karıştırılıp ısıtılarak ideal kıvamda mamalar hazırlamanıza olanak sağlayan bir yiyecektir. Hem besleyici hem de doyurucu bu gıda, çocukların sindirim sistemi için oldukça faydalı olduğu için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Oldukça lezzetli olan organik bebek irmiği içerisinde 200 gr ürün bulunur. Uzun süre sizi idare edebilecek miktarda olan bu paket sayesinde siz de dilediğiniz gibi lezzetli mamalar hazırlayabilirsiniz. Kolay taşınabilen poşet şeklindeki ambalajı sayesinde ürünü yanınızda taşıyabilir ve irmiğin avantajlarından her yerde yararlanabilirsiniz.

  • Organik üretim
  • Kolay taşınabilir ambalaj
  • Mama yapımına uygun

Sağlıklı Organik Bebek İrmiği Özellikleri

Sağlıklı Organik Bebek İrmiği Özellikleri

Çocuğunuzun sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlamak için doyurucu ve lezzetli mamalar hazırlarken irmik kullanabilirsiniz. Organik şekilde üretilen bu gıda sayesinde siz de bebeğinizin sağlığını koruyabilirsiniz. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz organik bebek irmik sabah ve akşam kullanılabilecek bir yapıya sahiptir. Çocuğunuzun sindirim sistemini rahatsız etmeyen doyurucu yapısı ile doyurucu ve besleyici mama hazırlamanızı sağlar. Bebeklerin kullanımına özel olan bu irmik, vücut yapısına ve sindirim sistemine uygun olacak şekilde küçük tanelidir. İçerisinde bolca protein bulunduran mamalar yapmak ve bebeğinizin kemik ve kas gelişimini desteklemek için Beyorganik bebek irmiği kullanmaya başlayabilirsiniz. Oldukça pratik bir şekilde kullanılabilen bu irmik ile kolay bir şekilde lezzetli mamalar hazırlayabilirsiniz. Ek gıda döneminde muhallebilerin içerisinde rahatlıkla kullanacağınız ürünün sindirimi de oldukça kolaydır ve bebeğinizin gelişimini olumlu etkiler.

Bebek İrmiği Organik Kullanımı ve Yararları

Bebek İrmiği Organik Kullanımı ve Yararları

Ek gıda döneminde çocuğunuza verdiğiniz mamalar onların gelişiminde büyük bir rol oynayabilir bu sebeple besleyici ve faydalı ürünler kullanmak mantıklı olabilir. Beyorganik irmik özellikle muhallebi yapımı için tercih edilen bir seçenektir. İdeal kıvamda yoğun ve lezzetli bir mama hazırlamak istiyorsanız siz de bu irmiği tercih edebilirsiniz. Organik olarak yetiştirilen ürünü rahatlıkla küçük çocuğunuza verebilir ve onun gelişimini destekleyebilirsiniz. Sindirim ve yeme sırasında kolaylık sağlayan ufak taneleri ile rahat bir şekilde tüketebilecekleri bu yiyecek aynı zamanda oldukça besleyicidir. Bebek irmiği organik içerisinde bol miktarda protein bulunduran bir yapıya sahiptir. Protein sağlıklı bir vücut gelişimi için önemli olduğundan mama içerisinde kullanımı önemli olabilir. Lezzetli ve besleyici mamalar yapabilmek ve ek gıda döneminde bebeğinizin gelişimini desteklemek için siz de bu üründen edinebilirsiniz.

Organik Beyorganik Bebek İrmiği Fiyatları ve Yorumları

Organik Beyorganik Bebek İrmiği Fiyatları ve Yorumları

Beyorganik bebek irmiği 200 gr organik fiyat belirlemesi yapılırken ürünün sahip olduğu tüm avantajlı özellikler göz önünde bulundurulur. Günün her anı pratik bir şekilde kullanılabilen ve besleyici bir yapıya sahip olan irmik, birçok ebeveyn tarafından sık sık tercih edilir. Sabah akşam yapılan mamalar ve muhallebiler içerisinde kıvam vermek için az miktarda konan ürünün bir paketi içerisinde 200 gr irmik bulunur. Bitme endişesi olmadan uzun süre rahat bir şekilde kullanabileceğiniz paketi aynı zamanda bebek çantası içerisinde yanınızda da rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bebeklerin boğaz yapısı yetişkinlerden ufak olduğundan onların sindirimine uygun olacak şekilde küçük taneli üretilen bu ürün, ek gıda döneminde kullanılmaya uygundur. Organik şekilde üretildiğinden bebeğinizin doğal şekilde beslenmesini sağlar. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Beyorganik bebek irmiği 200 gr organik yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Çocuğunuzun gelişimini desteklemek ve lezzetli mamalar yapmak için ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.